Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja chyba dzięki oklaskowi od Oli przeczytałam pierwszą część " 😜rzedwiośnia":P Na jutro tyle wystarczy:P

Dziewczyny super że Wasze Maleństwa tak zdrowo rosną 🙂 Już nam tak niedużo zostało 🤪

Ja też się kładę bo jutro Pani od polskiego już o 8 będzie 🤪
Dobranoc, słodkich snów Wam życzę Mamusie 😘

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No proszę jestem pierwsza:P Noc minęła nawet spokojnie i w miarę przespana. Szkoda tylko że trzeba było tak wcześnie wstać 😠 Na nogach jestem od 6:30 🤪 Za chwilkę będzie u mnie Pani od polskiego mam nadzieję że nie usnę przez te 1,5h 🤢 Póki co zmykam bo i tak Wy sobie jeszcze smacznie śpicie 🙂 🙂

Do później Brzuszki 😘

• Mamusia
to ja dzisiaj z samego rana jako pierwsza, ale za godz. jadę z Elizą na usg -teraz zobaczymy co u niej w brzuchu słychać 😉

dzięki jeśli chodzi o gratulacje po naszym wczorajszym usg.-ale oczywiście ja się znowu czym muszę martwić 😞 no bo czemu na zdjęciu zaznaczył sobie tą prawa nerkę -jej rozmiar i ze jest wypełniona moczem ? mój maz oczywiście na mnie krzyczy ze znowu sobie coś wkręcam i że jest wszytko dobrze ,o gin powiedział ze martwił by się jakby nerka była rozmiarów 1cm i więcej.

kinia to super ze cie zmotywowałam do czytania -dostajesz dzisiaj jeszcze jednego oklaska i do roboty mała 🙂
ciekawe co z olamat -martwi mnie cisza u niej. pewno została w szpitalu zrobią jej wszytki badania i do nas wróci z dobrymi wieściami.

moni super ze u was tez ok.

moja ma śmieszne ułożenie główka w dól ,plecy z lewej strony a tyłek pod prawą piersią -gimnastyczka mała:laugh:

wstawiłam 2 dni temu nowa fotkę -a tu nic-moze moderator uważa ją za nieodpowiednią ? :laugh:

• Mamusia
siemka mamuśki 🙂

właśnie młody robi mi ostre przemeblowanie w brzuchu cała noc nadawał jestem okropniascie nie wyspana

Kinia moj sówaczek oznacza 1 termina a brzuszkowy tydzie 2 termin tak dla ciekawości:P

Kinia pozatym z tym polakiem to ja i tak powinnam cię przeświećić mam nadzieje ,że matura rozszerzona z niego leniwy ludku!!

OLA ty mały głupi ludziku ehh ... ty jak nie wymyslisz sobie czegos do martwienia i przerzywania to chora jesteś co ?? " moge sie martwic czy nie" zabiło mnie to od rana 😁 ojj ojj

June napisałam do kolesia paczka dziś wyjdzie bo gdzieś zapodziali sliniaczki plastikowe 😁

ANULABEK KOCHAM CIE za raz pojde do sklepu i kupie peeełno paczków ... pozatym głodna jestemm 😞 biegne po bułeczki

do zachwile

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Melduje się wyspana 🙂

Ola przestań sobie wpijać jakieś niepotrzebne rzeczy !!! Jak jest pełna nerka znaczy się że jest siku a póżniej zrobi Ci kałużę :P

Anulab juz od rana mówisz mi o takich słodkościch - ja chyba zaraz wskocze w pociąg i zjawie się u Ciebie w piekarni na ciepłe pączki :P

Olamat jeszcze nie daje znać cały czas myśle o niej i jej małej 😞

Anitekto co rozumiem że jutro przeysłasz nam fotki swojego małego szczęścia ? no najpóźniej w czwartek - trzymam za Ciebie ogromne kciuki i ściskam Was mocno 🙂

• Mamusia
witam Brzuchacze 🙂
nie wiem co sie dzieje ale ja znowu jestem wyspana! 🙂 cudownieee...

Anitek, ale musisz byc podekscytowana, ja jak dowiedzialam sie ze wreszcie mi wywolaja Livie to z radosci niemal pod sufit skakalam a polozne patrzyly sie jak na nienormalna bo to raczej sporadyczny widok zeby tak cieszyc sie na porod 😉

Anulab, Ty lepiej sie tak z tymi paczkami nie deklaruj bo jak sie zbierzemy i wpadniemy to maz zbankrutuje 😉

Ola, nie nakrecaj sie swirusie 😉, gdyby byla jakas nieprawidlowosc to lekarz z pewnoscia by Was o tym poinformowal, pewnie jest tak jak pisze Anitek, czyli ze jest to zaznaczone tylko informacyjnie.

ide na sniadanko
😘

• Mamusia
kasenn dobra jesteś tyś to powinna startować w wyścigu dla ciężarnych :laugh: ledwo mówiła że do sklepu idzie a ona już tu pisze że była 😆
a ja zanim się wybiorę to minie jeszcze hohoo
no i nie wyjdę zanim nie podacie jakiejś propozycji co na obiad

• Mamusia
no anulab co jak co ale gdybym ja miała pod spodem piekarnie to bym oszalała

a wiecie że polecona jest szkoła tańca brzucha przed porodem 🙂)

ja szybko własnie kurde powoli szłam i po tych schodach do góry ale ze schodów na dól o biegłam 🙂) jeszcze mogłam ale powrót z reklamówkami był ciezki... i tak mało kupiłam bo tylko do spaghetii wszystko i troche owoców ....i sniadanka juz nie ma 😞 a nie jem wiecej