Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja dopiero sie obudzilam. wiekszosc dnia spalam. Rano bylam z sunia u weterynarza na zastrzyku i ledwo tam doszlam. Duszno i zarazem zimno slabo i mroczki przed oczami az musialam usiasc pod klatka jakiegos bloku bo bym padla.

Nie moglam nic zrobic jak tylko wrocilam to od razu do lozeczka i spalam jakies 6 godzin i straszne bole w biodrachmnie lapaly i to co chwile. Z kazda noca sa czestrze i bardziej bolesne 😞

Widze ze chlopcy nam tu rosna, ja sie dowiem dopiero we wtorek ile wazy moj bąbel. w 22 tyg. wazyl 570g. Doktor nie byl zbyt zadowolony z tej wagi. Ale teraz juz na ostatniej wizycie bez usg slyszalam ze jest bardzo duzy jak na ten tydzien, i bardzo ladnie sie rozwija. Zobaczymy oby nie byl wiekszy niz 4kg do porodu.

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moni co ten twój mąż taki zazdrośnik nie chce cię światu pokazać? 😉

my się zaczynam bać bo lutówki zaczynają nam rodzic a za chwilę kwietniowki bo my zaczniemy 😲

ja dzisiaj postanowiłam do końca lutego musimy wytrzymać i tyle 😉 ciekawe ile z tego wyjdzie.

i znikam już bo nie daje rady siedzieć dłużej niz 5-10 minut przy kompie bo mnie dupsko malej uwiera pod piersią :laugh:

• Mamusia
Jeeezu, teraz zauważyłam jaki ja grubas jestem. Dla porównania: oto jak wyglądałam 2 tygodnie przed zajściem w ciążę: [img size=283]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/obraz_068aa.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
a co to za diabeł? :laugh: :laugh: :laugh: anula przecież tylko ci brzuszek przybył i zniknie lada chwila . pomyśl o tych które nam zazdroszczą tych brzucholków, zgag, zlego samopoczucia , rozstępów itd. -tylko sie cieszyć kobietko 🙂

• Mamusia
Ale laseczka 🙂 hhmmm figura jak u modelki.

Dziewczynki ktora ma cos slodkiego bo normalnie jakiejs delerki dostane.

Od dwoch dni nic slodkiego nie mam w domu i normalnie czuje sie jakbym byla w nalogu bo tylko ciagle mysle.

Zaraz nie wytrzymam i poki sklepy otwarte to pojde zrobic zapas 🙂

• Mamusia
anulab jeszcze wrócisz do tej wagi spokojnie 🙂 ale szczuplutka to Ty bylaś bardzo aż za więc się nei przejmuj teraz też będziesz dobrze wyglądać zobaczysz 🙂

moni z twarzą ma byc fotka - co się mąż Ciebie wstydzi niech buja wrotki :P to jest nasze forum i jemu nic do tego 🙂

Mi dziś mąż robił kolejną sesje zdjęc i filmów falującego brzuszka 🙂
A twarz mam całą w krostach od wczoraj strasznie mnie wysypuje - nie wiem jakaś zmiana hormownów znowu 😞

• Mamusia
Anula to ja podobnie wyglądałam bo też miałam 164wzrostu i 54kg 😉 tylko może cycki ciut mniejsze 😉 ja mniejsze 🙂
Ja zezarłam ostatni kęs murzynka i się zbieram do kuzyna i kuzynki która też jest w ciąży ale w 5miesiacu :P upiekła ciacho i zrobiła sałatke ale sie najem :P

• Mamusia
ola moze jakieś maseczki sobie zrobimy na twarz ? no już nie wiem ale masakrycznie wygląda moja twarz - pewnie dletgo nas sypie ze jesteśmyu juz na finiszu !!!

staram sie nie jeść czekolady ale jem inne słodycze 😞

No pewnie June masz świętą racje !!!

• Mamusia
ja mam juz tyle dolegliwosci ze jesli mialabym walczyc jeszcze z syfkami to bym chyba sie powaznie zalamala 😉 na poczatku ciazy mialam ten problem ale pomogl mi tonik Vichy normaderm sciagajacy pory a pozniej jak hormony sie uspokoily to zupelnie wszystko zniknelo. Wiec moze Wam tez pomoze i zalagodzi.

• Mamusia
moni27 napisał:
ja teraz wybywam a wy mi dokładnie napiszcie krok po kroku jak zdjęcie wkleić bo w avatarek mąż wstawiał bo ja jestem ciemna w te klocki ☺️
jak wróce to może mi się uda i nie śmiać się że stara baba i nie umie :P

otwierasz nowego posta i na samym dole masz opcje dolacz obraz, klikasz na bialy prostokacik i ladujesz swoje foto, tylko ze nie moze ono duzo wazyc wiec prawdopodomnie bedziesz musiala najpierw je zmniejszyc.

powodzenia i oklask za odwage 😉

• Mamusia
Cześć Brzusie 🙂

Widzę że weekend to nawet nie miałam dużo do nadrabiania. A myślałam że któraś urodziła albo co:laugh:

My jesteśmy u Teściowej 🙂 Przespaliśmy prawie pół dnia, ale mówię Wam czasem dobrze tak sobie dłuuuugo pospać:P A teraz zabieram się za ucztę słodyczową:laugh:

Kamis super że już jesteś 🙂

• Mamusia
Racja racja dziewczynki. Chodziło mi o 35 tydzień 🙂

Co do wyprysków to ja się z nimi męczę całą ciążę 😞 Twarz, plecy, dekolt, szyja... Cała jestem zesypana 😞 Mam nadzieję że po ciąży to przejdzie. Jak nie to wybiorę się na jakieś zabiegi do kosmetyczki albo do dermatologa bo na październik na mój ślub muszę być śliczna 😁

• Mamusia
No wróciłam z łazienki, wymyłam twarz porządnie, póżniej 2 razy tonikiem przemyłam całą twarz i dekold teraz trochę się świecę - ale jest mi trochę lżej, że coś zrobiłam 🙂

Chyba teraz będę w dzień też przemywać tym tonikiem a nie tylko na noc - może będzie lepiej 🙂

• Mamusia
a ja wrocilam ze sklepu, hihi ledwo sie donioslam tyle zakupow zrobilam. Ciastka, platki wafle, czekolada.mmmm

wlasnie zezarlam pol kilo kapusty kiszonej, teraz wcinam bez mleka platki miodowe z orzechami i zapijam to piwkiem bezalkoholowym KARMI kawowym.Pycha ale mnie wzielo hehe

Cześć dziewczynki, na początek autka nie kupiliśmy, jutro powtórka z rozrywki.
Moni wrzucaj fotkę nie daj się zwariować 🙂
Olu gratuluję zakupu 🙂
Co do wyprysków, całą ciążę nie miałam, teraz mi się trochę cera psuje i wychodzą mi ale tylko na twarzy.
Polecam mycie buzi przegotowaną wodą, tak mi dermatolog doradziła. Na mnie niestety VICHY nie działało

• Mamusia
ja miałam straszne problemy z trądzikiem za młodości czyli bardzo dawno temu :laugh: za to teraz Eliza odziedziczyła to po mnie i mimo dużych teraz możliwość słabo na nią działają antybiotyki itd. ja nie mam az takich teraz dużych problemów ale cos tam wyskakuje 😉 ratuje sie też tonikiem i żelem olay .

cruella myślałam ze nie dostane dla siebie staników a tu niespodzianka 🙂 kupiłam 2 wielki jak namioty :laugh: 90 E -wolałam wziąć jak były bo potem nie wiadomo.szkoda ze wam sie zakupy nie udały -ale może jutro coś znajdziesz dla siebie 🙂