Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasenn a znasz namiary na Gdańsk bo ja tylko w Gdyni znalazłam a warto byłoby choćby cenę kursu porównać a dla mnie to zdecydowanie bliżej -bo w Gdyni to ok. 1700 zł za dwa stopnie a jeszcze dolicz dojazd a i czasu więcej stracone 😉

• Mamusia
Witajcie
Ciągle chodzę zmęczona i śpiąca :/ a w sumie tylko włączyłam pralkę i zjadłam śniadanie a teraz obiad:/ chyba jestem zmęczona spaniem :laugh: albo ten dzień jakiś taki. Jutro bęzie ciekawszy dzień bo od rana na badaniakrewi mocz a wieczorem do lekarza i już mam dostać skierowanie do szpitala... jej jak to brzmi 😮 🤪

• Mamusia
No, obiadek prawie gotowy. 🙂

A po nim jedziemy na podbój sklepów. Mężuś chce sie obkupić w ciuszki, a ja może coś dla Małego wybiorę. Bo dla siebie to dopiero na lato kupować będę, jak już wrócę do formy (mam nadzieję) 🙂

No to czekamy na wieści od Aśki. Jestem dokładnie z terminem tydzień po Asi... więc będę miec jakies porównanie już.

A ja jutro idę, już jutro 🤪

Coś dla małego relaksu: http://www.youtube.com/watch?v=aeYTBvanFmE

• Mamusia
Ode mnie właśnie wyszła położna. Uspokoiła mnie z tymi pachwinami, powiedziała że macica i się obniża i tak może mnie boleć aż do porodu 😞 Najważniejsze że jeszcze nie rodzę:P:P A w ogóle bardzo miła babka, a tak się stresowałam jej wizytą:P

• Mamusia
Monisiaczek ja też zrobiłam się straaaasznie leniwa w ciąży:P Może dlatego że wszyscy chcą mnie wyręczać a ja nie protestuję 😁

Kasenn długich zębów nie miała ale była baaardzo gruba i jak zobaczyła że ważę 65,5kg to powiedziała że jak ona by chciała tyle ważyć:P Współczuję jej. My to tylko 9 miesięcy jesteśmy ociężałe a ona cały czas.