Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mamuśki wiadomość od Montusi:

"Hej Kinia więc jestem już po badaniach, mam już 2 raz KTG robione, na usg moja mała ważyła 2900 i za raz będą zakładać mi balonik i się zacznie. pozdrawiam Aneta Montusia 🙂"

Pewnie przekazać Jej pozdrowienia od Was:P

• Mamusia
Anulabku, przepraszam, już rano miałam CI odpisac. Tak można. Jak ja na początku miałam mega swędzenia to mi lekarz zalecił pić wapno i zapewniał,że na pewno nie zaszkodzi. 🙂
Kinia, oczywiście pozdrów ją od nas i przekaż, ze wszystkie mocno trzymamy kciuki i cały czas ciepło o niej myślimy.

ps. a co to ten balonik??

• Mamusia
Pozdrowiłam Montusię od nas wszystkich i przesłałam 1000 buziaków 🙂 Jak będę wiedzieć coś więcej to od razu Wam napiszę. A teraz zmykam do wanny, mam nadzieję że w tym czasie Montusia nie urodzi:laugh:

A propos mojego powera dzisiaj to powiesiłam już drugie pranie, zrobiłam ręczne i wyprowadziłam psa na pole i nadal mam energię:P Kurcze co się ze mną dzieje???? 🤪 :P

• Mamusia
HBS mam 0,11 to czyli co dobrze czy źle bo nie wiem

Kinia ucałuj montuśke prrzez eska ode mnie i Oli

Ola was pozdrawoa i życzy smaczneo pączka właśnie idzie robić kapuśniak 🙂 a i nie wie kiedy necik wróci

Anulabek my wszystkie zaczynamy sprzatać przeraza mnie tooooo a jak jutro my pojdziemy wszystkie chórkiem rodzic??

• Mamusia
o matko, wlasnie doczytalam ze Montusi wywoluja porod przez balonik... jedna znajoma to miala i podobno strasznie bolesna impreza i lezala z tym balonikiem 20 godz zanim zaczela sie akcja porodowa. Polega to na tym ze w szyjce zaklada sie balonik ktory stopniowo rozpycha szyjke... jezu jak to musi bolec. To ja juz wole oksytocyne przynajmniej szybszy ten porod. Oby u Montusi poszlo szybko i zeby sie nie meczyla jak ta moja znajoma,bo laska do dzis ma traume...

• Mamusia
witajcie brzuchatki, dawno mnie tu nie bylo, tylko po krotce przeczytalam zaleglosci, widac ze bardzo zżylyscie sie ze soba 😁 znalazlam wasz profil marcowek 2010 na nk, dopisalam sie...slicznie wygladacie ...pozdrawiam was wszystkie serdecznie i zycze udanego sprzatania, bo widze ze wszystkie sie za to wzielyscie, chyba chcecie wczesniej urodzic hihi...monixa

• Mamusia
Karka cieszę się że do czegoś się przyczyniłam:P:P

Kasenn pozdrowiłam Montusię od Nas wszystkich 🙂 Miejmy nadzieję że szybciutko urodzi i wyśle fotkę Nadii 🙂 Kurde nie mogę się doczekać:P

A jeśli o HBS to ja też wcześniej nie robiłam tylko teraz mi lekarka zleciła, podobno do szpitala trzeba mieć ten wynik.

• Mamusia
dzieki Kinia 🙂 ja sie tylko zastanawiam czy kiedys przejdzie Liv to zamilowanie do rozu itd 🙂 gdybys weszla do jej pokoju to cukrzyca murowana, wszystko na rozowo i fioletowo, baldachim, zamek itd... 🙂 dlatego teraz ciesze sie ze mam kolorystyczna odmiane i moge pokupowac cos w innym kolorze np. niebieskim, zielonym itp 🙂