Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
June, o takich osłonkach piszesz? http://allegro.pl/item922140728_avent_oslonki_piersi_slikonowe_2_szt_normal.html

I ile tego trzeba kupić? 1 zestaw wystarczy?

A lepszy Maltan czy Bepanthen?

Kinia, dobre pytanie, też się zastanawiam. Ja dziś skończyłam 36 tydzień i czy to oznacza, ze Mały jest gotowy?

Chyba tak, bo w szkole rodzenia polozna powiedziala, ze jak mi sie skraca szyjka to cwiczenia parcia dopiero od 36 tyg. bedziemy robic, zeby nie wywołac wilka z lasu...

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
June mnie też dopadł leń gigantyczny i dodatkowo spac mi sie zachciało. Dziś to ja chyba niewiele zrobię 🙂

Nie wiem jak te suwaczki liczą tygognie, ale ginekolodzy liczą tygodnie zakończone czli na 36 tyd i 6 dni to wg położników jest 36 tydzień, a wg naszych suwaczków 37.

• Mamusia
Witam Brzusie 🙂

Pisałam z Agą i dziewczyny czują się świetnie 🙂 Aga pisze że nie czuje w ogóle jakby urodziła ale co się dziwić skoro taki szybki poród miała 🙂 Amelia póki co grzeczni śpi i w środę wracaj do domku 🙂
Wszystkie macie gorące buziaki i pozdrowienia 😘 😘 😘

• Mamusia
heee no to wczoraj oprócz naszej cruellci urodziła moja koleżanka z technikum ale ciutke po północy wiec przywitała walentynki 🙂 juz sie dowiedziałam 🙂

właśnie całe łóżżeczko gotewe za raz bede jezdzić z meblami.. sa puste i bardzo leciutkie do przesuniecia wiec spokojnie nie krzyczcie jak coś 🙂)

aa ja dostalam wczoraj na walentynki narcyze w doniczce bym czóła ,że to juz wiosna.. ja nie lubie róż wole inne kwiatki chociaż rózyczke herbaciana też dostałam w piątek za to ,że przetrwałam pewną sytuacje i wiem jedno ten moj mąż to naprawde mnie kocha i będzie ze mna 😁

• Mamusia
Karka, dokladnie mam takie same oslonki 🙂 nie wiem jak to w praktyce sie sprawdzi ale mamy bardzo sobie chwala ten wynalazek, ja po ostatnich doswiadczeniach wolalam sie dodatkowo zabezpieczyc
A krem to raczej Maltan bo nie trzeba go zmywac z piersi przed karmieniem a bepanthen tak.