Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kinia - kombinuj, kombinuj :laugh: :laugh:

Ja własnie zjadłam pycha czekolade z mega orzechami. Hehe, daleko mi do porodu, bo apetyt nie słabnie :P

Robię obiadek, bo mężuś wkrótce pojawi się w domku, szybko zje i mykamy na zajęcia. Mi chyba jeszcze tylko 2 zostały i też koniec. Dziś mogę już ćwiczyć parcie, bo ostatnio mi Pani jeszcze nie pozwoliła. Anulab, idzie to przeżyc? 😁

• Mamusia
Kinia sluchaj nie dasz rady wkleic tabelki w formacie pdf. To jest ciezki format i nie wszedzie sie da cos takiego umiescic. Ale mozesz taka tabelke recznie narysowac prostymi liniami w programie paint . [file name=Nowy_Dokument_WordPad.doc size=0]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/files/Nowy_Dokument_WordPad.doc[/file]

• Mamusia
co robicie na obiadki?

właśnie jestem na etapie załamania bo już nie wiem jak pomalować mieszkanie a jutro juz powinno sie zacząć ... ee tam poczekam na męza..

Laski wam mocno wypadaja włosy?? bo mi ostatnio co raz bardziej to chyba uroki mojej anemi i paznokcie też masakra..

przygotowałam sobie ręczniczki małego do prania wogóle u mnie króluje zieleń lóżeczko ubranka wanienka i reczniczki może jeszcze zielone pampersy znajde 🙂)

w kuchni przygotowałam juz szuflade dla malego z podgrzewaczem karuzela z butelkami miseczkami smoczkami w pódełkach po prostu wsiioo 🙂 mąż sie śmiał czy juz płyn kupiłam specjalny .. i wtedy mi sie przypomniało ,że nie mam sody oczyszczonej do butelek by były ładniutkie..

• Mamusia
hej dziewczynki nawet nie zauważyłam kiedy sie zrobiła godz. 15 😲 my dzisiaj wszyscy w domku wiec z nudów bo pogoda senna zrobiliśmy sobie seans filmowy -przejrzeliśmy wszystkie swoje filmy z kamerki video -fajnie sie cofnąć kilka lat wstecz 🙂 trzeba kamerkę rozgrzać aby można było Majeczkę nagrywać 😉
zaraz robie obiadek naleśniki z twarogiem 🙂 mniam....

fajnie ze u naszych mamusiek wszytko ok. pozdrówcie je jak będziecie miały kontakt z nimi. 🙂

oj kasen to niedobrze z tymi włoskami , może za mało mięska w diecie i ogólnie białka ?

• Mamusia
Asia jako plik też się nie da bo ma być format doc, txt albo jeszcze jakiś tam:P Ja się na tym nie znam więc już chyba nic nie wymyślę 😞 Szkoda. No ale ja listę mam na kompie więc wystarczy:P:P:P Jakby któraś się pogubiła z porodami to niech da znać:laugh: :laugh:

• Mamusia
http://allegro.pl/item912961957_nuby_gryzak_do_owocow_wymienne_wklady_siatki3sz.html
http://allegro.pl/item918853369_gryzaczek_do_podawania_pokarmu_nuby_gratis.html#gallery
widziałyście cos takiego , ja nawet nie wiedziałam ze takie cos istnieje 😲 co to ludzie nie wymyślą ?