Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Przyszedł album 🤪 Ale jest ślicznyyyy 🙂 🙂 🙂 🙂

Jeśli chodzi o jeansy sprzed ciąży to ja nawet nie chcę próbować się w nie wcisnąć bo jeszcze się załamię:P

Kurde pospałam chyba z 1,5h i teraz w ogóle nie nadaję się do życia. A jeszcze prasowanie czeka na mnie 🤪

• Mamusia
Hej dziewczyny ja jak narazie nie mialam problemow z allegrowiczami. wszystko mi przychodzilo w terminie i w nienaruszonym stanie. Jeden allegrowicz do dzis mi tylko komentarza wogole nie wystawil a juz z miesiac na niego czekam i sie chyba nie doczekam.

Karuzele tez mam z fisher price z projektorem, i jestem z niej bardzo zadowolona. Przerazalo mnie tylko jak to szybko baterie pozera, wiez przerobilam na zasilacz 🙂 i teraz moze ciagle chodzic i nie musze sie martwic ze malemu sie kolysanka wylaczy w trakcie usypiania 🙂

http://www.allegro.pl/item924387744_fisher_price_karuzela_projektor_pilot_gwarancja.html

• Mamusia
Właśnie przeczytałam, że sierpniowe mamuśki, które są w 13 i 14tc już czują ruchy maleństwa :laugh: Wiecie co tak sobie myślę, że one tak bardzo chcą już je poczuć, że wydaje im się, że tak już jest. To tak jak my, niektóre z nas chcą już strasznie urodzić i wydaje nam się, że już już się zaczęło 😉
Ha ha
Dobra zmykam, papatki

• Mamusia
Oczywiście, jak ja dobiłam to pozostałe uciekły, hehe.
Miłego wieczoru zatem Dziewczynki.
Pewnie ostatki świętujecie - dziś podkoziołek jak to się w poznańskich stronach mawia. 😉
A ja sobie obejrze Na Wspólnej i M jak Miłość... i wkulnę się do wyrka pewnie, bo rano musze jechac oddać krew i mocz. I jak już wyjadę z domku, to pewnie do firmy też wpadnę na ploteczki.
A tu niech żadna tylko nie rodzi :P :P 😘
ps. super te karuzele. Kupię sobie tzn synkowi 😉 tę z muzyką klasyczną, bo mam już matę z tej samej serii 😆

• Mamusia
trzeba tu zajrzeć jeszcze przed snem - poleniuchowałam na wyrku trochę , teraz zjadłam kolację i czuję sie coś niejako dol brzucha pobolewa poniżej pępka a moj maz mnie prosi abym jeszcze nie rodziła 😉 bo on jutro zakłada nowe drzwi i będzie jeszcze bałagan i hałas w domu -ale ma wymagania ?senna jestem strasznie zaraz sie chyba kładę -muszę odespać dzisiejszą nie przespaną nockę ciekawe co tej mnie czeka ?

kinia ja przerabiałam w zeszłym roku takie zakupy na firmę , ale mój maż strasznie się cieszył ze w tym uczestniczę 🙂 a ja też chciałam wszystkiego sama dopilnować jeśli chodzi o papierki aby potem nie było kłopotów - a stara się mąż o dotację z EU ?

namówiłam jednak moją Elizę na samotna wyprawę do stomatologa jutro -rano zamówię jej taxi i niech jedzie a ja sobie pośpię jeszcze 😉

• Mamusia
hej hej dziewczynki 🙂
trochę Was poczytałam, jest tego sporo , jak wrócę po pracy 🙂
co do baldachimu ja się nie zdecydowałam ,bo i kurz i pokoik mały więc go nie kupiłam
co do osłonek to chyba jednak też sobie takie kupię tak na zapas ,bo nigdy nic nie wiadomo i jeszcze tę maść,tylko jakoś do apteki mi nie po drodze
ja dziś po kolejnym praniu , już sobie wisi i następne w trakcie,ale to już nasze i też już dziś po prasowaniu, ale po godzinie to padłam ,trochę mi jeszcze zostało ,więc zaraz zaś do deski 🙂 🙂
ktoś tu pisał o mielonych , my też dziś jedliśmy z pieczonymi ziemniaczkami i brokułami 🙂 a makaron to zrobię jutro na obiad , bo też się szybko gotuję 🙂
no nic idę do deski, będę miała coś do przodu 🙂 🙂 🙂
miłego wieczorku i spokojnej nocki 🙂

• Mamusia
Hej, śpicie już? Moja mała Kruszyna tak szleje w brzuchu, ze cały mi podskakuje :laugh: Nawet nie kładę się teraz do łóżka, bo i tak bym nie zasnęła :laugh:
A w przerwach między tymi szaleństwami ciągle twardnieje mi brzuszek 😞 Moja siostra powiedziała mi dziś, że jej koleżance też tak często twardniał a potem miała bardzo lekki i szybki poród. Ha ha uczepiłam się tej myśli :laugh:

• Mamusia
Kasenn no cale szczescie ze mnie przeprosilas bo bym sie jeszcze obrazila 😉 glupolu
A jakie kolorki wybralas?, ja standardowo u Livii na rozowo-rozowo bo tak sobie zazyczyla a u Marcela troche niebieskiego na scianach mazne 🙂

Kurcze Dziewczyny ja wlasnie zaliczam 3 atak zgagi dzisiejszego dnia... straszne to i jeszcze raz wspolczuje tym co mialy ta watpliwa przyjemnosc doswiadczyc 😞 migdaly nie pomagaja, mieta tez nie, moze jutro ze sprite sprobuje bo pamietam jak pisalyscie ze niby pomaga.

• Mamusia
dzien dobry 🙂

a ja po przerwie znowu jestem na dyzuze mamy przedszkolaka i od 6 jestem na nozkach.
Wpadlam sie przywitac, zameldowac ze jestem nadal 2 w 1 (czyli babo-chlopem 😉 ) i dalej ide chrapac 🙂

Anulab, dziekuje za rade ale niestety nie pomoglo 😞 a tak mnie z ta zgaga wczoraj przed snem wzielo ze spalam z miska w obawie ze za chwile sie uzewnetrznie ☺️ , masakra, ale jakos wreszcie zasnelam i dotrwalam do rana a teraz siedze glodna bo boje sie cokolwiek zjesc zeby znowu mnie nie zlapalo 😞

• Mamusia
Cześć Brzuszki 😘

Kurcze większość z Was smacznie sobie śpi a ja do szkoły muszę iść 😞 Noc nawet przespałam ale cóż z tego jak i tak trzeba było wstać 6:30 😠

Ola mnie też nawet wciągnęły te zakupy, z resztą jakbym nie jeździła z Mężem to pewnie połowy by nie kupił bo zawsze jest tylko tak "Ale na pewno, może to tańsze wezmę":P Wolę żeby miał porządne więc zawsze Go namawiam żeby kupił. A jeśli chodzi o dotacje z UE to raz już składaliśmy wniosek i lipa, teraz też będziemy składać (do końca lutego) i jak nie przyznają to Mąż powiedział że ma ich w dupie i sam sobie poradzi:P

Uciekam, bo za raz się spóźnię:P Miłego dnia Brzusie 🙂 Do później 😘