Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ola73 napisał:
june świetnie wygladasz -ja bym sie nie odważyła w stroju 2 -wu częściowym wystąpić

Ola, ja nie mialam wyjscia bo wczoraj wieczorem okazalo sie ze nie moge sie wcisnac w 1-czesciowy 🤪 , ale ze wiedzialam ze idziemy na basen rano jak ludzi nie ma to jakos latwiej bylo mi sie zerac na odwage i poszlam w 2-czesciowym, bylo cudownie, bardzo sie odprezylam i chociaz na chwilke odciazylam moja skolioze nieszczesna 🙂 ale to byl raczej ostatni raz na basenie z brzusiem, bo jednak za miesiac to juz sobie siebie naprawde nie wyobrazam w miejscu publicznym z golym baloniskiem 😉

• Mamusia
spoko ale ja pewnie wiele nie przytyje skoro zbliża się 6miesiąc a ja przytyłam w ciąży tylko 1kg a myślałam że 2kg bo u mnie na wadze pokazuje tyle a u ginka 1kg i myslałam że się ździwi że to za mało a on stwierdził waga super po 1kg na miesiąc 🥴 a skoro dziecko jest w normie więc pewnie dlatego nie ma potrzeby żeby się podtuczyć

• Mamusia
cześć mamusie marcowe, ja miałam byc kwietniowa, ale teraz na połówkowym okazało się że jednak marzec 🙂 więc trochę tu pozaglądam 🙂
widzę że temat wagi :|, ja waże się tylko u gineksa bo stwierdziłam ze jednej wadze się oddam całkowicie, prawie miesiąc tmu miałam +5kg, teraz idę we wtorek do się dowiem i załamie 🙂 hehe

• Mamusia
ja sama bym chciała mieć duży apetyt przez cały dzień i zgrubnąć więcej a tak to ugnę się nie długo bo tylko brzuch mi rośnie. A wogóle nie wiem czemu znowu zaczynam wymiotować 🥴 wczoraj wieczorem kolację zwymiotowałam i dziś to samo 😠 teraz widać dlaczego mam tylko 1kg 🥴

• Mamusia
Cześć !
Jak tam brzuchale dzionek?? Mój brzusio w końcu się ruszył dziś się zmierzyłam i mam 90 cm 🤪 Teraz już widać ciążę, szczególnie jak się ubieram w obcisłe rzeczy :laugh: Co do wagi to u mnie już 7 kg na +, mam nadzieję że po porodzie szybko zleci waga do sprzed ciąży ... 🥴

• Mamusia
witam

nie śpię od 6 rano znowu , jakiś koszmar i koniec spania 😞 u mnie slonko gdzieś daleko za chmurkami i widać że raczej chlodno . Córcia moja ma 37.5 tem . nie puścilam jej do szkoły niech sie kuruje,boję sie ze sie coś więcej przypląta , w szkole mała frekwencja -jednak szalej grypa .
paulinka sie nie odezwała widzę , mam nadzieję że wszytko ok u niej i da nam dzisiaj znać .

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
U mnie wczesnym rankiem padało trochę a teraz już słoneczko się przebija i oby go dziś było jak najwięcej 🙂
Moja Karolinka spokojna w nocy była więc całą noc przespałam ładnie 😆 teraz zjadłam śniadanie to zaczęła się wiercić moja kruszynka kochana
Kurcze martwi mnie ta cisza ze strony Pauliny,oby rzeczywiście zapomniała z wrażenia tu dać nam znać 🙂

• Mamusia
moni mnie nudności przeszły juz w ok. 12 tyg. wspolczuję ci że ty masz je teraz , ale czasem bywa tak że wracają ,oby mnie ominęły 🙂 Ale widzę że znalazłaś sposób i wolne jedzenie pomaga -to super 🙂 Ja mam dzisiaj lenia nic mi się nie chce a wypadało by ogarnąć chałupkę 😉