Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ojej ANula pierogi też o nich marzę , ale sama sie za taką robotę nie biorę 🙂
Fajnie masz talony na święta zawsze się przydadzą cos tam za ni można kupić , a jka nie to na pampersy będzie 😉 U nas to już od lat nie ma talonów taki biedny szpital 😞

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamis i tylko sie cieszyć niech rośnie niech wszyscy widzą ,że jesteś w najcudowniejszym stanie w jakim kobieta może być 🙂

co do pierożków tez czekam do świąt najlepsze robi babcia mojego męża i właśnie z nią będzie wigilia wiec mogę liczyć na wyżerkę 🙂 , a wy chyba nie kupujecie pierogów z tym 30 letnim mięskiem ?

• Mamusia
to super anula moze czasem lepiej podarunkowe niż żywnościowe , bo się zje i nie pamięta a tak coś kupisz i będziesz się dłużej cieszyć tym bardziej ze planujesz zakupy dla malej 🙂 ja już nie pamiętam kiedy ostatnio u nas były -jakieś 5 lat temu...? a to zawsze miły prezent 🙂

• Mamusia
Witam 🙂
Ufff i po pracy , jak dobrze , ze przed nami weekend 🙂
Pierożki - wspaniała rzecz, ja tez chyba będę je mieć dopiero u rodziców na świętach , na szczęście to już niedługo 🙂
A jeżeli chodzi o bony i u mnie w firmie są , z czego jestem bardzo zadowolona , bo zawsze przeznaczam je na prezenty dla moich chrześniaków 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
uuu... ale tu sie cisza zrobiła 😞 wszystkie pichcą pewno obiadki a może już nawet kolacyjki dla mężusiów . ja leniuchuje , boli mnie nadal głowa i kładę sie z powrotem do wyrka .
Znowu mąż mnie dzisiaj zaskoczył różyczkami 🙂 jak miło .

Miłego wieczoru dla wszystkich brzuchatek i ich rodzinek

• Mamusia
a co z nasza mloda mezatka? cos dlugo do nas nie zaglada... hmmm moze wyjechala w podroz poslubna, a moze to przez obowiazki malzenskie 🙃

Co do pierozkow to jak zawsze bede sama je robic chociaz w tym roku chetnie kupilabym gotowe, bo przez ciaze jakos sie rozleniwilam, no ale pierogi w Norwegii sa niepojeta abstrakcja wiec nie mam wyjscia 😉 ach jak mi teskno za polskim klimatem swiatecznym, tu jakies to wszystko jalowe jest 😞 ale za to mam blizej do swietego Mikolaja 😉

pozdrawiam 🙂

• Mamusia
anulab84 , mi szczesliwie w zeszlym roku udalo sie stworzyc w naszym domu taka mala Polske, ale co z tego jak wychodzisz do ludzi a oni tacy jacys maloswiateczni, brakuje tego gwaru, zabiegania przedswiatecznego... jakos smutno tak

A tak w ogole to jakim cudem w Holandii mozna byc smutnym 😉 gdybym organizowala tam wigilie to na dzien dobry kazdy by dostal haszowa babeczke i juz by bylo wesolo 😉

• Mamusia
ale te babecznie sa przepyszne, co? 🙂 musze sie przyznac ze wlasnie rok temu w andrzejkowych okolicznosciach postanowilam sama je upiec... no a ze nie znalam magicznych proporcji to do ciasta na mufinki trafilo za duzo tego co trzeba no i od tamtej pory nie podejmuje sie takich specyficznych wypiekow bo troszke zle to znioslam, ale te oryginalne amsterdamskie to bym sobie zjadla- po ciazy i karmieniu oczywiscie!!! 🙂

• Mamusia
CZESĆ DZIEWCZYNKI

WIDZĘ ZE U WAS TEŻ POCHMURNY DZIEŃ 😞 U MNIE WYGLĄDA JAK WIECZÓR .ZARAZ MALE ZAKUPY A POTEM IDĘ NA 3LATKA DO CHRZEŚNIACZKA MOJEGO , UUUU... PYSZNY TORCIK ZJEM 🙂
MAJKA DZIŚ OD RANA ZNOWU SZLEJE 🙂 ALE JEJ WSZYSTKO NA RAZIE WOLNO 😉

• Mamusia
dzien dobry 🙂
widze ze nie tylko ja od rana o slodkosciach mysle, jeszcze sniadanka dobrze nie zjadlam a juz paczki mi w glowie 🙂

ola73 , mam nadzieje ze 3 latka Twojego chrzesniaka beda bardziej spokojne niz ostatnie urodziny mojej Livii- tez trzecie, poza doroslymi bylo 5 dzieci i wlasnie wtedy stwierdzilam ze gdybym miala byc przedszkolanka w takiej grupie wiekowej to bym osiwiala w 1 dzien 😉 bylo bardzo fajnie ale w pewnym momencie myslalam ze tych dziecie nie jest 5 a 15 i ze wszystkie maja ADHD 😉 a jak jakiegos nie mozna bylo znalezc to wystarczylo otworzyc jakas szafke, lodowke itp. i okazywalo sie ze zguba wlasnie tam sie zalogowala 🙂 na szczescie to bylo w maju wiec w pewnym momencie przenioslam szarancze do ogrodu to sie dzieciaki wyszalaly i pozniej byl juz spokoj 🙂

Cześć dziewczynki,
Widzę że tu jak zwykle o jedzeniu hihihi.
Ja co prawda nie będę się dziś słodkościami objadać ale sushi, mój mąż z bukietem kwiatów zaprosił mnie na kolacje, a sushi jest moim ulubionym daniem mniam , juz nie mogę się doczekać
🙂
Pozdrawiam Was wszystkie.
Odezwę się jeszcze pewnie później 🙂