Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Chyba Ola żartujesz zostajesz z nami 🙂 w gromadzie raźniej 🙂

Lepiej powiedzcie mi co mam zrobić dzis na obiados ? bo ja nie mam apetytu - nawet rano ledwo zjadłam owsianke a tak zawsze ją lubiłam

cruella kiedy idziesz do lekarza ?? bo jak zielone wody odchodzą to w 3 sekundy musisz się zwinąć i iść teraz !!!

Kamis moja mała tak wczoraj wypieła mi pupcią się że jak zmierzyłam obwód brzucha było 115 cm - ale my mamy nieżle te skóry brzucha 🤪

mojej czkawka sie zdarzy teraz tak raz na 3 dni ale jak bylam wlasnie tak w 30 ,32tyg to miala cos 3,4 razy dziennie czkawke.jem wlasnie banana i pomaranczke

a z obiadem mam dzis spokoj bo ja robie co drugi dzien a co drugi obiad robi mama. jutro ide z moczem do badania,ciekawe czy zniklo mi to zapalenie po tych tabletkach bo jak nie to bede musiala brac antybiotyki,a w czwartek to gin ide.

• Mamusia
kasenn o mało nie udusiłam sie ze smiechu - jej ale mnie rozbawiłas swoim mezem, naprawde az nie moge sie uspokoić 🙂

Ale na tym etapie to chyba wszyscy panowie czekaja tylko na kałuże :P mój też chodzi za mna po domu i sprawdza :P

esia moja tez w tych tyg co TY teraz jestes miała czesto czkwake teraz to z rana ma i trzez nie codziennie

Do gina idę w czwartek, teraz jest spoko, po za tym to upław był zielonkawy a nie woda. Wczoraj i dziś jest już ok, ale obserwuję się dokładnie.
Kamis ja na obiadek mam krem z grochu z groszkiem ptysiowym a na drugie ziemniaczki z polędwicą w sosie kurkowym 🙂

• Mamusia
cruella ja coś przeczytałam o tych zielonych upławach i prosze jedz do szpitala prosto ... ale spokojnie bo sa 3 możliwości jedna jest bardzo błacha i mniejmy nadzieje ,że o nia chodzi 🙂 3 mamy kciuki za Ciebie

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3459855

tutaj troche babeczki o nich pisza

Dziewczyny tak się zastanawiam, bo od wczoraj się obserwuję i jest spoko, żółciutkie upławiki eleganckie, ale patrzę bo może to papier toaletowy zmienia barwę, teraz mam idealnie biały i one są żółte, jeszcze się poobserwuję a jak coś to do razu jadę 🙂
Po za tym w czwartek byłam u lekarza i wody są super łożysko II stopień, to w ciągu dwóch dni nie mogło się nic zrobić w sensie zakażenia. A przy tym miałam robione te badania do porodu te HBS czy jak tam, o zakażenia właśnie i jest ok 🙂
Amii skąd klikasz z Krakowa.
Masz tu link do Krakowa zapraszam
http://www.brzuszek.net/index.php?option=com_fireboard&Itemid=49&func=view&catid=7&id=224708#224708

podobno z tymi rozstepami to jest głownie sprawa genetyczna i moze by sie to zgadzalo bo np moja mama po 3 dzieci nie ma ani jednego rozstepu,ale nic nie mowie bo jeszcze 2,5 tyg zostalo mi do terminu i jeszcze moze wyskoczyc jakis