Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gratulacje dla dzielnej montusi 🙂 Ja juz po usg narazie jest ok sa przeplywy mam byc spokojna mam chodzic na ktg i kontrolowac wszystko. Martynka wazy juz 2700 duza babeczka z niej 🙂 Niech juz tak nie rosnie bo jak ja urodze 🙂 aa i ma duzo wlosow to chyba po mnie:laugh: :laugh:

Montusia GRATULACJE, ale nam się siostra namęczyła. Był wyścig między mną a Kamis a wygrała Montusia. Nadia śliczna jak nie od razu po porodzie hihi. Pozazdrościć 🙂
Założyła któraś wątek o Montusi??

• Mamusia
Ola twoja interpretacja mojej wiadomości była błedna

chodzi o to że plotkuje z wami i do całej reszty mam lenia bo mi z wami za dobrze 🙂

Montusiowe Maleństwo jest prze cudowne.

kinia rodzice sa cali z zmeczenia.. hmmmm 🙂 napewno tak było he he

ale jaka Nadia długa woow do wagi 🙂

• Mamusia
Przecudna jest Montusiowa Maleńka! Gratulacje dla rodziców!!!

Ja bym chciała żeby już coś się działo u mnie, a tu i łożysko nie zaczęło się starzeć porządnie (na USG 23.01 było I/II) i szyjka zamknięta i wcale się nie rusza... Chyba będę musiała wytrzymać do końca...

• Mamusia
Ja dzisiaj więcej chodziłam i bardzo dużo tego czopu mi zeszło czytałam,że jak to schodzi to do porodu może być albo kilka godzin albo dni albo około 2 tygodni więc nie wiem jak mam na to się zaopatrywać. Poza tym godzinami czuje bóle menstruacyjne ale jakiś skurczy konkretnych nie mam. Chyba ... :P

• Mamusia
Montusia[color=#0000FF][/color][size=4] gratulacje 🙂 Nadia jest cudna.

No ja to juz sie zaczelo i pewnie zadna z nas nie doczeka terminu jak beda sie tak wszystkie przeganiac:laugh:

Ja mam za tydzien wizyte to sie dowiem jak tam moja szyjka i czy rozwarcie sie powiekszylo. Bo 22.01 mialam ok 1 cm. Ale czuje czesto klocia i juz dosyc bolesne skurcze przewaznie w nocy, ktore sa nieregularne i trzymaja mnie ok 3 minuty. moze to juz nie dlugo 🙃

sluchajcie dziewczynki moze dalabym ktorejs numer telefonu na wszelki wypadek jakby cos sie dzialo zebyscie sei nie martwily. Zawsze kontakt bedzie 🙂

Ktora chce??