Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
June 🙂 cud miód malina ale masz cacko synka 🙂) ta buzia taka fajniutka po prostu przesłodka mordka a męskość nie do podważenia 🙂) może i mi noje maleństwo niedługo pokaże co ma 🙂

ale mi sie ciepło na serduszku zrobiło

Ola to my tobie powinnismy życzyc dalej szczęścia bo tyle lat razem w miłośni to obecnie żadkość . Życze szczęścia.

• Mamusia
June 🙂 cud miód malina ale masz cacko synka 🙂) ta buzia taka fajniutka po prostu przesłodka mordka a męskość nie do podważenia 🙂) może i mi noje maleństwo niedługo pokaże co ma 🙂

ale mi sie ciepło na serduszku zrobiło

Ola to my tobie powinnismy życzyc dalej szczęścia bo tyle lat razem w miłośni to obecnie żadkość . Życze szczęścia.

• Mamusia
kasenn wiem że to rzadkość wiele moich kolezanek już ma 2 malżenstwa albo zostały same z dzieciakami i powiem ci ludzie zazdroszczą szczęscia innym jak sami nie sa szczęsliwi i czasem probują to zburzyć .
ale wiara w milośc ,zrozumienie i chęc bycia raZWEM bedzie CEMENTOWAĆ WASZE zwiazkI CORAZ BARDZIEJ I BARDZIEJ....POWODZENIA DZIEWCZYNY

• Mamusia
dziekuje Wam Brzuchacze,
normalnie w srodku to az skacze z radosci 🤪 teraz trzymam kciuki za te Mamuski, ktore jeszcze nie wiedza zeby Maluchy pokazaly to co trzeba. U nas smiesznie bylo bo powiedzielismy ze nie wyjdziemy jesli nam nie powie jaka plec 😉 oczywiscie najwazniejsze byly wszystkie inne pomiary i na szczescie wszystko jest ok i wskazuje na 19 tyg., i 5 dni czyli wszystko sie zgadza 🙂

ola73 - waga 311 g i mowila, ze to bardzo dobrze i ze dziecko nie jest przerosniete, a dlugosci w Norwegii nie moerza po 16 tyg bo podobno je jest to miarodajne... tak tu maja
a inne paramerty to:
BPD 49 mm
OFD (HC) 5,96 cm
HC 17,11 cm
AC 14,42 cm
TAD 4,99 cm
APAD 4,17 cm
MAD 4,58 cm

• Mamusia
ojj az sie rozczuliłam... Ola dla mnie wzorem prawdziwej i trwałej milości sa dziadkowie

June to spory malentaś 🙂)

własnie ogladam z Zuzka prosiaczek i przyjaciele i ona sie tak we mnie tuli i kładzie sie na brzuszek i całuje go i mówi moj braciszek i ciagle kłami ,że ja kopie a ja nic nie czuje 🙂) fantazja

Asiulka moj skrzacik w 17 tc wazyl 249 g

a teraz czuje że jest spooro wiekszy i czasem wypycha tyłeczek do góry 🙂)

• Mamusia
ojj az sie rozczuliłam... Ola dla mnie wzorem prawdziwej i trwałej milości sa dziadkowie

June to spory malentaś 🙂)

własnie ogladam z Zuzka prosiaczek i przyjaciele i ona sie tak we mnie tuli i kładzie sie na brzuszek i całuje go i mówi moj braciszek i ciagle kłami ,że ja kopie a ja nic nie czuje 🙂) fantazja

Asiulka moj skrzacik w 17 tc wazyl 249 g

a teraz czuje że jest spooro wiekszy i czasem wypycha tyłeczek do góry 🙂)