Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziekuje za kciuki i za wasze wsparcie mam dużego silnego mężczyzne z dwoma jajeczkami i pindolkiem a jakie ma duze uuuu

waży 405 gram i wielkości na 21tc czyli ponad 20cm 🙂))

mo maż wypatrzył jako pierwszy 🙂)
a nas policja złapała i dlatego tak długo zeszło bo krystian gadał przez tel jak prowadzil no co tacie musiał sie pochwalić 🙂)

a potem zakupy bo głodna jestem jak nie wiem 🙂)

• Mamusia
Czesc Olu. Dziewczyny zostawily mi 10 stron do nadrobienia 🙂 i Tak czytam czytam... Gdzie ta wiadomosc od Kasenn 🙂 KOCHANA GRATULUJE! BYlas moja nadzieja 🙂 hehe. Wiezre w to ze przeczucia sie sprawdzaja 🙂 i mam nadzieje ze w sobote okaze sie rowniez ze mam chlopca. Pozostaly jeszcze 2 dni 🙂

• Mamusia
Czesc Olu. Dziewczyny zostawily mi 10 stron do nadrobienia 🙂 i Tak czytam czytam... Gdzie ta wiadomosc od Kasenn 🙂 KOCHANA GRATULUJE! BYlas moja nadzieja 🙂 hehe. Wiezre w to ze przeczucia sie sprawdzaja 🙂 i mam nadzieje ze w sobote okaze sie rowniez ze mam chlopca. Pozostaly jeszcze 2 dni 🙂

• Mamusia
heyy a ja myslałam że bede pierwsza...

ja obudziłam sie głodna jak wilk za raz bede robić sobie śniadanie bo japierw mezowi trzeba było zrobic 🙂)

Edytko i to nie to czy dziecko bedzie grzeczne tylko TY wiesz jak ja cały dzień prosilam o to by pokazał ojj 🙂) a dziekuje za gratulacjie jeszcze raz wszystkim Mama marcowym i waszym brzusiom

ale wiecie co nie mamy rzadnej ciąży mnogiej a ja tu w rumi co chwile widzepodwójne wózki 🙂)

Anulaba Doczekasz sie i zobaczysz ta swoja mała cipeczke jak juz tak chcesz nia teraz 🙂

• Mamusia
a dziekuje dziekuje w imieniu młodzieży ale on bedzie laski podrywał to jest mieszanka ojjj 🙂)) uwazajcie na swoje bo jeszcze wam je zbałamuci i zostaniemy za 20 pare lat babciami 🙂) szczerze chyba fajnie byc młoda babcia moja mama sie przynajmniej cieszy (ma 29lat 🙂)

co ja bym zjadła...

• Mamusia
jednak nasze przeczucia nas nigdy nie zawiodly zawsze jak któraś pisała ze czuje że bedzie chłopak to się sprawdza , ach ta kobieca intuicja ........ 🙂 ,jak dziewczynka to dziewczynka , mi się też sprawdzilo. ja placka po wegiersku nie robilam ale z tego co wiem to najlepiej jakiś gulasz w placka wrzucić .

mogę podać przepis na sałatkę dobrą :

kapusta pekińska
1 sł. marynowanej cebulki
1sł. marynowanego czosnku
pierś wedzona kurczaka ( lub udka 2-3)
majonez
pokroić drobno kapustę i kurczaka , reszkę odlać z zalewy i wymieszać z majonezem
na gorę można dla koloru potrzeć rzodkiewkę i smacznego ( ja za nią przepadam )

• Mamusia
Powiedziała że dziecko jest bardzo duże i że to tak na końcówke 21 tyodnia czyli musze sie liczyć nawet z 5-8 marca ale to nie jest jeszcze powiedziane bo teraz dzieci rosna indywidualnie

czyli urodził by się zimą a jak potrzyma do ponad 20 to będzie wiosenny chłopak 🙂)