Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasenn mi ostatnio w pociągu nasza droga mlodziez studjujaca nie ustapila miejsca w pociągu a był straszny tłok i tak stalam biedna a wydaje mi sie ze napewno bylo widac moj brzusio tym bardziej że pląszcza już nie dopinam chodze rozpięta .tak w ogóle sie zastanawiam czy są jeszcze jakieś przywileje dla kobiet w ciązy ? kiedyś w każdym sklepie czy poczcie wisiały tabliczki że kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnością a teraz nic , spotkalyście sie z tym moze , bo nie wiadomo czy się pchac bez kolejki żeby z zęby nie dostać 😞 .Jedynie w Cerfure widziaLAM ZE JEST SPECJALNA KASA DLA CIĘŻARNYCH I TO WSZYSTKO

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wszytko fajnie byle jeszcze inni niż my wiedzieli o takiej kampanii i faktycznie w jakiś sposób nam pomagali , oczywiscie nie mówię tu o wszystkich bo śa ludzie , młodzież ktorzy z chęcią ustąpią itd. więc i w nas nadzieja na przyszlośc wychowac nasze potomstwa tak , aby potem nie odwracały glowy w autobusach że niby nie widza kobiety cięzarnej

• Mamusia
Ola73, jesteś dla mnie góru. Żeby tyle zjechać to trzeba mieć cholernie silną wolę. Ja juz w ciaży przytyłam...wstyd się przyznać, ale 9kg 🥴 A to dopiero połowa...
Juz sie boję jak zgubię te kilogramy po porodzie.
No ale trudno, trzeba bedzie.
Za to zauważyłam, ze moja dzidzia jest aktywna ok godziny 13-14.00, później się uspokaja i kopie znowu ok.21-22.00 🙃

• Mamusia
Karka napisał:
Ola73, jesteś dla mnie góru. Żeby tyle zjechać to trzeba mieć cholernie silną wolę. Ja juz w ciaży przytyłam...wstyd się przyznać, ale 9kg 🥴 A to dopiero połowa...
Juz sie boję jak zgubię te kilogramy po porodzie.
No ale trudno, trzeba bedzie.
Za to zauważyłam, ze moja dzidzia jest aktywna ok godziny 13-14.00, później się uspokaja i kopie znowu ok.21-22.00 🙃

no wlasnie tego sie tez boję niby do przodu mam 2,5 kg wg mnie a , wg lekarza 5,5 bo na poczatku to zjechalam 3kg , ale musze uwazac tym bardziej ze sie dorobilam tą moja wagą również nadcisnienia

• Mamusia
ja też nie jem w nocy choc czasem budzę sie z głodem ,wytrzymuję do rana ( moj brat w nocy swojej zonie smażył placki ziemniaczane, więc wszytko przed naszymi męzami), czasem mam zachcianki typu dobre cukierki , kapuste kiszona chyba co drugi dzien kupuję po 20 dkg dla siebie , ale takie siedzenie w domu sprzyja jednak podjadaniu