Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
znow dziewczyny padam na twarz o 13 mały dopiero zasnoł wstało 15 na jedzenie i dalej spi ja sie wzielam za sprztanie ogarnelam troche patrze a tu juz 16-20 teraz robie porzadek w papierach bo jak jechałam do szptala to wszystkie wywaliłam bo szukałam aktu małżenstwa oczywiscie nei znalazlam zapad sie pod ziemie a teraz mam tylko robote
nie wiem czy wam tez tak szybko dzien mija zanim sie obejrze juz 17 zaraz trza malego kąpać o 19 potem karmienie i spi przed 20 a wtedy mam czas dla siebie ide sie wykapac chociaz bym chciała pogadac z M lub polezec nie da rady zaraz spie

Anabel wiem kochana starm się go duzo nie nosic wiecej siedzieć ale tak się nie da
kacha byle do wiosny potem juz bedzie z gorki 😜 😜 😜 😜

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Spróbowałam raz jeszcze dać Fabisiowi Bebilonu Pepti i cuuuuud!!! Zjadł 🙂
Dzisiaj przyszła butelka TommeeTippee antykolkowa i też jest fajna 😉 smoczek wygląda jak pierś mamy 🙂 oby to pomogło na kolki małego 🥴
Kacha Ja też szukałąm karuzeli na Allegro,ale jak zobaczyła,ile tam tego jest to zrezygnowałam w ogóle...

• Mamusia
Dzieki dziewczyny za pomoc, ale tak mnie natchnelo i wyciagnelam kapturek i cud, mala pije z cyca jak nalezy a przedtem wypluwala go czesto i sie denerwowala a ja myslalam ze mam malo pokarmu i dokarmialam. Dzisiaj jeszcze ani razu butli nie dalam jej i odziwo nie placze po jedzeniu a zazwyczaj plakala i bulgotalo jej w jelitkach. Mam cicha nadzieje ze juz zostanie na moim mleku bez kombinacji i mina jej te bole brzuszka 🙂
A tak z innej beczki to od paru dni probuje was nadrobic ale nie ma szans 😉 co troche doczytam to za chwile znowu milion stron produkujecie 😉 no ale uroki macierzynstwa 😜
A my mamy w niedziele chrzest i az sie boje malutka brac na taki mroz brrr szkoda mi tych dzieciaczkow a u nas w kosciele grzeja chocby wcale :/ i jak tu ubrac malenstwo jak nawet mi jest zimno

Hejka Kobziorek urodziła 🤪 🤪 🤪
a to sms:

\"Po maskarycznie długie akcji porodowej zdecydowano w ostatnim momencie o cc. Byłam już prawie nieprzytomna z bólu i wycieńczenia. Podczas cc \"odjechałam\" , bo miałam za słabe znieczulenie. Potem już nic nie pamiętam. Obudziłam się jak mnie przywieźli na salę. Kają ma 3850g i 57cm. Jest zdrowa!\"

co do tego ile się musiała nacierpieć to aż mnie złość bierze 😠 😠
najważniejsze, że Kaja już jest. I że jest zdrowa. 🙂

• Mamusia
Urszulka prywatnie nie uusisz miec skierowania

Kacha moja mała dzis tak prawie cały dzien ma ze przysypia i sie budzi teraz troszke dłuzej pospała no ale u nas jak maz usypia to tak samao jak bym ja usypiała

My mamy taka najtansza karuzele załowałam troszke ze nie kupiłam na baterie tyllko ta nakrecana ale w koncu mała nie lezy pod nia godzinami wiec mozna nakrecic pare razy ;0

Kobziorek kurcze ostatnia i tyle sie musiała nameczyc ;( lekarze nie maja litosci dobrz ze z nimi wszystko ok

Kobziorku gratulacje 😉

• Mamusia
Ja myślę, że można się przenieść 🙂 Info oficjalne jest o tym, gdzie nas dorwać można, z Kobziorkiem kontakt jest 🙂 Przenosimy się 🤪

idę spać póki ssak śpi bo jak się obudzi to będzie wesoło 🙃 Dobranoc 😘

• Mamusia
Dzień dobry
No to już wszystkie urodziły 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 My tez dzisiaj spodziewamy się gości tzn.rodzeństwo od mojego przyjedzie zobaczyć Zosię. Dziś zostało nam tylko sprzątanie bo wczoraj upiekłam ciacha i zrobiłam sałatkę 🙂 Powiem wam,że pod wieczór ledwo co stałam na nogach. Wczoraj mój był u księdza i chrzciny mamy 26 lutego w niedziele idziemy już na nauki 🙂
Pamiimi też w sumie nikt nic nie mówił o szwach 🥴
Nikusia dzięki to ja zacznę od środy dzwonić będe miała już skierowanie a pesel najwyżej później podam 🙂

to ja oficjalnie informuję, że przeniosłyśmy się na mamusie.net
i wszystkie mamy, które tu trafią,
zapraszamy tam http://www.mamusie.net/forum_dzieci_z_2012.html

Urszulka tak, trzeba się zarejestrować.

• 2 tygodnie później...