Skocz do zawartości

Mamusie na luty 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Storczykofanka napisał(a):
Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują 🙂 tzn. prawie wszystkie :P bo moja ciąża jak narazie jest bezobjawowa 🙂

spokojnie, wszystko przed tobą 🙂 będziesz miała jeszcze dość dolegliwości ciążowych...
też na początku nic mi nie było, ale potem się zaczęło. Życzę Ci jednak, żeby twoja ciąża przebiegała bez uciążliwych dolegliwości 🙂 pozdrawiam i uważajcie na siebie 😉

• Mamusia
O i już LUTÓWKI 2012!!! jupi
Pamiętam jak dziś kiedy ja dowiedziałam się o moim maleństwie termin został wyznaczony 10 LUTY 2011(urodziłam 22 stycznia), a tu już następne LUTÓWECZKI tyle tylko że 2012 🙂
GRATULUJĘ i życzę bezproblemowej ciąży 🙂
W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do nas na luty2011 🙂

chloe napisał(a):

Kiedy masz pierwsza wizyte u lekarza?

No niestety wizytę mam dopiero 21 czerwca, bo takie kolejki są.... ale już napewno będzie coś widać :P narazie czuję się dobrze i nie martwię się odległym terminem wizyty u ginka.

• Mamusia
Lepiej iść na ta pierwszą wizytę trochę później niż za wcześnie. Ja byłam szybko i mnie lekarz nastraszył że pęcherzyk za mały i inne cuda...tydzien później wszystko było juz widac i było ok. Warto więc poczekać żeby się nie stresować niepotrzebnie 🙂 Oczywiście gratuluję!

właśnie dlatego się nie stresuje 😉 to będzie już ok połowa 7 tygodnia to już mi nie powie, że nic nie widać :P ale już nie mogę się doczekać... wszyscy mnie się pytają co ja taka happy jestem 🙂 to mówię, że za dwa tygodnie wakacje - a tak naprawdę to za 2 tygodnie zobaczę mojego skarba w wersji mikro 🤪

• Mamusia
Storczykofanka napisał(a):
właśnie dlatego się nie stresuje 😉 to będzie już ok połowa 7 tygodnia to już mi nie powie, że nic nie widać :P ale już nie mogę się doczekać... wszyscy mnie się pytają co ja taka happy jestem 🙂 to mówię, że za dwa tygodnie wakacje - a tak naprawdę to za 2 tygodnie zobaczę mojego skarba w wersji mikro 🤪

i zobaczysz juz serduszko 😆

super! to teraz zaczynam żałować, że umówiłam się na 13;45 ... gdy mąż w pracy będzie... ehh trudno. a myślicie, że będą mogła nagrać to aparatem foto ?? żeby mężowi później pokazać ?

• Mamusia
Witam 🙂
Mamy 4 tygodnie i 3 dni, co prawda obiecalam sobie, ze pojawie sie tu dopiero jak zobacze serduszko, ale chec podzielenia sie nowina jest silniejsza 🙂 Tak wiec przed nami kilka najblizszych miesiecy konwersacji, na ktora dlugo czekalam 🙂

Witam nową mamusię 🙂 GRATULUJĘ !! Ja też już nie mogłam się doczekać, żeby się pochwalić - szczególnie, że rodzinie powiemy dopiero po pierwszym badaniu USG 😉 żeby móc im pokazać sweet focię 🙂 hihi

• Mamusia
Ja pewnie bede bardziej panikowac, bo jestem po invitro:-) Chociaz wczoraj robilam bete i wyniosla 1077 wiec jest super 🙂 Byle przezyc pierwszy trymestr, a pozniej juz z gorki... Ciekawe czy ktos jeszcze do nas dolaczy 🙂

• Mamusia
Witam wszystkie przyszłe mamy, które tak jak ja mają termin na luty 2012 😉)) ja własnie wchodze w 6 tydzień 😉 Ostatnio okres miałam 7maja 😉 Cieszymy sie z mężem niesamowicie, bo od stycznia staramy sie o dzidziusia i w koncu w czerwcu ogromna niespodzianka 2 kreseczki 😉))))))))) Zrobiłam 2 testy oba pozytywne. Moja ginekolog jest na urlopie wraca 22czerwca i wtedy mam pierwsza wizytę 😉) Mamy juz córeczkę kochaną 4,5-letnia Oliwkę, która naresczie jak wszystko bedzie ok bedzie miala rodzeństwo 😉)) Ona tez bardzo czekała na dzidziusia w mamy brzuszku 😉))Buziaki dla wszystkich czytajacych i piszacych 😉)