Skocz do zawartości

Fotki naszych kruszunek:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Monika1985 napisał(a):
Nikusia moje butelki dotarły 🙂 Dziękuję za link 🙂 Oklask za to 🙂

a ja na moje dalej czekam. Mam nadzieję, że dziś, ale może moja listonoszka też przed deszczem uciekła 😉

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Poprawiam się, przyszła listonoszka bo zamawiałam przed wczoraj dla syna grę z allegro (zaoszczędził sobie pieniądze) i gra przyszła a wcześniej zamawiane butelki jeszcze nie. Pewnie Monika do Ciebie mają bliżej 😉

Skoreczka ja kupiłam butelki i śpiworek tego samego dnia, zapłaciłam od razu przelewem przez net. Wczoraj dostałam śpiworek a butelek nie widać. Chciałam sprawdzić na allegro kiedy dokładnie, ale nie chce mi się otworzyć 😮
na szczęście nie potrzebuję na już, bo do stycznia czas. Dostałam wczoraj od koleżanki śliczny żółty przewijak 🤪

super przewijak 😁 ja mam dokładnie takiego samego typu, tylko niebieski - mąż wybierał. Jest mięciutki i do położenia na przewijak na komodzie 🙂 Nie mogę się doczekać jak będę miala już wszytsko poulładane i wrócę z dzieckiem do domu 🤪 🤪

• Mamusia
Hej Mamuśki,
ostatnio nie pisała,bo jakoś czasu brak ☺️ ☺️
mam problem z macicą 😞 zamiast mi się powiększyć,to skurczyła się o 1cm 😞( mam leki i w pon do kontroli 😞
P.S.Nikusia śliczny ten przewijak 🙂 ja mam chyba większy brzucholek,bo nie dopinam się już w kilka par spodni 🤢 🤢 🤢
Pozdrawiam Was:*

Nikusia kolor i tak na fotce nie wyszedł taki jak w rzeczywistości, wiadomo zdjecie to zdjęcie 😉
Wiesz co no dla chłopców jest taki mały wybór 😞
A skarpetki tylko takie były i tez mi sie spodobały, ciekawe tylko po co ten antypoślizg 😁 😁 😁 😁???

muszę zmierzyć pościel po synku i w zależności od wymiaru kupię poszewki 135X100 lub 120X90, ale podaję aukcję z której będą kolory wybierane:
http://allegro.pl/4el-zestaw-135x100-poszewki-ochraniacz-baldachim-i1793834672.html

mojemu mężowi podobaj się -różowe misie z kwiatkiem
a mi: żółte drabinki
ale pewnie będzie różowa, bo mój mąż tak się na córeczkę cieszy, że nie chce mu zabierać radości z wybierania. No i cieszę się z jego zaangażowania 😉

Cudna ta pościel, może też się skuszę choć ja nie znam jeszcze wymiarów kołderki i poduszki Błażejka, bo Mikołajek zabrał swoją ze sobą do nowego łóżeczka ( to to dość duży komplet) i bedziemy dopiero kupować. Co do wzorów to mnie urzekło Kremowe zoo i Niebieskie dinozaury 🙂 Szeroki wybór i można powybierać 🙂

• Mamusia
Fajna różnica w rozmiarówce 🙂 Bardzo ładny ten kombinezonik 🙂
Niedawno byłam na targach Mother & Baby i właśnie dostałam jako reklamówkę m.in. butelki dla noworodka Philps Avent. Wyglądają na porządne, Pan na stoisku Philipsa mocno zachwalał. Ja jeszcze butelek nie zakupiłam bo zastanawiam się pomiędzy Philipsem a Tommee Tippee 😮

magditta napisał(a):
Fajna różnica w rozmiarówce 🙂 Bardzo ładny ten kombinezonik 🙂
Niedawno byłam na targach Mother & Baby i właśnie dostałam jako reklamówkę m.in. butelki dla noworodka Philps Avent. Wyglądają na porządne, Pan na stoisku Philipsa mocno zachwalał. Ja jeszcze butelek nie zakupiłam bo zastanawiam się pomiędzy Philipsem a Tommee Tippee 😮

to raczej sprzedawca wprowadził w błąd, bo było w rozmiarówkach na 62 a na kombinezonie jest "s", ale i tak mi się podoba.
Lepiej kupić butelki z jednej firmy, żeby potem smoczki pasowały, bo tak to będziesz po umyciu szukać co do czego złożyć 🙂 a że pan zachwala to wierzę, w końcu ma za to płacone 😁 😁 😁

Kobzior jak się Mamie podobają to córci też będą 😁 😁 😁
jak mi kiedyś smoczków braknie to przybiegnę do Ciebie, bo jesteś najlepiej zaopatrzona 😁 😁 😁
a tak serio to ja jeszcze nie mam smoczków ☺️, ale muszę się zaopatrzyć 😁 😁 😁