Skocz do zawartości

Shopping ;-) | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A to moje dzisiejsze zakupy
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/193/dsc00342u.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/1858/dsc00342u.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Rozmiar 3-6 mcy więc na wiosnę 🙂 Oryginalne kolory sa oczywiście ładniejsze, zwłaszcza spodni które na zdjęciu wyglądają na niebieskie a w rzeczywistości są w takim morskim kolorze

• Mamusia
u mnie w szafce w rozmiarze 0-3 też dominuje biel i błękit bo sporo ciuszków po synku koleżanki dostałam 🙂 I w tym rozmiarze juz nic nie kupuję bo mam aż za dużo. Za to na wiosnę i lato nie moge się oprzec jak cos ładnego zobaczę. W sumie jestem zdziwiona bo nawet różowe zdarza mi sie kupic a nie przepadam za tym kolorem, zwłaszcza w wersji "na słodko". Generalnie poluję na kolorki: zielony, żółty, pomarańczowy, brązowy. A chlopięce ciuszki też się ładne trafiają - w zeszłym tyg na wyprzedazy kilka letnich koszulek chwyciłam po 3zł, raczej dla chłopca przewidzianych ale są fajne i kolorowe a przecież Wercia nie będzie wiecznie w kieckach chodzić 🙂

• Mamusia
Witam 🙂

Napiszcie do czego się pakujecie, do toreb czy walizek? Czy pojscie na porodówkę z walizką to obciach? Czy pakujecie oddzielne torby dla siebie i dziecka? Ja wybrałam walizke bo po prostu nie mam duzej torby podróznej, a plecaka i toreb nie chciałam brac. Wydaje mi sie, że korzystanie z walizki jest wygodne poniewaz gwarantuje łatwy dostęp do wszystkich rzeczy. Wszystko widać jak na dłoni.

Ja spakowałam wszystko do jednej walizki (rzeczy dla mnie i dziecka) o wymiarach 45x70x25. Taka typowa walizka do wyjazdu na wakacje 🙂

Ps. moze któraś z was wie, gdzie taka walizka znajduje się w czasie kiedy my leżymy na łóżku rodząc nasze dzieci?

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Felunia a co to kogo obcg=hodzi czy Ty bedziesz miala walizke! 🙂 Jak Ci tak wygodniej to sie w nia pakuj, wazne zebys wiedziala, ze bedziesz mogla ja gdzies tam w szpitalu upchnac. I juz. Ja mam akurat torbe i jedna ale wypchana.

jak lezalam na patologi ciazy to mialam torbe ale nie bylo sie gdzie rozpakowac i torba lezala kolo lozka i nikt mi sie nie czepial 🙂
teraz tez oakuje sie w torbe, ale troszke wieksza 😉 mam w niej rzeczy dla siebie i maluszka, ale u nas trzeba tylko pampersyy, chusteczki i krem wiec niewiele. a dopiero na wyjscie tatus przyniesie ubranka, zeby nie lezaly 3 dni w szpitalu 🙂