Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wieczorkiem.

U nas dzień był za chmurką ale cieplutko było,więc poszłyśmy z córcią na plac zabaw i przy okazji nazbierałyśmy listki,kasztany i orzeszki.Wieczorem zrobiłyśmy jesienny obrazek.Julcia bardzo lubi,kleić,wycinać i tworzyć 🙂 Jeszcze niespi więc musze ją wykończyć i położyć spać bo mój M ogląda mecz.

Miłego wieczoru i smacznych snów 😉

• Mamusia
Witam Mamusie 🙂

Jak się dziś czujecie? Pogoda robi się naprawdę jesienna... 🙂

nalwos
- witamy 🙂

klapoucha
- dobra jesteś 🙂 Ja też nie mogłam i o 2 poszłam sobie po kromkę chleba i zjadłam hehe, ale to przez to, że budzę się i strasznie ssie mnie w żołądku i gdybym czegoś nie zjadła to chyba bym nie zasnęła. Już mi się to zdarzyło 3 razy:P

• Mamusia
Jak się dziś czujecie? Pogoda robi się naprawdę jesienna... 🙂

Ja się czuję w miarę,nawet spałam w nocy raz obudziłam się na kawałekkotleta mielonego 🙂

I faktycznie kwiecień ,wiosna to dobry czasna poród już tego doświadczyłam także cieszę się ,że teraz będzie tak samo 🙂

• Mamusia
witam Was drogie kobietki, znow musialam 20 stron poczytac od mojego ostatniego wejscia, dzis pierwszy dzien po zwolneiniu w pracy, jak budzik zadzwonil o 6.15 myslalam ze szalu dostane. najgorsze jest to wstawanie. ale wreszcie mam zajecie cos sie dzieje. u mni dzis deszcz i zimno jesien jesien jesien.
wczoraj wieczorkiem zjadlam jeden kawalek pizzy i tak mnie brzuch bolal ze myslalam ze umre. nie ma to jak delikatne jedzonko.

• Mamusia
Irlandia raczy nas piekna pogoda-chociaz w nocy padalo 🙂 teraz pochmurno,ale cieplutko i chyba nie bedzie padac 🙂
od ok 8 wrzesnia padalo raz w dzien!!!!! wszyscy w szoku,ze taki piekny wrzesien,liscie juz spadaja i duzo wszedzie kasztanow,ale kwiaty i krzewy kwitna nadal...i tak przez caly rok 🙂 🙂 🙂
zmykam do pracy 🤪 zycze spokojnego dnia 🙂 🙂

Hejo Kobietki 🙂
A u mnie pada,pada i pada a mam dzisiaj iść wybrać sobie ładną piżamkę.

Wiecie co mi się śniło? Że urodziłam córcie taką śliczną,miała wielkie ciemne oczy i tak nimi non stop na wszystko patrzyła w ogóle nie płakała 🙂 Od razu ją pokochałam...wydawało mi sie przez chwilę że to nie sen...a tu lipa jeszcze trzeba czekać 😞
Wydaje mi się że ten sen mam odbierać na przekór i będzie rozdarty synek 🙂

• Mamusia
cześć poranne ptaszki

kurde, w nocy spałam na prawym boku i chciałam przewrócić się na lewy, jak mnie coś zabolało w brzuchu po prawej stronie troche ponad jajnikiem to szok; normalnie jakby mnie coś tam chwyciło i ciągnęło, a krzyknęłam tak że meżuś z łózka by spadł.

A dzisiaj ubrana jestem jak na biegun i cieplutko mi w robocie

• Mamusia
nalwos witaj wśród nas 🙂

ilonab no nie wierzę, hahahahaa mi też dzisiaj śniło się, że urodziłam prześliczną córeczkę 🙂 a oczka miała niebieskie...

sztunia mnie też tak kiedyś zabolało, może wiązanie jakieś? a teraz odkryłam, że lepiej mi się śpi na lewym boku i nawet tak doradzają w książkach podobno 🙂 dobrze, że już nie marzniesz w pracy 🙂

elkka widzę właśnie, że u nas się słoneczny dzień zapowiada...prześliczny jesienny dzień 🙂 a w sumie niedaleko do siebie mamy 😉

asienko dzidzia najwyraźniej pizzy nie lubi 😉

wyspałam się dziś za wszystkie czasy, raz tylko wstałam na siusiu i przespałam całą noc 🙂

czy was też tak suszy? mi się chce pić bez przerwy, wypijam około 3 litrów wody dziennie i jak wstaję rano to pierwsze, co mi się chce to potwornie pić 😮

Ania ja tam uwielbiam spać na brzuchu i póki mogę to korzystam a potem zakupie ta poduchę 🙂 już Mężowi truje ale on mówi że mi jeszcze nie potrzebna 🤔 na to ja że mój brzuszek to w jedną noc urośnie 🙂 i muszę mieć w razie "W"