Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzien dobry wszystkim

Wreszcie wstałam 🙂

Noc katastrofa nie mogłam spać co chwilę się budziłam 😞 a potem po 5 brat mnie obudził i już nie mogłam usnąć, oczywiście zaczęło mnie ssać w żołądku więc musiałam iść po chrupki kukurydziane i tak zjadłam cała paczkę.Brzusio był zadowolony i poszedł dalej spać 🙂

Dziewczyny też was denerwuję byle co??
Właśnie szłam się kąpać leje wodę do wanny a woda leci koloru herbaty 😮 oszaleje z tą spółdzielnią. Czasem to w ogóle nawet ciepłej wody nie mam...dzwoniłam już do nich kilka razy ale oni sobie nic z tego nie robią i każą wodę spuścić z kranu jak leci żółta...dzisiaj im powiedziałam że przez taki ich spuszczanie to przyniosę im rachunek za wodę niech płacą (a rachunki mam kolosalne 120zł nigdy mniej) a mądra Pani do mnie to my Pani wodę zakręcimy.

Od razu dostałam nerwicy postępowej i wydarłam się na nią.Chyba dzisiaj tam pójdę i porozmawiam z kimś wyżej bo nie ma co języka strzępić na takich jak ona.

klapoucha Twoje maleństwo na bank salta robi 🙂 ja też bym chciała już zobaczyć jak moje się rusza,ale nie wiem czy w 9 tyg. będzie coś widać 😞 ale nie tracę wiary może mi pomacha 🙂

Kobietki a brałyście swoich Panów na USG dopochwowe?? Mój Mąż chce strasznie zobaczyć maleństwo nawet już baterie naładował do aparatu by zrobić zdjęcie albo nakręcić krótki ilm.Tylko ja się chyba krepuje trochę ☺️ żeby on tak był przy takim badaniu

• Mamusia
iskierka - mój też ma 6 cm, byłam w poniedziałek 🙂 Widzę, że masz już na świecie uroczego synka 🙂 Nie martw się ja też mam różne sny... A jak byłaś w ciąży z synusiem to kiedy dowiedziałaś się o płci,albo miałaś jakieś przeczucia kto tam mieszka >

ilonab
- ja zabiorę dopiero na usg przez brzuch. Jakoś się krępuję, żeby widział mnie na fotelu,a potem przy tym badaniu, a też uparciuch mnie tak nudził, wzięłam go ale czekał przed drzwiami, bo mu kazałam 😉 Nawet Pani mi powiedziała, że raczej przychodzi się z partnerem na USG przez brzuszek.

No to będzie miał pecha i ja sama zdjęcie zrobię 🙂 bo mój lekarz nie kupił drukarki bo wymienia sprzęt na ten 3D lub 4D nie pamiętam ale powiedział że w nagrodę iż teraz zdjęć nie dostałam tamte do końca ciąży będę miała darmowe 🙂 bo tak normalnie to u nas taka przyjemność 200zł kosztuje 😞

• Mamusia
Amii napisał:
iskierka - mój też ma 6 cm, byłam w poniedziałek 🙂 Widzę, że masz już na świecie uroczego synka 🙂 Nie martw się ja też mam różne sny... A jak byłaś w ciąży z synusiem to kiedy dowiedziałaś się o płci,albo miałaś jakieś przeczucia kto tam mieszka >

Jak byłam w ciąży z Remikiem to wlaśnie na usg w 12 tyg pani zasugerowała chłopca,a póżniej się potwierdzało,ale on na każdym usg był wiekszy o 3 tyg 🙂 i wkoncu urodził się zwagą 4700i 63cm 😁 miałam cc teraz też będę miała ale bardziej chcę niz musze,mam termin na 6kwiecień ale planowana cc będzie na samą końcówkę marca 🙂
Ta ciąża mi nie służyła do11 tygodnia,teraz juz jest ok,wlele lepiej,nie jadłam ,bo wszystko odrazu zwracałam,nie miałam wcale apetytu,wręcz jadłowstręt,schudłam 4 kg 😁
W 1ciąży niewiedziałam co to mdłości 🙂
Powodzenia
Tu też nas jest dużo
http://forum.gazeta.pl/forum/f,90793,Kwiecien_2010.html zapraszam 🙂

Tak słuchałam co mówią na temat przewijania maluszków i muszę się pochwalić że jak mieszkałam w Poznaniu to opiekowałam się bliźniakami(wcześniaczki) i chodziła z nimi i ich mamą na rehabilitacje gdzie przeszłam kurs metody NDT BOBATH. Kurcze nawet nie wiedziałam że tak szybko mi się przyda 🙂

Amii na bank będzie na internecie na stronie dzień dobry TVN ja zawsze jak rano nie oglądnę to puszczam sobie w necie jak jest coś o dzieciach.

No u nas tak biorą lekarze za USG 3D normalne kosztuje 100zł.

iskierka to strasznie duży był Twój synuś 🙂 ciekawe jakie będzie moje maleństwo 🙂

oglądałam 🙂 bukieciki śliczne też chcę taki dla mojej dzidzi juz nawet patrzyłam na allegro za nimi 🙂

Lekarz mówił że do końca listopada powinno już jemu przyjść także będę prawie w 5 miesiącu jak dobrze liczę 🙂