Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kahna - ja jeszcze nigdy nioe jadłam tak na weselu jak poprzednio 🙂 Taką sałatkę nakładałam 5 razy hehe, aż się dziwnie na mnie patrzyli. A jaką masz sukienkę, widać Ci już brzuszek?

elkka - ja znów wstawałam siusiu 4 razy dziś w nocy, więc o wyspaniu to tu nie ma mowy 😉

• Mamusia
cześć z kubeczkiem kisielku 🙂

ja dzisiaj smutna. nie wygrałam nic w totka to raz, a dwa znowu miałam sen, że się z mężem pokłóciłam, odszedł i nie chciał wrócić...
śpię bez problemów ostatnio, wstaję na siusiu 1 max 2 razy i zaraz po powrocie do łóżka zasypiam. ta długa poduszka jest genialna! coś niesamowitego, jak z tym się wygodnie śpi 🙂

pogodę mamy wietrzną i to bardzo. wieczorem myślałam, że mi okna wylecą 🥴 brzuszek wieczorem z obżarstwa mam jak w 5 miesiącu 😉 a na weselu dziadków to ostatnio nie wstawałam od stołu, jadłam i jadłam, co moja mama uwieczniała kamerą i aparatem ile mogła 😉 wysiedziałam do około 12.

Amii zobaczysz, że w dniu ślubu stres Ci odejdzie, bo to przygotowania są stresujące, a nie samo ślubowanie 🙂

• Mamusia
hej

Za co mnie przepraszasz? 🙂

Ślub mam za dwa tygodnie. Już ostatnie przygotowania. Goście potwierdzeni, mam nadzieję, że nie wywiną numeru w ostatniej chwili, a różnie to bywa. Dziś usadzałam ich na kartce - tzn tak jak mają być podpisane miejsca - kupę roboty z tym.

Sukienkę będę mieć odcinaną pod biustem - ostatnia przymiarka tydzień przed ślubem. Mam szytą na miarę. Niestety w salonie podobała mi się jedna i kosztowała prawie siedem tysięcy złotych ! W życiu bym tyle nie dała ! A ty jak tam goście już zaproszeni ? Suknia jest?