Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
Sztunia napisał(a):
ja mam Maję 18 misięcy
a tera jeszcze nie wiem co będzie

kto jest z trzecim????
jem ostatni kawałek toru i zaijam kawusią mniammmmmmmmmmm

kalaaaa, ona chyba ma juz dwóch chlopców starszych, jak dobrze kojarze, i teraz 3 chlopczyk. czy cos pomyliłam??

zgadza się 🙂

• Mamusia
siły mi odebrało a obiecałam sobie posprzatać w szafie z butami bo letnie trzeba wyeksmitować i zimowe zapodać

love powem ci że bym cie chyba zajebała, ale taka prawda jak dziecku na nic nie pozwalasz to tak czasem się kończy. ale dalej jestem w szoku pzrecież bilet do dubaiu nie kosztuje 5 zł iwogóle cąła akcja z tym związana

• Mamusia
jagodka22 napisał(a):
u mnie w domu jak mieszkalam jeszcze z rodzicami,to tez na nic mi nie pozwalali i pilnowali na kazdym kroku chociaz nigdy nie mieli do tego powodów.wiec tez sobie sama pozwalalam he. i napewno swojemu dziecku bede dawala troche swobody

zobaczymy kasiu jak to będzie ja mogłam robić wszystko ale nie korzystałam tak z tego wolałam bawić się lalkami z moją siostrzenicą nie powiem raz czy 2 razy wróciłam po kielichu do domu ale wszystkiego trzeba spróbować 🙂

• Mamusia
jagodka22 napisał(a):
u mnie w domu jak mieszkalam jeszcze z rodzicami,to tez na nic mi nie pozwalali i pilnowali na kazdym kroku chociaz nigdy nie mieli do tego powodów.wiec tez sobie sama pozwalalam he. i napewno swojemu dziecku bede dawala troche swobody

sorki że się pytam ale ile latek sobie panienka liczy przepraszam bo ja to taka ciekawska jestem eh 😁 🤪 🤪

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
siły mi odebrało a obiecałam sobie posprzatać w szafie z butami bo letnie trzeba wyeksmitować i zimowe zapodać

love powem ci że bym cie chyba zajebała, ale taka prawda jak dziecku na nic nie pozwalasz to tak czasem się kończy. ale dalej jestem w szoku pzrecież bilet do dubaiu nie kosztuje 5 zł iwogóle cąła akcja z tym związana

przecież w letnich zimą też chodzą 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ja teżnie powiem że moim rodzicom kłopotów nie robiłam w porównaniu do mojej siostry to ja byłam masakra bo ona super się uczyła, chłopaka miałam od 15 roku zycia i się z nim chajtneła więc wiecie, ale nigdy z chaty nie uciekłam

no ja też nie uciekłam podejrzewam że mamuśka by mnie znalazła i mi najeba..\
🙂

• Mamusia
mulant napisał(a):
jagodka22 napisał(a):
mam 22 latka, i jestem mężatką od 1 roku i 2dni 🙂

a to taka stara nie jesteś jak ja :P bo ja to 26 🙂

stara.....hihihih.Wczoraj pisałam z moja przyjaciółka i mówie jej,ze juz taka stara jest.W lutym bedzie miec 26,a ja dopiero w listopadzie br. 25-hihihi.Ona juz na karku prawie 27 to ja dopiero 26 podoba mi sie to 😉

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
mulant napisał(a):
jagodka22 napisał(a):
mam 22 latka, i jestem mężatką od 1 roku i 2dni 🙂

a to taka stara nie jesteś jak ja :P bo ja to 26 🙂

hehe to co ja mam powiedziec, jak mi juz w 2012 30-stka strzeli 😞 babciuleczka, jak to mówi moja córcia 🙂

leci ten czas....ja pamietam meza 18-ste urodziny,a juz skonczył 27 lat w pazdzierniku.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
mulant to ja nie wiem co przeczytałam czytam drugi raz i się zgadza hahah
no mulant ja 29 skończone i czy ktos jeszcze straszy jest?

to my sztunia w tym samym wieku. ja w lipcu skonczyłam tez 29 🙂 i 30stak leci powoli 🙂 ale nie martwie sie, chciałam urodzic drugie przed 30-stka i sie uda 🙂