Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ło matko to Ty tam się masz jak na patelni:/ u nas w Pl tez są upały teraz po 33 stopnie max, to robią z tego takie halo, że szok 😜 no ale wiadomo, jak upał to i burza zawsze może się przypałętać:P
no pustkowie:p ja dziś nie wchodziłam na brzuszka aż tak bo spałam i uczyłam się niemieckiego bo muszę. Ale zawsze jestem on line przeważnie, bo ja nie wyłączam brzuszka, przeważnie jest na pasku;D

• Mamusia
No ja też przeważnie on-line bo laptop obok mnie aja pracuje... o ile wgl znajde czas go włączyć.... I tak co chwilę kuken luken czy ktoś coś napisał. 🙂) Zawsze jakaś rozrywka..
Ja nic nie kupiłam hehe 🙂 A bym chetnie skoczyła na jkieś zakupy- tyle ze o ciuszki mi chodzi.. :/ Niestety na to jeszcze jaieś pól roku poczekam bo teraz sienie oplaca.. chyba ze jakies wielkie suuknie 🙂
I powiem tyle ze jestem mega zmęczona... Dzisia godzinę dłuzej wpracy bo jakieś bambusy przyjechały... a kollezanka ze zniany ang nie zna więc na mnie spadło... ;/

• Mamusia
Love to wspołczucia 😞 ja na razie też nie kupuję, chyba , że dostanę jakieś ciuszki 🙂
Nefretete ja też chcę srebrną, albo czarną.. ale na czarnej widać bardzo wszystko 🙂
ja teraz na serio rozglądam się za komodą nową, bądź używaną:P bo na razie moj M będzie mieszkał ze mną u mnie w pokoju, bo nie wiadomo jak szybko wyremontuję się strych abyśmy mogli tam zamieszkać w trojkę:P a ledwo co w mojej szafie się mieszczą moją ciuchy i rzeczy, a co dopiero jego i dziecka:P ja nie wiem jak ich pomieszczę, mam taki mały ten pokoj 😞
a ja się dziś czuję dobrze:P i w ogole wszystko grejt 😁

• Mamusia
No i widzisz mulant 🙂)) Jest ok... SUPER 🙂) Ale szkoda że nie ma zdjęć.

Ja mam dzisiaj nie zbyt fajny humor. Mam na dzieję, że się poprawi. Dziś pół nocy mi kolo ucha mucha latała i nie dała spać, ani się dorwać, a o 4 już na nogach musiałam być. W sumie ze zgaszonym światłem wiele bym nie zdziaałała, zapalić nie mołam bo michu śpi, a on to raczej z tych co lepiej nie budzić 😁 😁
Teraz to dojechałam do lekarza ale jeszcze mam pół godziny do wizyty i czekam... :/ jakoś się stresuję chociaż właściwie nie mam (chyba) czym... jako samo przychodzi. 🥴

• Mamusia
Moje zwierzaki na szzczęście grzecznie spały. chociaż tej nocki. tak t zawsze psik kota z ogon zaczepia i przez to obrywa później 🙂) hehe No i hałasu to troche narobi. Mi tam to nie przeszkadza ale inni współlokatorzy to potem do mnie z pretensjami... eh... 🙂)

• Mamusia
4 cm to rzeczywiście już wielka 😁 Hubert ładnie 🙂 a Magdalena zbyt pospolicie:P ale Magdalena jako imię mi się bardzo podoba, a zdrobnienie Magda albo Madzia już nie:P

Ja wam powiem, że tak dziś gdzieś czytałam sobie, że w 12 tygodniu już jest mniejsze ryzyko poronienia, że kończę 1 trymestr powoli, że moja dzidzia w 12 tygodniu jest ruchliwa, że czasem, ale jeszcze rzadko zaczyna ssać kciuk, że otwiera buzię,że sika już do płynu owodniowego, że jest już takie uczłowieczone i że już czuje moj dotyk, że jak przyłożę dłoń do brzuszka, to on w tym momencie podpłynie aby poczuć ciepło mej dłoni i w tedy nawiązuje ze mną kontakt i że jest mu dobrze:P to przyłożyłam dłoń, wyobraziłam sobie jak przypłynął do niej i się popłakałam tak ze szczęścia i zaczęłam do niego gadać:P chyba pierwszy taki moment w ciąży mam:P wcześniej jakoś tak nie czułam tego przyszłego macierzyństwa:P
A co do zwierząt, to mnie krolik budzi, bo ma taki kaprys, a moja kotka śpi ze mną w łożku i chrapie zawsze, to ją szturcham. Ale ona tak ze starości:P

• Mamusia
Witajcie 🙂
Ja także jestem marcóweczką, z USG wynika że termin na 01.03., natomiast z OM 03.03.
Cieszę się, że mogę do Was dołączyć.
Nasz bąbelek ma w tym momencie 13 tygodni i 1 dzień 🙂
Mam pytanko miałyście już może to USG najważniejsze??
Pozdrowionka 🙂

• Mamusia
Dzana napisał(a):
Witajcie 🙂
Ja także jestem marcóweczką, z USG wynika że termin na 01.03., natomiast z OM 03.03.
Cieszę się, że mogę do Was dołączyć.
Nasz bąbelek ma w tym momencie 13 tygodni i 1 dzień 🙂
Mam pytanko miałyście już może to USG najważniejsze??
Pozdrowionka 🙂

witaj tak ja miałam wczoraj moja kruszynka jest zdrowa i pełna wigoru 🙂