Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ewci@- Ty to masz przechlapane w tej ciazy;/ daje Ci popalić... Co do poradni chorob odzwierzęcych idź lepiej. Ja miałam badane i mi wyszło, że mam przebytą toksoplazmozę i musiałam jeszcze jedno badanie w tym kierunku zrobić aby coś tam wykluczyć:/ moja mama się bardzo martwi o to, ale ja aż tak nie jeszcze, bo wiem, że toksoplazmoza jest groźna dla płodu w tedy jak się nią kobieta pierwszy raz w ciąży zarazi.
A jak Ci mierzyli miednicę?
Mulant- no właśnie, czasem tak jest, że boli ale jednak żadnego bolu nie wolno, a nawet nie da się zlekceważyć. Ale chyba Dzana pisała, czy ktoś, że ją cząsło a autobusie i że po dniu pracy boli, to mnie tez boli po jakimś wysiłku, albo jak dużo na piechotę chodzę.
A krupniku też bym zjadła, ale z żołądkami kurzymi 😁 mniam:P
Dzana, hehe masz ochotę na kwaśne 😁 kapuśniak bardzo zdrowy 😁 ja też mamę poproszę aby mi ugotowała 😜 bo dziś miałam barszcz biały a na drugie mam zaraz kopytka 😜

• Mamusia
Widzę że humorki dopisuja 🙂
Ja to wam powiem że mam ochote na młode ziemniaczki ze świerzutkim kopereczkiem, sałatę z oliwą z oliwek i kotleta z kurczaka.... 🙂 Muszę kiedys cos takiego wykabinować bo ostatnio nic 'normalnego' nie jem.
A i rano mnie obudziły znowu krwawienia z nosa... ;/ Jakoś od soboty tak mnie napadaja.

• Mamusia
love napisał(a):
Widzę że humorki dopisuja 🙂
Ja to wam powiem że mam ochote na młode ziemniaczki ze świerzutkim kopereczkiem, sałatę z oliwą z oliwek i kotleta z kurczaka.... 🙂 Muszę kiedys cos takiego wykabinować bo ostatnio nic 'normalnego' nie jem.
A i rano mnie obudziły znowu krwawienia z nosa... ;/ Jakoś od soboty tak mnie napadaja.

też mi leciała krew z nosa idzie się przyzwyczaić do tego 🙂

• Mamusia
Love, ja bym chciała ten sam zestaw ale nie z kotletem z kurczaka tylko wieprzowym:P a czytałam, że krwawienia z nosa to objaw ciążowy, też mi się krew puściła kilka razy ale już nie 🙂
Mulant, chłopiec Filip na 80% albo Nathan na 20 %, dziewczynka Liliana na 80% albo Klara na 20 % :P

• Mamusia
Hmm A ja bym chciała Alicję, a mój upiera się przy Zuzannie, co do chłopczyka to Jaś, Mikołaj lub Marcel 🙂, ale zdecydowaliśmy, że jak już się dzidzia urodzi to będziemy mówić mu imiona i samo sobie wybierze... swoją drogą nie wiem czy wspominałam i czy Wy też tak macie, ale ja (czyli mój przez to też) nie chcemy znać płci dziecka aż do porodu, żeby była niespodzianka 🙂

• Mamusia
Dzana napisał(a):
Hmm A ja bym chciała Alicję, a mój upiera się przy Zuzannie, co do chłopczyka to Jaś, Mikołaj lub Marcel 🙂, ale zdecydowaliśmy, że jak już się dzidzia urodzi to będziemy mówić mu imiona i samo sobie wybierze... swoją drogą nie wiem czy wspominałam i czy Wy też tak macie, ale ja (czyli mój przez to też) nie chcemy znać płci dziecka aż do porodu, żeby była niespodzianka 🙂

ja tak nie mam mój mąż kiedy byłam w 5 tygodniu już się pytał czy wiadomo co mam w brzuchu 😁

Dzana pokazuj jaką 🙂