Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bedzie dobrze mulant- ja tak samo przy mdłosciach mialam ale przeszło iTobie też przejdzie.

obdarzona ja wiem że to to, ale dziwnie mi po prostu bo to jeszcze nie koniec I trymestru i jakos dziwnie mi. trochę sie boję nadal bo chociaz juz widac i czuje fizycznie i psychicznie ta ciąże i na maksa sie ponownie zaangazowałam to to jest dla mnie cos sniezwyklego i takie pewnie juz zostanie do konca. Boje sie po prostu ze cos nie tak bedzie, a te ruchy to dla mnie zupełna nowosc.
Dzisiaj w pracy tez troche luz mialam i rano tez jak to czulam to az sie do brzucha usmiechalam a szef sie patrzyl i sie zastanawial pewnie o co mi chodzi. Wie ze jesem w ciazy ale chyba malo kto sie do brzucha smieje 🙂 heh

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Love no właśnie mi też z tym dziwnie. Bo Ty masz bliźniaki, to możesz a ja ledwo 4 mies zaczęłam i dziwnie mi z tym , ale tłumaczę sobie że to nie ruchy jeszcze tylko takie falowanie 😁
Ale nie martw się, wszystko będzie dobrze 😁 ja też się zaangażowałam na maxa i ja już je tak kocham że normalnie jakby już było na świecie:P Twoj szef wie, ale pewnie nie rozumie uczucia jakie przeżywasz:P
Mulant, spokojnie jak na wojnie 😁 ciąża ma swe uroki, nie bądź zła na siebie 😁 bo nie masz o co:P

• Mamusia
miłego szorowania urwisków 🙂
obdarzona to na razie jest biwa wojne całą wygram nie dam się nudności i je znaczne też gnębić wybije je nawet nie mrugną oczami a dostaną lanie ide na wojnę z nudnościami ha ha mój pojechał sobie po placka ha ha zachcianki ma :P

• Mamusia
hehe jeszcze troche to pewnie mnie od srodka rozrywac będzie 🙂
szef jak szef... jeszcze troche juz nim nie bedize,..

a do ruchow trzeba sie przyzwyczaic o ile tak sie da 🙂
no i jutro ide do gin ponownie... we wrzesniu juz ostatni raz 😉) hehe w koncu odpocznek bedzie 🙂 Tydzen temu dostalam zzdjecie a moj michu chce kolejne bo niestety nie moze ze mna jechac... I trymestr a ja juz 3 zdjecia bede miala 🙂

• Mamusia
Mulant, tak jest, nie pierd*** się z nudnościami 😁 to ten Twoj razem z Tobą w ciązy jak ma takie zachcianki:P
Love, no ja sobie nie wyobrażam przyzwyczaić się do ruchow:P no ale.. już nie mogę się doczekać:P
Ty masz 3 zdj a ja ledwo 1 dostałam 😞 ja mam wizytę 19 września:P w sumie za tydzień hehe, ale to będzie palec i fotel:P potem zamierzam jechać prywatnie na usg i inne bajery:P

ej? czy wy też podczytujecie często wrześniowki? ja nałogowo raz dziennie, albo już urodziły albo rodzą albo nie, to jest takie fajne 😁 a przed nami 😞 jeszcze kupa czasu 😞

• Mamusia
obdarzona lekarz cię badac będzie przecież badanie jest tylko do 3 miesiąca a dalej to wywiad i usg z tego co wiem ;/
tak obdarzona nie cackam się co do mojego to on jest łasuch na słodkie i zawsze kupuje z myślą o sobie jest jeden plus że on nie lubi tego co ja i o to się nie kłócimy 🙂
ja uwielbiam białą czekolade on nienawidzi on uwielbia ptasie mleczko ja je nie cierpię i tak jest od 9 lat i zawsze ja i on ma słodkie bo sobie nawzajem nie jemy 😁

• Mamusia
Mulant, no co Ty? ale to i tak będę badana palcem bo u niego w gabinecie nie ma usg on daje jesynie skierowanie na usg do innego oddziału 😜
Ło tam Dziewczyny, moj to wszystko żre jak ja;D a tak co do białej czekolady to uwielbiaaaammm 😁 ale kawowej nie lubię i marcepanu:P
zazwyczaj ja mojemu wyżeram słodycze i wyżuwam gumy do żucia 😜 a jak nie byłam w ciąży wypalałam jego fajki;D

• Mamusia
no ja też mam trzy fotki, a z ostatniej wizyty to nawet kilka, i kolejna 22 września żeby zobaczyć przeziernośc karkowa i takie tam, to będzie długie usg i sobie pooglądam, a potem z tego wiem to połówkowe dopiero usg, ahhh ja bym mogła na tego kruszona portrzeć codziennie 🙂

dzieciaki poszły do domu,a Majka wreszcie usnęła po bajeczce, teraz relax z mężem 🙂

• Mamusia
Love chałwy to ja nienawidzę też:P
Sztunia i reszta, wy to się macie dobrze 😞 wy macie zdjęcia i to takie długie pewnie harmonijkowate. A ja dostałam 1 ujęcie i to musiałam błagać aby mi dano 😜 19 wizyta a potem w październiku pojde na normalne połowkowe i prywatnie 😜