Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kobiety co wy tak cicho 🤨
Mulant spokojnie 😁 najważniejsze , że są w normie;D
Ja dzis też odebrałam badania o mojej toksplazmozie. Bo już miałam to badane z miesiąc temu i wyszło, że mam przebytą, tylko gin się zaniepokoił i zlecił jeszcze zbadanie kiedy byłam chora na to, bo być może np. w 3 albo 6 tyg ciązy. ale wyszło w badaniach , że nie przebyłam tego przez najbliższe 4 miesiące;D

• Mamusia
No szybciutko 🙂)
Ja tam też juz sie nie moge doczekac informacji o plci. A później kopniaków (albo i wcześniej), a najbardziej szykowania pokoiku ale to dopiero po powrocie do PL.
Aż sie do moich mysli usmiecham. Juz nie wspominam o tym jak zobacze moje maluchy, jak je pierwszy raz przytulę, pocaluję... pierwsze słowa, kroki.... no itd...

Ale mnie na wzruszenia wzięło.

• Mamusia
hehe, Love ja też się wzruszam. W ogole ostatnio byłam zmartwiona bo gdzieś do 10/11 tyg, miałam wrażenie jakbym w ogole tego dziecka nie kochała.. 😞 a tuuu nagle jak mnie proca amora strzeliła..hehe;D tak od 12 tyg zaczął mi się taki instynkt miłosny a teraz to w ogole 😁 ja go tak kocham i cały czas myślę o tym jak go już przytulam, jak noszę, jak karmię, jak zmieniam pieluszkę, jak chodzi, jak przekręca rożne wyrazy itd i też się wzruszam:P
To chyba normalne w sumie 😁 ja też chcę tak bardzo wiedzieć płeć, ale ja wiem,że to Filip 🤪 🤪 ale mogę się mylić:P

• Mamusia
O własnie!!!!
Z męzem siedzimy dzisiaj i sobie wózki przeglądamy. Jeden mi się spodobał- niesttey tylko wizualnie.
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1619&
Nie podoba mi sie w nim tylko to ze jako spacerówka moze byc tylko przodem do kierunku jazdy- ja chce wozek w ktorym bede mogla widziec swoje dzieci non stop... :/
Ale chyba idealnego nie znajdę!! 😞

No i imionaaa....
Znaleźliśmy kilka mega dziwnych:
np. Bonawentura, Chocisław, Eraz, Olidriska, Banignus, Blizbor, Nawoj...
Smichu po pachy hehe 🙂 No ale kolejne trafne w pewnym stopniu... do listy dorzucam Carmen.

• Mamusia
Jak ja bym miała bliźnięta też bym taki wozek wybrała, bo mi się tez takie bardziej podobają jak te takie bez przegrody , całościowe 😜
Weź, niektore imiona to pożal się Boże:P Carmen ładne, kojarzy mi się z Electrą 😁
Mi się dla dziewczynki podoba oczywiście jak już wspominałam nie raz Liliana, ale boję się już tak dac mojemu dziecku na imię z pewnych względow, ale jest najładniejsze:P Hania, Laura,Klara,Blanka,Berenika 😁

• Mamusia
No mi sie tez wozek podoba ale sama uwazam ze drogi... moze jak przemysle to kupie gleboki jakis zwykly a wczesniej i soobno spacerowy i wtedy juz pozadny bedzie. no ale sie okaze.

Hania ślicznie 🙂
Mój wymysla jakies imiona rzadko spotykane... Np Carmen. Ładne ale nie wiem czy bym corce tak dala na imie bo mi sie z bajką Hojrak kojarzy 🙂 heh

A + co do imion to jezeli wgl bedzie jakis chlopak i jesli sie pierwszy urodzi tona imie bedzie mial Jakub... to juz na 100%
Jesli bedzi 2 chlopakow to Mysle że drugi Aron ( jakos mi sie spodobalo).
A co do dziewczynek to nieeee wiem! :/ Ciężko bedzie.