Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A to lekarz.. a to idiota. Lepiej zadzwoń, nie ryzykuj 😁 i w ten czas siedź na brzuszku;D
ja wczoraj na ipli PM oglądałam i tak się wkurwiłam, że szok. Najpierw ta głupia marysia ganiała za pawłem, by mu powiedzieć, że to jego dziecko, a teraz w ostatnim chyba odcinku, on sam przyszedł do niej i mu kurde nie powiedziała;/ 😠 😠 😠 😠 😠
nie będę tego oglądać!

• Mamusia
Ja nie jestem na stałe zatrudniona tylko mam umowe zlecenie... i się umawiałam z szefem ze 2 miesiace bede pracowala bo dalej to sie mamy znowu przeprowadzac (chociaz mysle ze nic nie wyjdzie z tego jak na razie). Ale szefa mam w spoko wiec mysle ze nie bedezie mial nic przeciwko jesli dzisiaj zadzwonie- ale to wieczorem.

A ja jestem za to stale głodna i stale mam chęć na "coś konkretnego". I te przeklęte fast foody. Przed ciążą nie przepadałam, a teraz codziennie a to hot-dog, a to frytki, kebab, a to chińczyk. I dupa rośnie.
@edit:
otworzyłam tymbarka, a pod kapslem napis: "masakra"...Złośliwość rzeczy martwych 😁

• Mamusia
ja też chc e do Zoo;(
ja właśnie przed ciążą uwielbiałam hot dogi i te sprawy. A teraz to nie, bleee odrzuca mnie:P

Hm .. a jakie imiona planujecie? ( pytanie do Rossie i Izuni, bo reszty znam) bo moj synek będzie Filip a coreczka Liliana lub Laura 😁 chyba, że mi się odwidzi, ale synek Filip na 100000000000000000% 😜

E tam, ZOO. Ja mam pod nosem safari

Jak będzie córka to na pewno Wiktoria, od dziecka chciałam mieć córkę o tym imieniu i co najlepsze - mężu też 😁 Tylko jak zwykle mamy jaja z imieniem dla chłopca. Mój staruch uwielbia imię Andrzej. Jak chrzciliśmy Bartka, to tak się na tego Andrzeja upierał,ze zgodziłam się dać mu tak na drugie 🥴 hehe teraz jak będzie chłopak, to mnie się podoba Szymon, a tamten mi znowu z Konradem wyjeżdża. Więc pewnie stanie na tym,że będzie Szymon Konrad ;p jajo można znieść. Dzieci się powinny rodzić z imionami i przedstawiać się rodzicom 😁

Liliana jest piękne, ale ostatnio w bliskiej rodzinie nam jedna przybyła, a Filipków mamy trzech. Kiedyś chciałam Igora, ale mężu mi wyperswadował "to ruskie imię", i że brzmi jak "ogór" 😮

• Mamusia
HAHA Rosie on sam jest jak Ogor 😁ja mam siostrzeńca Szymka, a Igor mi się podobało kiedyś, ale teraz jakoś jak wymyśliłam Filip to inne imionka są bezkonkurencyjne 😁
Wiktoria, super;D mmmmm, ale Wiki mi się już nie podoba 🙂 Wiktoria mi się z taką panienką kojarzy, taką z dobrego domu, ładną 😁