Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nic sie nie stało. Chyba że 'on' sie obrazi 🙂
Ja tam bym przyjemności od takiego dzida nie chciała.... wolalabym umrzeć niezaspokojona niż takiego... 😁
No wiesz.. Mój jest starszy ale chyba do parkinsona mu jeszcze sporo brakuje... 😁 hehe moze kiedys sie doczekam 😁

• Mamusia
hehe moj gin ma znośnego parkinsona 😁
No Twojemu nie grozi jeszcze długo ta wbrew pozorom choroba o lekkim zabarwieniu erotycznym, ale mając parkinsona to się nic nie napijesz, bo wylejesz a jak masz alzheimera to też się nie napijesz bo zapomnisz. Oh, każda choroba jest dziwna 🤪
poźno się robi, nie czas spać? bierz Bącława a ja Jozka:P

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ja zawsze do facetow, bo u nas jest mało kobiet ginek 😞 ale ten co mnie bada, jest już stary, robi to powoli i ręce mu się trzęsą. Może ma parkinsona powoli.

Uwazaj,zeby Ci dobrze nie zrobił 😁Ja tez mam faceta,starszy jest.Ale jest super,bo z babami to roznie.jakies humorki same po sobie wiecie 😉

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ja robie na blond ale nie taki jasny
ja byłam też z Majka na weselu tylko wtedy ledwo co wiedziałam i wtedy mnie brzuch bardzo bolał ale fajnie było, ja ogólnie wesela lubię 🙂

ja byłam w pierwszej ciazy, 2 dni po tym jak sie dowiedziałam, by pewnie z 5tc czy 6, nic mi nie smakowało z jedzenia, albo za łagodne albo za duzo doprawione, ogolnie jestem tancownik, ale potanczyłam troche i poszłam spac na góre, mielismy nocleg, to na górze zasnac nie mogłam, rece mnie tak bolały ze myslałam ze skonam. takze chyba chodzenie na wesela w I trymetrze to nie dla mnie 😞 hehe

• Mamusia
ja to w ogole też miałam wesele jak byłam w 5 tyg. czy 6 . Ale nie poszłam:P pamiętam,że powiedziałam mamie to był czwartek a w sobotę było wesele i mama była na mnie troszku cięta:P
hm..dobrze że nie poszłam bo też byłam na etapie, że wszystko było niedobre, a w ustach miałam dziwny smak i cały czas chodziłam wściekła jak osa:P

• Mamusia
witam marcówki dawno mnie nie było urlop miałam czuje jak dziecko mi się rusza serio!! dupskiem za tatą sie wierci ha h dziś ide na wizytę do ginka zobaczymy co powie na moje zaroty głowy bo mam tak że jak jest więcej ludzi to mi się w głowie kreci i czarno robi a zwłascza w koście śmiałam się że nasz bąbelek nie lubi mszy 🙂

• Mamusia
Mulant spokojnie 😁 za ten czas posiedź tu, posprzataj w międzyczasie:P
ja też czuję, ale nie jak kopie, czy dotyka ale jak się przemieszcza, no, że raz jest z lewej strony brzucha a raz z prawej, oczywiście w miejscu gdzie mam macice:P
Ale i tak czekam na te ruchy 'smyrnięcia i kopnięcia' bo tych nie jestem do końca w sumie pewna:P

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mulant spokojnie 😁 za ten czas posiedź tu, posprzataj w międzyczasie:P
ja też czuję, ale nie jak kopie, czy dotyka ale jak się przemieszcza, no, że raz jest z lewej strony brzucha a raz z prawej, oczywiście w miejscu gdzie mam macice:P
Ale i tak czekam na te ruchy 'smyrnięcia i kopnięcia' bo tych nie jestem do końca w sumie pewna:P

no ja też to czuję jak się przemieszcza no ja czekam za meblami jupi wkoncu mi zrobili jejku 🙂

• Mamusia
hehe Sztunia bo to już 'ten czas' chyba 😁
Mulant, kurdee to identyko jak ja! ja wczoraj jak wrociłam od gin to lałam co chwilę ,myślałam,że to infekcja ale skoro Ty jesteś też w 15 tyg i ja tzn że tak chyba jest. Tylko to dziwne, bo gin mnie badał wczoraj i powiedział, że macica jest wyżej a więc nie powinna już uciskac na pęcherz. Spytaj się swojego gin dziś czy masz wyżej macicę już. Jeśli Cię bada po brzuchu, bo mnie zawsze po naciska:P