Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kurde Ty to masz się dobrze 😠 w środę się już dowiesz 😜 ja też chcę 😜
no mi też zimno, i też właśnie mama wyłączyła ciepłą wodę, tylko mamy teraz , że jak się w napali w piecu to się nagrzewa. A w piecu się nie pali i jest zimno , a zresztą kąpałam się wczorak przed południem, to jutro rano się wykąpię 😁
ja już jem cieplutki rosołek 😁

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Kurde Ty to masz się dobrze 😠 w środę się już dowiesz 😜 ja też chcę 😜
no mi też zimno, i też właśnie mama wyłączyła ciepłą wodę, tylko mamy teraz , że jak się w napali w piecu to się nagrzewa. A w piecu się nie pali i jest zimno , a zresztą kąpałam się wczorak przed południem, to jutro rano się wykąpię 😁
ja już jem cieplutki rosołek 😁

Ja juz po zupce.Maz naszykowal obiadek.Teraz wcina z malym drugie danie,które sam tez musial zrobic.Ja jem pomarancze.Głowa mnie dalej boli 😞Nasmarowalam sie Amolem.Ja juz mam cieplo w domku.My tez mamy przepływowy na prąd,ale po co tak drogo płacic jak taniej jest ogien w piecu na wode zrobic 🙂

• Mamusia
Ja też już po zupce i zaraz mam drugie;D dziś, jak i tydzień temu obiadek normalnie jak w święto jakieś:P
No widzisz jakiego masz dobrego męża:P moj to by w życiu nie ugotował mi obiadku 😞
No wiadomo,że taniej. My tak palimy na ciepłą wodę jak się już zimniej robi, no i w kwietniu jeszcze a w maju już odkręcamy,że na prąd:P wiadomo,że taniej na węgiel, ale.. jak masz na prąd, możesz zawsze w kazdej chwili się wykąpać, a jak masz na węgiel i jeszcze dużo osob w domu to lipaaa.. ja teraz mieszkam sama z mamą i tata jest co 2 tyg, ale jak reszta mieszkała to zawsze brakowało ciepłej wody i były kłotnie 😜

• Mamusia
Love to chyba nie tylko ja mam taki sen 🙂Ja leze z malym przed tv i ogladamy film na tv puls.Ale mmay zimno,deszcze co chwilke leje.Moj maz tez dzisiaj obiadek szykowal,bo ja lezalam pod kocykiem jak krowa.Nie chcialo mi sie wstac.Kotlety mial gotowe i zupke.Wiec nie nameczyl sie za bardzo,ale wazne ze nie musialam stac przy garach 😉

• Mamusia
dokładnie 🙂) A ja moemu tylko mowilam c i jak z rosolem bo znajac jego to by tylko kostke rosolowa rozpuscil we wodzie 🙂)
Ja caly czas leze w lozku. Wczraj tylko stalam sie wykapac, jak do kibelka chodzilam albo jak na tv sszlam ae to tylko miejsce lezenia zmienialam 🙂) hehe Swoją drogą Bącław ma chyba za dobrze ze tak znim ciagle lezze.

• Mamusia
love napisał(a):
dokładnie 🙂) A ja moemu tylko mowilam c i jak z rosolem bo znajac jego to by tylko kostke rosolowa rozpuscil we wodzie 🙂)
Ja caly czas leze w lozku. Wczraj tylko stalam sie wykapac, jak do kibelka chodzilam albo jak na tv sszlam ae to tylko miejsce lezenia zmienialam 🙂) hehe Swoją drogą Bącław ma chyba za dobrze ze tak znim ciagle lezze.

temu to dobrze 🤪 🤪

• Mamusia
No ja też jestem śpiąca, ale nie śpię, cały czas leżę albo siedzę z kotem przed tv i z mamą, przed chwilką byłam trochę u siostry z mamą itd.
mam tak ciepło w pokoju,że mam okno otwarte, tak mama dowaliła do pieca;D
Mulant ja Ci wierze, a inni to się nie znają,bo przeczytają w książce, że kobieta czuje ruchy w 20 tyg:P jedna czuje w 15 a druga w 22:P
Love i Izunia, czy wy robicie coś takiego z tymi waszymi mężami,że oni wam gotują czasem? w sumie ja tam nie wiem jak moj, bo z nim nie mieszkam, ale już z jego gadki wynika' baby do garow zawsze' 😜