Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Najelpiej swój to swój.Zawsze robisz tak jak Ty chcesz 🙂Dlatego ja sie wyprowadzilam od tesciow.Bo tam jeszcze dziadkowie mojego meza z De na okolo 6 m-c przyjezdzaja.Do głowy mozna tam dostac.Wspolczuje mojej tesciowej 🤪A tak mam spokoj.....robimy co chcemy i kiedy chcemy 😉

Maz jest z zawodu mechanik samochodowy,a z autem jezdze do mechanika.Hehehehe

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mój jest monter elektronik, ale sam się śmieje,ze raczej "rozmonter" 😁 W zawodzie rzecz jasna nie pracuje hehe 😁 My mieszkamy osobno, w domu po babci mojego chłopa, ale jest tak cholernie nieustawny, ze bardzo źle sie w nim czuje. Małe pomieszczenia,przechodnie pokoje, etc. Ja lubię przestrzeń.

• Mamusia
Astra napisał(a):
Mój jest monter elektronik, ale sam się śmieje,ze raczej "rozmonter" 😁 W zawodzie rzecz jasna nie pracuje hehe 😁 My mieszkamy osobno, w domu po babci mojego chłopa, ale jest tak cholernie nieustawny, ze bardzo źle sie w nim czuje. Małe pomieszczenia,przechodnie pokoje, etc. Ja lubię przestrzeń.

Jasne jak macie jakis wymarzony to tylko kase odkladac i realizowac marzenie 😉

no i tak robimy. Ważne,ze działka taka, jak chcieliśmy, jest już i tylko czeka na zagospodarowanie. Latem się ogrodzimy i wykopiemy staw 🤪 Dzidzia będzie w wóziu, a mamusia będzie robiła ogródek 😁 walnie się jakąś altankę nad wodą i duuużo kwiatów posadzę 🙂

• Mamusia
Astra napisał(a):
no i tak robimy. Ważne,ze działka taka, jak chcieliśmy, jest już i tylko czeka na zagospodarowanie. Latem się ogrodzimy i wykopiemy staw 🤪 Dzidzia będzie w wóziu, a mamusia będzie robiła ogródek 😁 walnie się jakąś altankę nad wodą i duuużo kwiatów posadzę 🙂

Ty juz kwiaty sadzisz 🙂JA jakos mam dzialke na której mozna jeszzce 3 domy postawic,ale to jest za duzo.Tyle tej trawy do koszenia.To tesc traktorem nam skosi,a reszte kosiarka.w tym roku nam silnik z tarktorka poszedl.Tak to byl o super kosic trawe.I mam pelno choinek na okolo domu.....juz sa takie wielkie.Ale beda wyciete i cos nowego chcemy posadzic.Wszystkiego naraz nie idzie zrobic 🙂
My mamy basen wykopany i folia wylozony.W najglebszym miejscu siega mi do ramion.Duzy jest,maly ma frajde latem.tylko juz tyle wody nie lejemy,bo to niebezpieczne dla dziecka.Sama wiesz jak to z dziecmi jest.Lepiej byc ostroznym.
To macie fajne plany 🤪 🤪

Znając mnie, to planów by było jeszcze więcej, tylko z realizacją gorzej, ale mam chłopa niesamowicie motywującego 😁 My mamy fajną działke. Bardzo dużą. o wiele dłuższą niż szeroką, miejsce na dom jest wyżej, a potem schodzi w dół, dlatego jest idealnie na stawik z altaną 🤪

• Mamusia
mulant napisał(a):
no mój ogródek wygląda jak po tajfunie zielsko i jeszcze raz zielsko tylko marchewka i pietruszka ocalała bo mój sobie tam przejazd urządził na pole 🙂

hehee...u mnie sa truskawki,poziomki i pietruszka.Nikos kwiatow nasadzil to bedzie ladnie na drugi rok.Wlasnie zaraz lece moze jakies malinki beda i poziomki.A tam chyba jest tak zimno...brrrr.Maz moze po wegiel pojedzie,bo chociaz tone musze miec na zime 🙂Na noc i jak gdzies jade to dokladam wegiel.drzewo i ibrykiet ze slomy.Heheheh....zawodowy palcz ze mnie 😉

• Mamusia
Astra napisał(a):
ja już kawkę piję :P mały mi dom roznosi, ale dzisiaj mu pozwolę, nich się bawi...ciekawe, o której mój dzisiaj z roboty wróci...obiad by ugotował 😁 i posprzatał hehe

mój o 17-19 zależy czy będzie szybko robił czy wolno dziewczyny jeszcze tak nie miałam mam pustą lodówkę 😁 jedynie masło keczup i majonez he he :P

• Mamusia
leca nam te tygodnie.Ja jeszce pamietam jak z mezem gadalismy kiedy to najlepiej sie pokochac,zeby byly efekty,a tu juz prawie polowa ciazy za nami.
Moja mam twierdzi,ze dzidzia w Belgii zrobiona,a ja jej mowi przepraszam bardzo chyba lepiej wiem kiedy i gdzie 😉Ejjjj .....was tez na drugi dzien brzuch bolal po stosunku?Mnie masakrycznie,ale tylko na drugi dzien pozniej bylo ok.I wtedy mezowi powiedzialam,ze chyba sie udalo 🤪 🤪

mulant, u mnie za to przede wszystkim kiełbasa, szynka, kabanosy, parówki - czyli to, czego ja nie jem ostatnio, bo mi jebie knurem 😁

Mnie masakrycznie,ale tylko na drugi dzien pozniej bylo ok.I wtedy mezowi powiedzialam,ze chyba sie udalo

Mnie bolał prawy jajnik kilka dni i też wiedziałam od razu,ze się udało. W maju zaczęliśmy marzyć o drugiej dzidzi, a w lipcu już była u mnie w brzuszku 🙂 tez nie myślałam,ze tak szybko się uda.

• Mamusia
Astra napisał(a):
mulant, u mnie za to przede wszystkim kiełbasa, szynka, kabanosy, parówki - czyli to, czego ja nie jem ostatnio, bo mi jebie knurem 😁

heheheh....ja tez wcale kielbasy.Tylko jak juz to zjem synke babuni.A tak to pomidory,ogórki,papryke nawet na chleb daje.Ale rano to raczej tylko bułeczka z masłem.Bo jak ma mi byc żle to wole na drugie sniadanko co slepszego zjesc 🙂Co na obiad?Kupie warzywa na patelni i do tego zrobie mezowi kielbase na patalni podpieczona-bleeee

Ja mam dla Bartka gołąbki od babci, wczoraj przywiozłam. A mężu przyjedzie, to mu szaszłyki do mikrofali wrzucę (tak, też od babci), a potem się coś upichci.
Izunia, ja tak mówię,ze mi wszystko jebie knurem, ale kebabem wczoraj nie pogardziłam ☺️

• Mamusia
Astra napisał(a):

Mnie masakrycznie,ale tylko na drugi dzien pozniej bylo ok.I wtedy mezowi powiedzialam,ze chyba sie udalo

Mnie bolał prawy jajnik kilka dni i też wiedziałam od razu,ze się udało. W maju zaczęliśmy marzyć o drugiej dzidzi, a w lipcu już była u mnie w brzuszku 🙂 tez nie myślałam,ze tak szybko się uda.

to u nas bylo tylko jedno podejscie 🙂Maz liczyl,ze dluzej bedziemy sie starac 🤪 🤪Ja zaszlam jak dobrze pamietam 18.06 😉mam w telefonie zapisane 😁

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ja mam dla Bartka gołąbki od babci, wczoraj przywiozłam. A mężu przyjedzie, to mu szaszłyki do mikrofali wrzucę (tak, też od babci), a potem się coś upichci.
Izunia, ja tak mówię,ze mi wszystko jebie knurem, ale kebabem wczoraj nie pogardziłam ☺️

Ja tez czasmi zjem,ale pozniej to zaluje.Bo mi sie tak odbija -bleee.....