Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
obiad u rodziców, znaczy się oni wyjchali do Czech na jakąs konfeencje ale zostawili wałówę, bo zawsze z niedzieli coś zostaje
idę trochę z tą cholerą się bawić bo miauczy 🙂

Aha....to ci ugotowali obiadek 🙂
Moj szaleje na dworze....zaraz jedziemy do wujka od Dawida,bo z De przyjechali.

• Mamusia
leliva napisał(a):
Love, co będzie dowiem się w czwartek - idę na usg, ale mam przeczucie że zobaczę siusiaka 🙂

My idziemy w środe cala rodzinka na usg.A w czwartek mam wizyte u mojego gin.Ja jakos nie mam przeczucucia co pod sercem siedzi 🙂
A chcesz siusiaka czy cipeczke?

Izunia, ja się starałam nie nastawiać w żadnym kierunku, ale wolałabym dać mężowi pierworodnego 🙂 Ale zobaczymy, nie będę zawiedziona jeśli okaże się że to dziewczynka.

Widzę, że w tym tygodniu dużo z nas ma szansę się dowiedzieć jaka jest płeć malucha 🙂 Oby się nie wypięły czterema literami! 🙂

• Mamusia
Wy to się macie fajnie 😞 już w tym tygodniu dowiecie się co będziecie miały, albo nawet jeśli nie to macie usg!;D
ja za rowny tydzień mam zwykłą wizytę i tam dostanę skierowanie na usg pewnie na następny tydzień, czyli będę miała chyba za 2 tyg 😜 o coś czuję, że znając mojego pecha nie dowiem się co w sobie noszę, bo przecież nie mogę cały czas myśleć, że to chłopczyk bo jeśli to dziewczynka?
moja dzidzia dziś prawie w ogole nie ruchliwa 😞 szkoda, ale może się rozbryka;D

• Mamusia
znając życie nic nie mozesz brać, czosnek, mleko z miodem i do wyra 🙂
jak ja lubie was czytać zawsze pomysł podsuniecie mcdonalds to jest to i wieśmac, tylko do meza zadzwonić muszę, kuźwa on telefonu nie ma bo zgubił na weselu, nieeeeeeeeeeeee umrę jak tego nie zjem 🙂

Mulant, chyba jedynie tak jak Sztunia pisze: mleko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli itp. Jak ja się przeziębiłam to lekarka kazała brać jedynie rutinoskorbin i robić inhalacje z rumianku i kropelek o nazwie inhalol. Dostałam receptę na jakiś antybiotyk na wypadek wysokiej gorączki, ale udało mi się obejść bez niego. Do wyra i niech Cię chłop wygrzeje 😜