Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

Obdarzona, z gotowaniem u mnie to tak jest,ze to JA rządzę w kuchni. Jak coś robię, to sama. Ale jeśli mężu wykazuje jakieś chęci upichcenia czegoś pysznego - ustępuję mu z drogi. Z resztą obowiązków to jest różnie - ja mam więcej czasu, więc wykonuję większość domowych prac, ale ogólnie to mogę powiedzieć,ze mamy równouprawnienie. Jak ma wolne to też sprząta, zmywa czy pierze 🙂 i chyba tak powinno być. Ale najważniejsza jest rodzinna atmosfera 🤪 reszta wychodzi sama z siebie.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale ile prezentów .... 😁bo trudno,zeby chrzesniakowi nie dac nic na urodziny czy swieta.Ale co tam na jakis drobiazg zawsze sie grosz znajdzie.
Jem bułke z jajkiem.....ale pyszne.Dzisiaj obiadu nie robie,bo mąż idzie na świnio bicie wiec tam sie naje..bleee A dla mnie mi sie nie chce.

Wiecie co czuje juz ruchy dziecka pod reka....maz wczoraj chcial,ale dzidizia poszla spac 🤪Hihihihi....tylko chyba chce mamusie 😉Wczoraj mi spac nie dala kruszynka mala.
Niko mnie dzisiaj obudzi o 3 i mowi mamo poskrabiesz mnie i chcial mi do lozka wejsc,ale cwaniak maly.Powiedzialam mu,ze rano ma przyjsc i tez tak zrobil.

• Mamusia
Astra to dobrze 🙂 ja nie wiem jaki moj będzie ale ja będę chciała być panią domu, sprzątać i gotować sama, czasem ewentualnie z nim, ale też będę chciała aby nie robił syfu i pomagał sam z siebie;D
Izunia, ja też czuję pod ręką, ale to muszę mieć szczęście aby ten moment wyłapać, bo nie raz kopnie- nie czuję, poruszy się też nie czuję, ale czuję pod ręką jak się prześlizgnie albo się odbije 🙂 super uczucie, na początku myślałam , że coś mi się w jelitach prześlizgnęło ale teraz to jest z dnia na dzień coraz silniejsze i coraz bardziej wyczuwalne i dziwne 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
to powiedz jej, czy też jemu aby ustawiła nożki na za piętnaście trzecia 😁

hahahaha...na dobranoc daj jej wiązanke.....jak maja byc jutro nóżki o 15 na wizycie usg 😉Lece sasiadce oddac kreacje panny młodej.Mielismy dla meza pozyczona suknie slubna 😉 🤪

No, ziemniaki na kluchy stygną, karkóweczka się smaży 🙂 ale zapach...mmm
Wiecie, co.. byłam w sklepie i jechałam obok mojego solarium... 🥴 normalnie o tej porze roku, to się dogrzewam 🤨
Cóż...dzidzior się wykluje, to mamuśka sobie nadrobi 😁

• Mamusia
sto lat!!!!! a ja wszystko porobiłam obiad mam kulany ciękie parówki i sałatka tak zażyczył sobie ślubny u nas pada pogoda okropna w piecyku już się pali będzie przyjemnie a mam chorobę w domu mąż mi się rozchorowal biedaczek ma katarek eh mała moja dzidzia kochana
🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Uhu ale pojadłam...chyba też sobie cappuccino zrobię, ale niech mi się trochę miejsca w żołądku zrobi 🤪
mulant, mój ostatnio narzekał,ze przez tą moją kapustę kiszoną "do wszystkiego" przez cały tydzień brzuch mu nie pracuje tak, jak powinien 😁 niestrawnosci się biedak nabawił przez ciążę zonki i soje łakomstwo :P

• Mamusia
Astra napisał(a):
Uhu ale pojadłam...chyba też sobie cappuccino zrobię, ale niech mi się trochę miejsca w żołądku zrobi 🤪
mulant, mój ostatnio narzekał,ze przez tą moją kapustę kiszoną "do wszystkiego" przez cały tydzień brzuch mu nie pracuje tak, jak powinien 😁 niestrawnosci się biedak nabawił przez ciążę zonki i soje łakomstwo :P

Kapusta kiszona to grzech 🙂Ja juz ryby nie bede robic so konca ciazy,bo jak moge jesc rybe bez kapusty.A za kazdym razem po zjedzeniu zaluje,ze jadlam.Tak jak Twoj maz 😉

• Mamusia
Astra napisał(a):
A ja zrobię i to jutro 😁 ale im dam marchewkę z groszkiem, bo widzę,ze kapusta musi być jedynie dla mnie. Mnie nie szkodzi 😉

heheh....ja to mam mega wzdęcia.Myslalam,ze mnie rozerwei.Szczerze mówiac czy normalny człowiek zje 0,5 kg kapusty kiszonej?A pozniej sie dziwie,ze mnie rozwala 🤪 🤪

• Mamusia
koleżanka poszła, najpioerw kawa i ciasta a potem jałyśmy kiszona kapustę hehehehehe 🙂
mMaja rozwaliła sobie wargę o ławę bo się poslizgnęła trochę krwi i płaczu i z całego wrażenia usnęła mi na rękach, bidula moja
ma przyjśc jakiś koleś do nas do domu coś z odbiorem domu ząłatwiać więc muszę ogarnąć zeby wiochy nie było 🙂

dzięki za życzenia, kurde ostatni rok z 2 na przodzie-masakra

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
koleżanka poszła, najpioerw kawa i ciasta a potem jałyśmy kiszona kapustę hehehehehe 🙂
mMaja rozwaliła sobie wargę o ławę bo się poslizgnęła trochę krwi i płaczu i z całego wrażenia usnęła mi na rękach, bidula moja
ma przyjśc jakiś koleś do nas do domu coś z odbiorem domu ząłatwiać więc muszę ogarnąć zeby wiochy nie było 🙂

dzięki za życzenia, kurde ostatni rok z 2 na przodzie-masakra

🙂Leca latka,leca

• Mamusia
Kapusta kiszona mniaaaamm.. ale rzeczywiście to jest grzech:P ogień z d...
jak wiem,że gdzieś mam wyjść to nie jem kiszonej kapusty i wogole kapusty 😜
Oj biedna ta Majka, ale do wesela się zagoi 😜
ja piję teraz herbatkę i jem mega cieniutkie wafelki waniliowe:P miałam się położyć na kanapie przed tv ale moj siostrzeniec ze szkoły wrocił i ogląda te hanny montanny chuje muje dzikie węże.. czego to nie wymyślą:/