Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja to chyba jestem wrogiem alkoholu 🤔moze raz w zyciu bylam nawalona,ze film sie urwal.Wogole nie potrzebuje alkoholu do dobrej zabawy .Jak mam pić,a na drugi dzien umierac-nawet po 2 piwach rano mam skret kiszek.Wkurza mnie to jak maz pije,a na drugi dzien mam mu hebatki nosic do lozka 😠

• Mamusia
love napisał(a):
heh 🙂) No ja tez moge sie bez bawic 🙂 ale to zawsze sie zaczynalo ze mna sie nie napijesz? no i na poczatku ssie odmawialo ale dugo se nie dalo

tez prawda.To tak jest na imprezach.Ja zawsze mezowi przypominam o tym jak to jest rano fajnie i potrafi powiedziec nie.Ostatnio bylismy na ognisku u znajomych co mieli ślub(pisałam na forum)i maly chcial jechac do domu,a kolega mowi przestan kawalerki nie mialem to teraz si emoge z Dawidem napic.A maz juz mial duzo wypite i si ego zapytalam czy jedzie mowwil zaraz jeszzce chwilke.Wkoncu zabralam moje cztery litery i pojechalam do domu.Byl pewny,ze wroce po niego ....bo tak zawsze bylo.Tym razem przesadzil dziecko chcialo spac,on juz pil 3 dzien i jeszcze malo.Nie wiem o ktorej dotarl,ale rano byl taki chory..... 😁 😁

• Mamusia
OJ tez bym niepojechala. My na szczescie jak jakies spotkanie ze znajomymi to zawsze u iebie robimy i moj jak sie nawali to do lozka daleko nie ma. 🙂 Tez potem cierpi rano ale swoj rozm ma i ja nie ppowiem ze ma nie pic bo ta bedzie... chce to pije.
A tak ze u kogos to raczej jeszcze razem nie bylismy. Ja jak ze swoimi znajomymi sie spotykalam to bez niego bo ile on ma lat aile my... i roznica zacowan miedzy nim a nimi to total full max masakra 🙂))
a jak jego znajomi sie chcali spotkac to zawsze do nas przychoza i pproblmow nie ma.
Moe 2 razy jakis grill byl to tezon sie upil a ja prowadzilam i problemu nie bylo 🙂

• Mamusia
ja tez wole jak jestesmy w domu.Chociaz kiedys to Niko chcial spac to sie kladl spac i juz.Ale trudno,zeby na ognisku spac,chyba na ławce.A w aucie nie chcial.
Teraz sie trzeba liczyc z dobrem dziecka 😉
Ale szczerze to ja juz tez chcialam do domu ile mozna imprezowac 😁

Palce mi spuchły 🥴

• Mamusia
Izunia, tak tak na stałe już, tak twierdzi. A no tak to jest, czasem facetowi trzeba pozwolić się napić ale nie do przesady.
Love, haha no dokładnie tekst ' no ze mną się nie napijesz' doprowadza nie jednego do zgonu;p ale ja już nauczyłam się mowić stanowcze chyba nie nawet jak ktoś tak powie.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia, tak tak na stałe już, tak twierdzi. A no tak to jest, czasem facetowi trzeba pozwolić się napić ale nie do przesady.
Love, haha no dokładnie tekst ' no ze mną się nie napijesz' doprowadza nie jednego do zgonu;p ale ja już nauczyłam się mowić stanowcze chyba nie nawet jak ktoś tak powie.

ooo to już jestes szczesliwa.Narescie bedziecie mogli oyc razem i cieszyc sie ciaza.Teraz juz bedziesz miala kogo do sklepu po zachcianki wysyłać 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
ja spać pojde potem, bo muszę o 20:15 obejrzeć moj serial, życie nad rozlewiskiem 🤪 no... a potem spać bo jutroooo mam grzebanko u ginekologaaa 🤪
hehe , teście pewnie będą zachwyceni.. tylko ciekawe co z Twoim aparatem, czy on jeszcze w ogole istnieje:P?

ciekawe czy wogole fotki zrobili.Mieli chyba mozliwosc zrobienia 800zdjec.Znajac zycie to ani 50 nie bedzie-jezeli beda jakies.