Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

obdarzona, też za Tobą wołali "Agata nogą zamiata"? 😁 heh
u mnie dziś ciepełko 🙂 stary zrzeszył, to i napalił w piecu i nawet w kominku i tak przyjemnie,że szok. Mój mały usnął sobie na kocyku z misiami,a matka się leni. Pije sobie colę, żrę truskawkowe familijne i tak se myślę, ze chyba za tą kołyskę się zabiorę moze od jutra. Nie mogę się doczekać mojej malutkieg laluni... 🙂

• Mamusia
Astra napisał(a):
love, byłam w Rzymie, pojechaliśmy z wycieczką jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem. Trzy lata temu byliśmy zwiedzić Kalabrię i tak mi się spodobało,ze rok później też tam wylądowaliśmy, ale zaliczyliśmy jeszcze Sycylię dzięki namowom kuzyna mojego męża, bo byli z nami. W tym roku była grecja, a w nastepnym coś czuję,ze będzie dupa blada, bo będzie dzidzia i może w końcu przeprosimy się z naszym Bałtykiem hehe

Rzym to ci powiem że polecam ale bez wycieczki bo zapierdalasz i prawde mowiac gowno zobaczysz... fajnie jest isc bez przewodnika i sobie samemu pobladzic z mapką... no i wejsc na koloseum, do panteonu, i posiedziec na placu sw piotra 🙂 no i najwazniejsze isc do fontanny di trevi i sianko wrzucic na szczescie 🙂.
W Kalabrii nie byłam i nawet nie wiem gdzie to ;/
Ale polecam Toskanię! Kurde być we włoszech i nie zobaczyc to uwierz mi ze to grzech- a dokładniej np Siena 🙂 Moje ulubione miasto. 🙂 Ale to chu... ze zwiedzaniem, tam mozna sie błąkać godzinami, albo na placu w centrum usiac i siedziec i patrzec przed siebie 🙂)) BOSKO mowie ci 🙂
A dalej, orvietto- dobre wina tam mają 😁 hihi no itp już dalej nie pisze bo ja tam moge książkę napisać 🙂

love, Toskanię mieliśmy w planach, ale okazało się,ze musimy wracać...A Rzym mielismy czas oblecieć, bo mieliśmy lajtową wycieczkę, dużo wolnego czasu dla siebie. Toskania może za dwa lata, o ile nie wylądujemy w Chorwacji 😮
obdarzona, jest taka stronka palabras.pl tam se wybierasz język i jedziesz z tym koksem.

• Mamusia
Astra napisał(a):
love, Toskanię mieliśmy w planach, ale okazało się,ze musimy wracać...A Rzym mielismy czas oblecieć, bo mieliśmy lajtową wycieczkę, dużo wolnego czasu dla siebie.
obdarzona, jest taka stronka palabras.pl tam se wybierasz język i jedziesz z tym koksem.

Mi nawet jeden dzien na rzym by nie wystarczyl 🙂 Ale juz więcej tam nie jadę nigdy wiec mam juz to gdzies.
A Toskanie serio polecam..

• Mamusia
Astra, no pewnie, to było standardowe przezwisko w podstawowce i gimnazjum:P jeszcze ' Agata na głowie sałata, Agatka ma w głowie kwiatka, Agatka to nasza zagadka' heh.. Ci co mnie nie lubili to wiadomo ' Agata szmata' :P
Jejciu ale mi się marzy kominek, miałam mieć, ale zaszłam w ciąże i są inne wydatki tj kolejny samochod, dziecko itd.
Astra ta kołyska będzie zajebista po renowacji, bo pewnie z sercem będziesz ją robiła 🙂 Ja np. nienawidzę szyć... ale dostałam sweterek czy też w innych rzeczach z lumpexu nie było guziczka, czy dziurka to z przyjemnością szyłam. Teraz mama sprobuje mnie nauczyć na drutach choć kiedyś probowałam to umiałam tylko pierwszy rządek 😜

jaka kołyska

60-letnia, dębowa, znaleziona na strychu domu, w którym mieszkamy, bo to dom po babci mojego męża 🙂 cudeńko!!! Nietknięte przez korniki ani inne dziadostwo - może dlatego,ze była dobrze przechowywana 🙂 trzeba ją tylko odnowić, wyszorować papierem ściernym i polakierować. Ech.