Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Majka słabo kuma bazę że chyba woóle będzie dzidzia, wie że jest w brzuchu i na tym się kończy
mężusiowi łezka się w oku zakręciła
moja mama supr , a mój tata śmieje się że włąśnie ocipieje bo ma żonę dwie córki i cztery wnuczki będzie miał hahahha ale widać że się cieszy

do teściów nie dzwoniliśmy bo dla nich to żadna rewelacja

• Mamusia
gdzie Was wywiało?Ja ogladam Matusza na tvp1.Kurde kolezanki syn ma ospe............Niko ma na brzuchu,szyji i buzi po jednej kropce.Jak sie rozpoznaje ospe?Bo mi to wyglada na cos takiego jak jest po ugryzieniu komara i Niko to swędzi.Akurat z tym malym mielismy bardzo duzo kontaktu.Zobaczymy rano.....mam nadzieje,ze cos zjadl 😉

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Sztunia, ale najważniejsze , że chciałaś dziewczynkę i masz 😁
a teście to tam chuj z nimi.
Izunia, o kurde;/ byleby nie miał ospy, już wspołczuje 🤢 🤢

kolezanka mówi,ze sa tez wymioty i bóle głowy 😞Kurde narazie ma tyle ile miał......narazie to sa krostki czerwone.Zobaczymy rano.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ewci@ nie bierz od Mulanta syna za zięca, jak ja będę miała chłopca a tak chyba coś czuję to mojego weź 😆
Mulant zobaczysz już od 25 października będziesz mieć konkurencje bo w tedy mam usg i w tedy gin potwierdzi, że Filip to Filip 😜

no ciekawe czy mi we wtorek tez powie czy bede czekac do połowkowego. ja czuje ze ona ostatnio jzu widziała, ale nie chciała powiedziec. co ci niektórzy lekarze tacy powściągliwi.
a myslisz ze Twój zechce starsza?? i co jak u mnie tez bedzie chłopiec to Zuzia oszaleje od tych Filipów (bo u nas jakby co to tez Fifi bedzie).

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
hejo
wróciłam od lekarza i mamy Polę, ale się cieszę cholernie
morfologie mam jak nie kobieta w ciąży aż za dorą doktórka się śmiała, siki spoko
jedynie pH w pipce musze bardziej skwasić i jkies tabsy brać, żeym jakiegoś grzyba nie złapała
Pola macała do mnie rączką nóżką aż się popłakałam na tym usg ze szczęścia

love ty brudasie 😜
śliczna z ciebie dziewczyna 🙂

to Sztunia gratulacje 🙂 ciekawe czy u mnie tez wyjdzie ta przewidywana córcia. Tylko co my wtedy z imieniem poczniemy 😞

• Mamusia
love napisał(a):
🤪 🤪 🤪gratki sztuniaaa 😘 😘

hehe i dzięki 🙂)) A co do brudasa to nie wiem, bo u mnie to raczej tylko włosy i oczy ciemne :P

piekne, dopiero teraz sie przyjrzałam temu zdjeciu, jak modelka. ja miałam taka ciemna kolezanke w podstawówce w klasie, ciemne włosy i oczy i cała własnie oprawa twarzy taka charakterystyczna jak u Ciebie 🙂bosko naprawde, te córcie to tez takie księzniczki beda. Twój mężuś chyba zwariuje od takiego przybytku.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
Majka słabo kuma bazę że chyba woóle będzie dzidzia, wie że jest w brzuchu i na tym się kończy
mężusiowi łezka się w oku zakręciła
moja mama supr , a mój tata śmieje się że włąśnie ocipieje bo ma żonę dwie córki i cztery wnuczki będzie miał hahahha ale widać że się cieszy

do teściów nie dzwoniliśmy bo dla nich to żadna rewelacja

hihih
a wiesz, ze moja to jzu tak rozumie, i brzusio całuje i mówi wszytsko : i Zuzia zje i mama z dzidziunią, Zuzia kocha mame i dzidziunie, i dzidziunia juz kocha Zuzie. a nawet spiewa: "mamama mamama bejbi, w brzuszku ma bejbi" - dosłownie "bejbi" bo babcia ja uczyła. istny cyrk 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ty Izunia, to może idzie razem w parze to ,że go wczoraj głowa bolała i brzuch i niedobrze mu było?

wlasnie wyczytalam w neci,ze 24h przed wysypka sa mdłosci,wymioty bóle głowy 😞

Chyba dzisiaj pojade do doktorka niech zobaczy.Bardzo go to swedzi.Ma nowe za uchem i na policzku mu sie robi.A za tydzien do de jedziemy,jutro kolezanka z dziecmi z De przyjezdza....ahaha.Moze jednak to nie ospa 😉

• Mamusia
Izunia, to samo jest z rożyczką, ciesz się , że rożyczki on nie złapał:/ chyba, że miałaś rożyczkę, bo ja np. nie;/
No ale skoro ktoś tam ma ospe i on ma objawy takie no to chyba wyrok na Nikosia jest już wyznaczony:/

a Ty miałaś ospę? mam nadzieje, że tak:/ bo jak się z tej choroby wyleczysz to nie wiem:/

• Mamusia
wczoraj pierwsze co to do mamy dzwonilam i mowila,ze mialam.Pamietam zapach tego plynu.Mamy wizyte na 13,40 na samym koncu jestesmy i musimy na korytarzu czekac.Kurcze on to rozdrapal i nie widze czy to takie same jak w neci sa.Lekarz sie zna.....
I za jedna wizyta zobaczy mi do gardelka i oslucha.Juz mi pielegniarka powiedziala,ze dobrze jak mialam.

• Mamusia
Ufff to masz szczęście. Ale jeśli ta jego choroba to ospa, to bynajmniej będzie miał ją za sobą i choć będzie cierpiał to już potem będzie święty spokoj.
Właśnie najgorsze jak dzieci to rozdrapują, bo potem mają blizny na całe życie jak moj siostrzeniec, ma nad brwią i pod brwią i wygląda jakby kiedyś miał tam kolczyka 😜