Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
love napisał(a):
wstałam 🙂) dzień dobry mamusie :*
ewci@ dziękuję... już skończe mi słodzić 🤨 hihi

kurcze nic jeszcze nie jadłam bo na nic ochoty nie mam a jednocześnie jestem mega głodna .. eh

teraz wstałaś?Kurde jak Ty tak potrafisz spac?O której chodzisz spac

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
love napisał(a):
wstałam 🙂) dzień dobry mamusie :*
ewci@ dziękuję... już skończe mi słodzić 🤨 hihi

kurcze nic jeszcze nie jadłam bo na nic ochoty nie mam a jednocześnie jestem mega głodna .. eh

teraz wstałaś?Kurde jak Ty tak potrafisz spac?O której chodzisz spac

No z godzine temu nie całą. 🙂) a spać poszłam o 1 jakoś. ;D

• Mamusia
love napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
to sie wyspałaś 🙂Ja najpozniej o 8 wstaje,ale to tyko jak Niko tak spi,albo jak Dawid jest i zabiera malego do kuchni 😉

hehe 😉 nie wyspalabym się, ale ci powiem, ze ja teraz wole korzystać bo potem pewnie ciężkie nocki będą

tak wiem,ale jak tak idzie wymusic sen?Ja wstane i koniec spania.Moze juz tak sie nauczylam przy Niko 🙂

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
love napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
to sie wyspałaś 🙂Ja najpozniej o 8 wstaje,ale to tyko jak Niko tak spi,albo jak Dawid jest i zabiera malego do kuchni 😉

hehe 😉 nie wyspalabym się, ale ci powiem, ze ja teraz wole korzystać bo potem pewnie ciężkie nocki będą

tak wiem,ale jak tak idzie wymusic sen?Ja wstane i koniec spania.Moze juz tak sie nauczylam przy Niko 🙂

a czy to trzeba wymuszac? ja śpię i koniec 🙂) pewnie bym dłużej spała ale ktoś mi kopa zapodał i trzeba było wstać.

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
Sztunia napisał(a):
Majka słabo kuma bazę że chyba woóle będzie dzidzia, wie że jest w brzuchu i na tym się kończy
mężusiowi łezka się w oku zakręciła
moja mama supr , a mój tata śmieje się że włąśnie ocipieje bo ma żonę dwie córki i cztery wnuczki będzie miał hahahha ale widać że się cieszy

do teściów nie dzwoniliśmy bo dla nich to żadna rewelacja

hihih
a wiesz, ze moja to jzu tak rozumie, i brzusio całuje i mówi wszytsko : i Zuzia zje i mama z dzidziunią, Zuzia kocha mame i dzidziunie, i dzidziunia juz kocha Zuzie. a nawet spiewa: "mamama mamama bejbi, w brzuszku ma bejbi" - dosłownie "bejbi" bo babcia ja uczyła. istny cyrk 🙂

no ewcia tylko ze twoja zuzia jest starsza o połowę prawie 🙂 Majka też brzuch całuje, potem taty potem swój więc tak nie dokońca rozumie że jej życie ulegnie zmianie

• Mamusia
jestem troche przeziebiona, w nocy mnie gardło napieprzało masakrycznie że spać nie mogłam i prawa dziurka zatkana, gardło przestało bolec ale nos zawalony, żebym tylko Majki nie zaraziła, a jutro impreza bllleeee nie chce mi siię jej robić ale na szczęście nie u mnie w domu 🙂

Wróciłam...mój mały rycerz skąpał się w błocie razem ze swoim osiołkiem 😜
A propos starszego rodzeństwa - Bartek już jest duży i rozumie,ze będzie dzidzia, ale nie może zrozumieć,ze najprawdopodobniej będzie to dziewczynka, że nie ma możliwości wyboru hehe 😁
Oglądał ten głupkowaty serial "Sąsiedzi" i tam mają małego synka Czarusia, i Bartek nam awanturę robił,że jak będzie dzidzia, to jej da na imię Czaruś 🤢 😁

Sztunia, mój były sąsiad sprodukował 4 córy, znajomy lekarz po ostatnim porodzie jego żony podszedł do niego i mówi: "No, stary, gratuluję. Ale swoją drogą, nieźle zapiździłeś chałupę" 😁
I nic mi nie mów w ogóle na temat imprez, bo my za tydzień niecały mamy rocznicę ślubu; mieliśmy w tym roku na spokojnie, w domku tylko razem sobie ją spędzić, a tu się goście zapowiedzieli i dupa...

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ewci@ napisał(a):
Sztunia napisał(a):
Majka słabo kuma bazę że chyba woóle będzie dzidzia, wie że jest w brzuchu i na tym się kończy
mężusiowi łezka się w oku zakręciła
moja mama supr , a mój tata śmieje się że włąśnie ocipieje bo ma żonę dwie córki i cztery wnuczki będzie miał hahahha ale widać że się cieszy

do teściów nie dzwoniliśmy bo dla nich to żadna rewelacja

hihih
a wiesz, ze moja to jzu tak rozumie, i brzusio całuje i mówi wszytsko : i Zuzia zje i mama z dzidziunią, Zuzia kocha mame i dzidziunie, i dzidziunia juz kocha Zuzie. a nawet spiewa: "mamama mamama bejbi, w brzuszku ma bejbi" - dosłownie "bejbi" bo babcia ja uczyła. istny cyrk 🙂

no ewcia tylko ze twoja zuzia jest starsza o połowę prawie 🙂 Majka też brzuch całuje, potem taty potem swój więc tak nie dokońca rozumie że jej życie ulegnie zmianie

no w sumie tak, tyle starsza, ale ja i tak jestemw szoku ze tak kojarzy, łózeczko dla dzidzi oddałą juz, wanienke wyniosła do piwnicy dla dzidzi, i zabawki, którymi sie nie bawi w karton spakowała i dla dzidzi. i jak sie cieszy przy tym. tak dba i mówi ze kocha. pewnie jak juz bedzie na swiecie to sie szybko oodmieni. nie wiem czy wam mówiłam, ale mojej dyrektorki syn jak sie drugie urodziło to jak przyhcodził s pzredszkola to pierwsze co robił to biegł do łózeczka i mówił " a to ona jeszcze tu jest??" tak jakby to był jakis zły sen... ciekawe jak u nas bedzie...

ewci@, moja znajoma ma dwie córki. Jak Basia miała niecałe 4 latka, urodziła się Patrycja. I też były jaja, bo Baśka małej nie chciała, była ewidentnie zazdrosna. Kiedyś koleżanka zostawiła je same w pokoju i wyszła tylko do kuchni, a jak wróciła, to Pati była cała sina, bo jej starsza siostra zawiązała jej na szyi czerwoną wstążeczkę. "Baśka, co Ty robisz?!" - "Wiąziem..."
To chyba nie był zamiar popełnienia morderstwa, ale wiedziała,ze robi coś złego - a jednak...
I to jest błąd w wychowaniu moim zdaniem, bo starsze dziecko nie może się czuć odtrącone. Wiadomo,ze malutkie będzie potrzebowało więcej uwagi, ale nie wolno zapominać o starszaku. I wchodzić na jego terytorium.