Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mulant jak chcesz jogurtu to dawaj do mnie 😁 ja mam truskawkowy ze zbożami 😜
Love może na zakupach odzyskasz siły;D

Kurde,a ja sobie czytałam kolejną książkę i teraz muszę pozmywać i wytrzeć naczynia i schować 😠 no i idę na Klan, a potem zaś książka.

A jutro Usg 🤪 🤪 🤪 🤪 jestem podniecona jutrzejszym dniem, chyba nie zasnę dziś 🤨 już mi serce bije z radości, że zobaczę moje maleństwo 🙃
Tylko obawiam się, że zajadę tam, a tam na usg jest wyścig szczurow i mimo,że mam skierowanie to i tak żeby jaj nie było, że już mnie nie przyjmą tego dnia albo coś. Ale mama ze mną będzie, a ona to jest potwor, każdego zjebie i każdy jej miejsca ustąpi i jej coreczce 🤪

• Mamusia
Hej ciężarówki! 😉
Właśnie wróciłam z uczelni i patrzę co wystukałyście :P
Nefre śliczne ciuszki 😉 Jeśli chodzi o lumpeksy, moja koleżanka wygrzebała genialne ciuszki, jak nowe 😉 Wydaje mi się, że dla dziecka, które rośnie tak szybko nie opłaca się kupować tylko nowych 😉

• Mamusia
Nefre mam na między 8 a 10 rano 😁 ale na miejscu będę o 8:30 bo wcześniej nie dam rady.
Ggulek, noo dokładnie, nowych się nie opłaca aż tak. Ja z nowych rzeczy mam tylko kaftanik zwykły biały, body też zwykłe białe rozm niby 56 ale to chudziutkie i malutkie takie nie pierwszy dzień 😁 i tak kupię kilka rzeczy w sklepie, ale w lumpie najlepiej 😁
No poproszę o zdjęcia, ale nie wiem czy dostanę. Choć wg mnie to wszystko jest jakieś chore, bo wszyscy mają zdjęcia i to takie nawet rozkładane, a ja mam jedno pojedyncze, o ktore musiałam błagać i dano mi je w tajemnicy i po cichu, zdj z 12 tyg. Ale mama ze mną wejdzie i jeśli lekarz powie, że nie da, to dostanie zjebke:P a Twoje kciuki mi się przydadzą 🤪

Ej Ggulek, albo Nefre, a czy na tym usg teraz w 20 tyg to czy miałyście tylko wyłącznie przez brzuch czy np. też do pipki czasem się wkłada?
Idę dalej czytać 🙃

• Mamusia
a co do usg i jaja z tym, że mam tylko jedno zdjęcie pojedyncze, to wyjaśnia to,że chodzę na NFZ i to do szpitala. Choć moje koleżanki chodzą też na NFZ ale gdzieś tam do przychodni rożnych to mają już z conajmniej 2-3 zdj i to takie składane ładne kurdeee 😠 😠

• Mamusia
wróciłam
hahaha dostałam 400zł w bonach połowę dałam kierownikowi bo to wkońcu jego zasługa ale nadal mam 200zł 🙂 ten miesiąc zaliczam do udanych kasowo, bo urodzinki, minipremia, Michcio dostał podwyżkę 🙂

a poza tym ja też już miałam obdarzona przez brzuch i trzymam kciuki żebyś jutro wiedziała i fote dostała, bo normalnie ostatnio byłam tak podjarana tym że dziewczynka że bez zdjęć wyszłam, ale wiem że na nastepnym znowu bede mieć więc nadrobię

ggulekk a co studiujesz? i co na dziekankę potem czy da się jakoś dogadać ?

męża nadal nie ma 😞 smutno mi bo wróći ne pewno mega zmęczony a ja też już padam bo mnie ten zatkany nos wykańcza i chyba za mało tlenu sobie dostarczam

• Mamusia
Sztunia, studiuję inżynierię biomedyczną, a dokładniej informatykę medyczną 😉 Biorę dziekankę po tym semestrze, więc jak się wszystko uda to od lutego mam wolne 😉 Rok będę się córcią zajmować, a potem wracam 😉 A jeśli chodzi o ten zatkany nos to jesteś przeziębiona, czy masz już tak? Bo ja się od kilku tygodni budzę z zatkanym :P

• Mamusia
Sztunia o to widzę u Ciebie pogoda dla bogaczy:P no ja też jestem tak ujarana,że aż za bardzo 😜 no mam nadzieję, że fotkę wysępię:P to dobrze, że przez brzuch, bo mama ze mną idzie, zaś potem tak niezręcznie.
Ggulek, a jak malutka będzie miała rok a Ty wrocisz na studia to z kim ją zostawisz? niania, czy kto?

Idę pod prysznic i potem na M jak miłość, a potem może zajrzę tu 🙂

• Mamusia
Ale sie rozpisaly 🙂
Kurcze u nas pradu nie bedzie jutro od rana do 15 😞I co ja bede robic....hmmm
Ale dzisiaj byl meczacy dzien.....padnieta jestem.
Teraz znajomi poszli do domu.....z 2 dzieci byli-szok sajgon w domu.Ale za nim wyszli to posprzatali,bo bym udusila.
Karty ubezpieczeniowe juz mamy wyrobione to spokojnie mozemy do babci jechac 😉