Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj stałam o 4:00, więc już jestem po obiadku 😉 zrobiłam ziemniaki z koperkiem i do tego twarożek z cebulką mmm...uwielbiam. Dla chłopaków mam rozbite schaby, bo oni serkiem jak znam życie pogardzą i tartą marchewkę 🙂

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ggulek no chyba się oświadczy 😜
Astra, Ty to jesteś ranny ptaszek jakich mało 😉 no ale teraz masz już porobione jedzenie 😁
no właśnie chciałabym ustalić jadłospis, ale moja mama rządzi w kuchni i może jedynie sgadzać się lub nie na moją zachciankę lub pozwolić mi ją ugotować 😜
Mulant ja też mam na pośladkach kilka 😞 i na udach na samej gorze:/
ciekawe czy uda mi się uniknąć rozstępow na brzuchu 🤨

• Mamusia
Witam Was dziewczyny
Chciałam serdecznie zaprosić mamusie i ciężarówki z śląska( i nie tylko) na bezpłatne warsztaty Świadoma Mama, które odbędą się 17 listopada o 17.30 w Hotelu Diament w Katowicach. Przesyłam linka do szczegółowych informacji
http://www.swiadomamama.pl/%C5%9Bwiadoma-mama-w-katowicach-0

• Mamusia
Ggulek ja też w tych wzorach co Ty, zajebiste są;D albo te z kołkami, ale zbyt wiele osob je ma 🤨
http://m-store.pl/wozki/jumper/Kolorystyla/600/36.jpg
chociaż mi się podoba jak jest więcej tych kołek, ale zbyt obyte te kołka u nas w okolicy;D
jejciu jak ja już nie mogę się doczekać 😞

• Mamusia
no w beżach i brązach są najfajniejsze 😉 ja też chcę, albo w brązach-błękitach,turkusach, zieleniach, albo zieleń jaskrawa 😁 my jedziemy kupić wozek do hurtowni koło Częstochowy do Białej, chyba, że w sklepie mi się spodoba jakiś nie za drogi taki do 1300 zł 🙂 3w1 oczywiście musi być 😁 nale my zamierzamy w lutym kupić 🙂 a łożeczko może w styczniu, ale raczej też w lutym:P
a wy kiedy chcecie kupić?

• Mamusia
wróciłam, masakra
ja z brzdyniem łaziłam za dzieckiem w bawilandii po tych wszystkich labiryntach byłysmy same z moja kuzynką i nasze skrzaty więc spoko było ale takiej gimnastyki dawno nie miałam, a można powiedzieć że chyba miałysmy większy ubaw od dzieici 🙂

obdarzona za niedługo się zaręczy :P fajnie 🙂

ja zamówiłam wózek z katalogu tzn, kolor chciałam szary żeby był taki unisex i pojechaliśmy wózek odbierać ja patrzę a on w środku talki mega morski, Michał widział już moją minę i bał się że poleca łzy, ale teraz ten kolor mi się podoba a na spacerówie go nie widać 🙂

ja zjadłam pycha ciasto na obiad krupnik na gęsi,a mąż sobie zazyczył kiełbaskę z cebulka więc mam luz 🙂

• Mamusia
Nefre łoo to Ty już obkupiona jesteś 😁 kurcze też bardzo chciałabym kołyskę, ale muszę mieć łożeczko. Ja w ogole z tego co pamiętam, to jak Ty przyszłaś tu do nas to już mowiłaś , że tam dużo rzeczy właśnie już masz, czy tam masz dostać;D
Sztunia, no zaręczę się, mam taką nadzieję, ale do ślubu długa droga 😉 co do Twojego wozka, to ja bym chyba uroniła łzę ze złości bo w takich sytuacjach nie umiem pohamować rozczarowania:P ale ważne , że teraz Ci się podoba 😜
Kurcze Ty masz jakieś bawilandie itp niedaleko, a ja dziecko chyba tylko na pole mogę zabrać, albo do piaskownicy:/
Ggulek, wiesz co taniej bankowo jest, moja przyjaciołka kupiła tam wozek i to dobry wozek jak za 800 zł czy 900. 3w1, taki fajny na serio 😉 tam są 2 czy 3 modele i do kazdego modelu w ciul kolorow i wzorow 😉 weszłam na stronę niby tej hurtowni tylko nie wiem czy to ta, i tam pisze, że z przesyłką 1200 zł;/ tzn to mało, ale przyjaciołka mowi, że 800 zł jak się tam na miejscu kupi. Ale ja tam pojadę i złożę zamowienie w styczniu a w lutym odbiorę 🙂
U nas w sklepach ogolnie aż tak drogo nie jest, bo ja mieszkam obok małych miasteczek/miast. Np. ostatnio byłam w sklepie ' świat dziecka' czy coś nie jestem pewna i tam te takie 2w1 kosztowały 900 zł a 3w1 1100 i ładniejsze były 😜 To nie aż tak źle 🙂 ja muszę na te takie do 1300 zł patrzeć, bo to teście fundują 😜

• Mamusia
obdarzona no ale pierwszy krok bedzie juz zrobiony 🙂 i to się liczy a ze ślubem nie ma co się spieszyc 🙂
zajadam marchewki surowe i mnie szczeka az boli od tego gryzienia
pogoda u nas bajeczna, słonko swieci, okna mam pootwierane chyba można by się było opalać 🙂

• Mamusia
no pewnie, że pierwszy krok najważniejszy, a do ślubu mi się mniej śpieszy niż jemu.
ja pierdziele u mnie też słońce takie zajebiste jak w lipcu, tylko zonk bo ktoś pierdolnięty w piecu napalił a ja bym już nawet z gorąca rozebrała się z własnej skory.

ło matko poodkurzałam i podłogi umyłam, naczynia umyłam 😜

• Mamusia
Sztunia a gdzie Ty jedziesz? bo albo zapomniałam, albo nie wiem 😜
Ja dziś już trzecie pranie robię bo się nazbierało a też dużo przybyło ręcznikow, szmat bo mam remoncik;D

Love, hejka;D przykro mi to stwierdzić ale jesteś leniwa po prostu 😜 nie no żartuję. Coś bym jeszcze zjadła, tylko co 😜