Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Mato ja jeszcze w ogóle nie czuję się świątecznie. Z roku na rok chyba coraz wcześniej ludzie zaczynają przygotowania. A w sklepach czy galeriach to już od Wszystkich Świętych się zaczyna.[/quotj

ja jakos w tym roku sie jakos ciesze,bo wielkanocy nie mialam 😞to na te sie cieszymy.Moze tez dlatego tak o nich juz mysle.A tez nie lubie wszystko na ostatni dzien zostawic.
Co do sklepow to mnie tez to denerwuje.Ludzie juz nawet ozdoby kupuja.Bombki,swiatelka....

• Mamusia
ja jakoś łapię akcję świateczna jak śnieg spadnie
majka w pokoju ma choimkę z drewnianymi figurkami ale moja ma miliony babek i bombeczek

i święta jakoś najbardzij kojarza mi się z pomaranczami i mandarynkami tzn, ich zapachem
Michał ostatnio mi takie pyszne klementynki kupił wiec już wiem że to niebawem nadejdzie, ale fakt w aleiac to już chyba choinki są to jest dla mnie zwariowane

ja jeszcze musze wyrwać się i wybrac prezent w sklepie bo ode mnie z pracy robia mikołaja i tym roku moge wybrac zabawke do 110zł a potem w bawilandii jest mikołaj i rozdaje prezenty mam nadzieje że dam rade się do tego czasu pozberac. a ni chciałabym michała obciążac bo on nigdy nie wie co wybrac

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
izunia a co było z wilkanocą

i wogóle kiedy teraz wypada wielkanoc?

Niko mial mononukleoze zakazna...... 😞Dzien przed swietami latalam po szpitalach,ale nie chcieli nas z nim zostawic na swieta w nocy sie pogorszylo.Znowu jechalam na pogotowie i znowu te same haslo,ze rano jest wielkanoc.I tak Nikos szukal zajaczka miedzy temp.40 stopni.Ale pozniej juz zawiozlam rodzenstwo do tesciowej,a my do szpitala i takie byly zajebste swieta.Prezent dla meza znalazlam w szfce jakies 4 m-c po swietach 😞Najgorsze wiedziec,ze dziecko jest chore i na to nie ma leku.Sam musial pokonac chorobe.40 stopni mial przez 2 tyg.Do przedszkola nie chodzil prawie 6m-c.dopiero w sierpniu moglam powiedziec,ze dziecko mam zdrowe,ale wezly chlonne nadal ma powiekszone.Jednym slowem dziecko mi gaslo w oczach.....juz leakrze nie wiedzieli co z nim robic to podali sterydy i po nich byla poprawa.JAk juz Niko jadl jakis tydzien to go wazylam i mial 17kg.To nawet nie mysle ile mial wczesniej.....moja chudzinka 🙂

Idę pod prysznic 🙂 mały wraca z dziadkami z basenu i z zakupów,mam pół godziny (zobaczymy, co przywiezie hehe). Potem padnie od razu, jak znam życie. Ja się muszę trochę podszykować, bo jak mąż wróci z pracy, czyli po 20:00, mamy jechać do znajomych. Ja jak zwykle driver.. 🤢 😁

• Mamusia
Astra napisał(a):
Idę pod prysznic 🙂 mały wraca z dziadkami z basenu i z zakupów,mam pół godziny (zobaczymy, co przywiezie hehe). Potem padnie od razu, jak znam życie. Ja się muszę trochę podszykować, bo jak mąż wróci z pracy, czyli po 20:00, mamy jechać do znajomych. Ja jak zwykle driver.. 🤢 😁

uuuuu ......to dzisiaj macie wychodne?A kto z malym zostaje?Babcia?Ja chce isc do kina z mezem,ale jakos ciezko sie wybrac.Hmmmm....mzoe jak teraz przyjedzie to sie uda.

uuuuu ......to dzisiaj macie wychodne?A kto z malym zostaje?Babcia?

Miała zostać siostra męża, ale idzie na obsługę na jakąś osiemnastkę. Babcia przyjdzie. Mały już usypia, nadmiar wrażeń 🙂 Wymęczony za świat.