Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sztunia, krew na pewno zniknie już niedługo, oby 🙃
idę spać. Wkurwiłam się na maksa, nie dość, że mi się drzwi na klamkę nie zamykają w pokoju, nie wiem nie da się ich zamknąć i to już od 2 lat to się zamykałam na klucz ale kurwa nie! klucz i zamek też się zepsuł i w ogole. Idę spać mnie mnie trzęsie.

• Mamusia
dzien dobry!Wcianm sniadanko.Mam w planie robic bigos-mniam.

Dziewczyny mam problem 😠Musze kupic kurtke na zime-ta co z Niko mialam to kolezance pozyczylam i chyba ja wyprala,bo sa rekawy krotkie.Cholera,a juz sie cieszylam,ze mam w czym chodzic.
Musze na allegro zobaczyc co tam maja ciekawego.

• Mamusia
ja też kupiłam płaszcz ciażowy i wyglądam jak wieśniara taki duży kurde ale w grudniu i styczniu mi się przytyje jestem zmuszona w nim chodzić ale tak mi wstyd jak idę że szok nie podoba mi się ale brałam najcieplejszy i podobno najładnieszy chłop się śmieje że wyglądam jak worek kartofelków kurde no i tak się czuję ide sprzątać bo mam wene do sprzątania a na obiad spaghetti bo maż chce lecę

No hehe 😎 mój o 4 rano krzesła ogrodowe zbierał po podwórku bo latały haha a mówiłam, by schował 😁
Co do płaszcza to ja na szczęście trafiłam na taki zwykły, czarny z podwójnym rzędem guzików, paskiem i dużym kapturem i właśnie w H&M, w zeszłym roku, ale spokojnie się mieszczę 🙂 A w razie jakby mnie bardziej wysadziło, to mam kurtkę ciążówę po Bartku u mamy, tylko bym musiała przywieźć.

• Mamusia
Od kilku dni szukam kurtki ciązowej i nic mi się nie podoba. W H&M też nic mi w oko nie wpadło. Wszystko nawet w najmniejszym rozmiarze jest za wielkie, niekształtne i brzydkie 😞 Już pomijając fakt, że w ogóle nie znoszę kurtek, tylko wolę coś bardziej kobiecego, najlepiej jakieś płaszczyki. Płaszczyka jeszcze żadnego nie widziałam ciążowego, tylko na allegro, ale nawet wymiarów nie podali 😞

A na obiad dziś grillowane udka z kurczaka z kombiwaru, bigos od teściowej i ziemniaczki 🙂

• Mamusia
a mnie teściowa nie chce karmić już powiedziała że woli coś dziecku kupić bo taniej jej wyjdzie bo jej opróżniłam ostatnio całą lodówkę i teściowi nie miała co dać jeśc ha ha ha :P
ale te gołąbki to serio byhły dobre a te pierogi też wiadomo teściowa robiła a ja mam zamiar niedługo jechac na najlepszy rosołek naświecie do mojej mamusi:P

• Mamusia
a ja dzisiaj robie bigos 🙂Jak wystarczy sil to upieke babke makowo kakaowa.Pyszna jest.Mam od kolezanki przepis-wlasnie u niej ja jadlam.

Czekam,az maz wroci i jedziemy na zakupy,bo jak pojade sama to nic nie kupie 🙂Zaraz ide przymierzyc jeszcze jedna kurtke.Moze ona bedzie troszke luzna 😁

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Astra napisał(a):
Ty to masz fajnie z tą teściową lady 🙂

No kochana jest 🙂

Kupiłam dziś Renety, więc muszę się zebrać i upiec szarlotkę. Chociaż może jutro to zrobię.

My tylko o jedzeniu 🙂Zaraz jade po Niko.Dzisiaj tylko do 13 jest-ktos mi musi pomoc przy tym wszystki 😉
To Ty masz prywatna kucharke 😉Wiesz, ona Ci tak gotuje,zeby sunus z wagi nie zlecial 😜

• Mamusia
Synuś z wagi zleciał jak tylko zamieszkaliśmy razem 😁 Bo ja gotuję mniej tłusto. No i wiadomo obiad zrobię, ale nie podtykam mu pod nos śniadania i kolacji jak mamusia. Jak sobie nie zrobi to nie zje 😉 A gotować zaczęła jak sie moje mdłości zaczęły i tak już zostało 🙂 Może i byc to dla synusia, bo przy mdłościach nie byłam w stanie gotować, ale i tak jest to bardzo duża pomoc z jej strony. Cóż przecież gotuje też dla wnuczki 😉
Ogólnie jestem z nią w bardzo dobrych kontaktach. Mój Łukasz niestety nie jest zbyt blisko z matką i gdybym go czasem nie pogoniła to by jej nawet nie odwiedził 😞 Mi się to w głowie nie mieści, bo moja mama jest moją najlepszą przyjaciółką. Ale podobno lepsze takie relacje między synem a matką aniżeli zbyt bliskie.

• Mamusia
Hej hej 😘
Hmm jeśli chodzi o płaszcze ciążowe to rozumiem, że macie problem, bo przeszukałam wszystkie sklepy ciążowe w krk i zwykłe również 😜 Znalazłam tylko płaszcz w którym wyglądałam jak purchawka i kurtke dającą efekt szparaga, więc zakupy nie udały się 😜 Odkopałam za to w szafie płaszcz z Ryłko sezon 2008/2009 co w tedy była taka moda na odcięte płaszcze pod biustem, a ja miałam w tedy 10 kg więcej jeszcze i jest ok 😉 Teraz w sklepach wszystko dopasowane w brzuchu, więc nawet jeśli spróbować kupić płaszcz rozmiar większy to jest problem z pomieszczeniem brzuszka... Może w lumpeksach pogrzebcie, albo allegro...