Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Kurw.......takiego lekarza to nawet dla zwierząt szkoda 😠 😠Pi.....jedna nawet dokladnie mnie nie ogladnela i stwerdzila to chyba bedzie alergia.Jak mozna postawic diagnoze siedzac za biurkiem.Musi Pani wytrzymac te swedzenie 😠Ani gardla mi nie zobaczyla nic dziewczyny nic.Dobrze,ze jutro mam mozliwos jechania do mojego gin.Musi zobaczyc wyniki od kardiologa.To sie jego zapytam,bo teraz spraawdzalam i wiecej jest plamek.

Ci nasi lekarze 😠 😠 😠
Szkoda,ze mojego nie bylo dzisiaj.To by mnie dokladnie zbadal.

o jacie, nio to widac, słuzba zdrowia nasza polska.
a ty jadłas cos nowegoz e moze byc jakas alergia??

wlasnie nc nowego 😠Nawet myje sie tym samym.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
Astra napisał(a):
U nas chyba też nie moze być taty przy cc.
Dzisiaj koleżanka pojechała na wywoływanie porodu, 40 tydz przekroczyła, a wszystko szczelnie zamknięte...coś jednak myślę,że to się skończy cięciem.

Co te kobiety takie szczelnie pozamykane 🙂

a wiecie co, ta kolezanka co w popzrednim poscie, ajkies 2 miechy temu juz miała duze skurcze i szyjka sie skracała, i kazali jej lezec, bo brzuch sie opuscił, i oszczedzał sie. a jakies 2 tyg przed terminem i teraz to hen hen mozna było skurczy wygladac. a ma córke w wieku mojej ZUzi (tez zuzie) to wlasnie miała cc bo wody odesżłya nie było skurczy i rozwarcia i ja pokroili. i teraz juz sie od razu na cc zdecydowała, jak widac dobzre bo pewnie by nie było znów skurczy. przynajmniej spokojna głowa, wszytsko zaplanowane co do godziny.

• Mamusia
Serce szaleje 😠 😠Juz od jutra biore tabletki od kardiologa za zgoda mojego gin.Cisnienie 141/84 puls 101 😮Ale leze jak moj kochany piesek w budzie czyli grzecznie 🤪 🤪
Ale młody mi sie w brzzuchu wierci.Co on za pozy robi.Czuje go z prawej i lewej strony brzucha.Szkrab nasz kochany sie gimnastyuje.

• Mamusia
Astra napisał(a):
Astra, nie chcesz się zamienić na cukierki? Ja Ci dam w zamian czekoladę orzechową Alpen Gold ;-)

Ło ta 😁 Zimę jej wyslij DHL'em, na cukierki się zamień 🤢 Kaśka, opamiętaj się 😁 A tak serio, to własnie dlatego kazałam chłopu kupić kilo cukierów, bo tych czekolad już mam za dużo 😁

ja sie wczesniej tak wam dziwiłam ze wy tak sie handlujecie o słodycze. ja jadłąm niby, zawsze mam zapas i ochote ale teraz to juz hardcore. jak zjem cos, obiad, sniadanie to zaraz musze cos z czekolada jesc, a to na zaparcia nie pomaga tylko jeszcze wzmaga,. ale musze sie pochwalic ze chyba ciepłe mleko i jezyki na noc pomogły, bo spałam jak zabita. obudziałm sie rano o 6 i potem ajk zuzia pzryszła. nio chyba ze to nie to tylko jak sie poprzednia wymeczyłam noc, to teraz padłąm jak długa. zobacze jak dzis bedzie 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ewcia, a ja właśnie lubię takie bluzki do leginsow, zresztą ja od końca 3 mca tylko i wyłącznie legginsy noszę. 0 jeansow. Właśnie dziś jedne mi się na dupie rozjechały 😞 a co do siostry, moja też ma inny gust niż ja, czasem jak ona sobie coś kupi to ja se myślę' ja pierdziele, ja bym nawet za darmo tego nie wzięła' 🤢 choć czasem ma fajne rzeczy, ale czasem 😁

ja nie nosze legginsów, nie mam pzrekonania do nich, jakos mi sie wydaje ze by i bez ciazy moje niedoskonałosci pokazywały, przypominam o brzuszku spzred ciazy. takze dlatego ja wole normalne spodnie, a legginsy opiete wiec dupe i brzucho by było widac. co innego w ciazy, ale ja jzu nie skupowałam na kupe. mam kilka spodni ciazowych wiec dochodze jakos do konca. a do sukienki/tuniki jzu sie pzrekonałam i maz mnie w niej lubi. debiut był na teorie do skzoły rodzenia hehe
a ile twoja siostra ma lat??
ja to sie smieje ze jak moja cos kupiłą to ja bym tego nie załozyła. ona ogolnie ajkies takie skórzane albo pseudo lubi, swiecace, gadzeciara taka, a ja wiesz 30-stka na karku wiec mi anwet nie wypada. i kiecki za tyłek tylko nosi, co ja w wieku nastu lat tak chodziłam pamietam. nio i jakos na innych falach nadajemy. co innego ejst wazne, ale ja mam prace i rodzine, ona po studiach, ebz pracy, bez stałego faceta, wiec rozbieznosci sa, 4 lata róznicy miedzy nami jest.

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
Sztunia ,a jak tam nocka?Spala Majka w swoim królestwie?
Ale po zdjeciach widac ,ze sie mamuska postarala......podoba mi sie trawka i ten kwiat 🙂
A ten lisc to lampa jest?Chyba w Ikea cos takiego bylo,albo na allegro widzialam cos podobnego.

nocka super,
po mleku normalnie sama usnęła, potem dopiero o 6 sie obudziła, znowu Michał dał jej mleko i spała do 8.20
to jest taki baldachim ala liść, najbardziej on jej się podoba

no jeszcze jedna ściana mi została do zrobienia ale troche koncept mi się zmienił i musze najpierw fotografa odwiedzić 🙂

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
ejjjj...która odstapi mi dzisiaj obiad?Bo ja jestem dzisiaj bez 😞Ale moze wyciagne cos na zupke i bde miec na 2 dni 🙂

Izunia, Tobie tez mogę dać pyzy ;-)

za śnieg? 🤪 🤪

Nio, za śnieg 🤪 🤪 pójdę od razu na saneczki i na spacer ;-)
Albo za nic, ciężarna w końcu jesteś, więc zrobię to bezinteresownie 🙂

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
ewci@ napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Kurw.......takiego lekarza to nawet dla zwierząt szkoda 😠 😠Pi.....jedna nawet dokladnie mnie nie ogladnela i stwerdzila to chyba bedzie alergia.Jak mozna postawic diagnoze siedzac za biurkiem.Musi Pani wytrzymac te swedzenie 😠Ani gardla mi nie zobaczyla nic dziewczyny nic.Dobrze,ze jutro mam mozliwos jechania do mojego gin.Musi zobaczyc wyniki od kardiologa.To sie jego zapytam,bo teraz spraawdzalam i wiecej jest plamek.

Ci nasi lekarze 😠 😠 😠
Szkoda,ze mojego nie bylo dzisiaj.To by mnie dokladnie zbadal.

o jacie, nio to widac, słuzba zdrowia nasza polska.
a ty jadłas cos nowegoz e moze byc jakas alergia??

wlasnie nc nowego 😠Nawet myje sie tym samym.

to jakso niemozliwe zeby to była alergia, szczerze.
ale najłatwiej zwalic jaks ie nie wie co to bo ciezkie to wykrycia.

kurde nawet nie wiem co Ci Izu poradzic... kurde

PS> dzieki dziewczyny za owacje nad brzuszkiem 🙂 mi samej sie podoba a tym bardziej ze kg na plusie niewiele 🙂 ale to mnie pewnie i tak pzred fałdka nie uchroni, a nawet firanka mzoe zostac ... buuuu

• Mamusia
mulant napisał(a):
śliczne fotki boże zjadłam już 11 placków na pyrach i nadal mi się chce zjadłam też obiad schboszczaka kope pyrów i surówkę i końca nie widać :P
chyba dobiję do stówki hi hi hi 🙂[/quote

a ile juz masz?Bo ja raczej bede pierwsza ze stówką 🙂Na wizycie mialam prawie 95kg 😮a wiec juz jest wiecej.Hhehehe

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
mulant napisał(a):
śliczne fotki boże zjadłam już 11 placków na pyrach i nadal mi się chce zjadłam też obiad schboszczaka kope pyrów i surówkę i końca nie widać :P
chyba dobiję do stówki hi hi hi 🙂[/quote

a ile juz masz?Bo ja raczej bede pierwsza ze stówką 🙂Na wizycie mialam prawie 95kg 😮a wiec juz jest wiecej.Hhehehe

dziś się ważylam rano to było 90 kg :P

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
nie no teraz juz zaszalałam, koło 12 mam
musze przystopować 🙂

Ale piękny masz ten brzuchol, nie mogę się napatrzeć ;--), ja mam 1,5 kg więcej od Ciebie.
Ciekawa jestem ile ta moja milejdi mała waży, za tydzień we wtorek mamy wizytę to się dowiemy ;-) już nie mogę się doczekać ;-)

• Mamusia
Ewcia, kurde ja też w sumie wolę jeansy, ale kupiłam ciążowe i jeans wpija mi się w kość łonową i w ogole są za małe, tylko pas dobry 🙂
hehe to tak jak u nas kiedyś między mną a siostrą, ja lubiłam świecidełka i takie rożne gadżeciarskie rzeczy a ona takie stonowane. Ale teraz ja wolę stonowane, spokojne ciuchy a ta ma teraz styl reagge. Np. na bal sylwestrowy poszła w glanach martensach skorzanych, w rożyczki takich długich i sukience z materiału i w szaliczku i w rajstopach tych takich gruuuubych. Szłam metr za nią. A ona ma teraz , tzn 11 lutego skończy 31 lat a ja mam 19, w czerwcu będę mieć 20.

Mulant, Ty to jesteś obżarciuch 😁 masakra 😁

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ja ide 26 i tez sie wtedy dowiem 🙂 i sobie ja znowu podpatrze i cos czuje ze to bedzie ostatnie ogladanie przed porodem

Ja mam nadzieję, że jeszcze ją zobaczę przed porodem ;-) uwielbiam ją podglądać 😉 poproszę lekarkę żeby nam pokazała Ją w 3D, tylko nie wiem czy w ogóle będzie coś widać, bo to będzie już 31 tydzień i 2 dzień, hmmm... zobaczymy 🙂