Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
moze choinke rozbiore, ale tak mi się nie chce
chyba poleże z dupą do góry bo Pola nisko czuje kopy w pipie, obrzydlistwo

ja własnie kurde od jakiegos czasu czuje tylko w pochwie, odbycie... i po bokach troche, juz nie wierze ze ona główka lezy w doł, bo bym przeciez czuła w zebrach uderzenia ,a nie czuje 😞

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Astra, no coś wszystkie dziołchy pouciekały i nie ma zbyt wiele konwersacji 😞
Ja ogolę sobie w piątek 😁 ale tylko dlatego,żeby nie mieć zaległości potem 😁
No faceci z brzuchem mają przerąbane:/ ptaszysko niewidzialne 😁 chyba że mają pałęęęęęę jak sosna leśna 😁

szef mojego męża mówił kiedyś : "WITAJ BRZUSIU< ŻEGNAJ SIUSIU"

Dzień dobry babole 🤪
Jaki mamy dziś zajebisty poranek...pusta lodówka, tłusty łeb, picz czeka na doprowadzenie do kultury, że o nogach nie wspomnę 😲 😁
Od czego by tu zacząć...hehe śniadanie przynajmniej mamy z niuniem zaliczone - kakao + kajzerki z dżemem.
Boże, spraw,żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!! 😮

Już się boje jak ja będę jechać do tego lekarza po tych naszych egzotycznych polskich drogach...boli mnie podwozie przy każdym wstrząsie i czuję jakby mi mała miała wylecieć, a to godzina drogi. Siadam na poduszce, co prawda, ale nic to nie daje. Dobrze,ze to dopiero na wieczór 😜

Muszę iść do sklepu, upolować coś na obiad, małego wypuścić do babci i wziąć się za siebie. Tylko jeszcze nie wiem jak 😁

19stokrotka88 napisał(a):
Już jutro Świadoma Mama zaprasza przyszłe i obecne mamy z Łodzi na bezpłatne spotkanie ze specjalistami, które poprowadzi znana mama – aktorka Katarzyna Bujakiewicz.
Wszystkie Panie z brzuszkami i obecne Mamy zapraszamy 19 stycznia do Centrum Biznesowego Synergia przy ul. Wólczańskiej 128/134. o godz 17:00
więcej info na stronie swiadomamama. pl

zapraszam do przyjścia na spotkanie, naprawdę warto i każda osoba dostanie fajne upominki
pozdrawiam

Nie kuście, bo wsiądę w auto i zamiast do lekarki pojadę uświadomić tą "świadomą mamę", wyręczającą się zapewne stadem opiekunek. Upominków nie będzie 😁

• Mamusia
hej 🙂 kurde śnieg leży ledwo co, deszcz mży, no jak tu się nie wku**** 😠 normalnie miałam dziś sny, pierw że mi kot zdechł, potem erotyczny niby jakiś 🤨
klatkę krolikowi wyczyściłam, pranie wstawiłam białe, potem kolory wrzucę i jeszcze ziemniaki ostrugam i warzywka na krupnik i będę się lenić osobiście 🤪

Astra, może Ci Twoj mężyk wymasuje podwozie 😆 tzn. w celach medyczno-ulgowych rzecz jasna 😎
mnie pipka boli jak leżę, albo nie raz poczuję takie ukłucie, takie w pipce takie oo, kuj kuj i to takie dziwne 🥴

Kasia, nie martw się 🙂 u nas też się śnieg topi 😞

Ee nie, nie wolno mojego podwozia masować, ani nic z nim robić, coby dziecku nie ułatwić wydostania się na ten parszywy świat 😉
Nie mogę się doczekać USG, jestem taka ciekawa ile waży, itd. Bo w szpitalu w nocy to mi tylko na szybciora zajrzeli i powiedzieli,że jest poprzecznie i że poród się nie zaczął, potem jeszcze ktg i do domu. Moja niunia...tylko kto mi ją urodzi? 😁 mama się boi 😁

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
Sztunia napisał(a):
moze choinke rozbiore, ale tak mi się nie chce
chyba poleże z dupą do góry bo Pola nisko czuje kopy w pipie, obrzydlistwo

ja własnie kurde od jakiegos czasu czuje tylko w pochwie, odbycie... i po bokach troche, juz nie wierze ze ona główka lezy w doł, bo bym przeciez czuła w zebrach uderzenia ,a nie czuje 😞

ja po żebrach wogóle nie czuje, a lezy główką w dół a nóżki czuję po bokach

• Mamusia
oglądamy teletubisie,
maż na kawkę wpadł kupił nam kilogramy owoców wiec jemy bułki maslane i przegryzamy winogronem 🙂
mam dobry dziś dzień pomimo tłustych włosów, ale nie chce mi się a muszę bo pod wieczór muszę kupić jakies pojemniczki na ciatseczka dla babć 🙂 wiec czeka mnie wyprawa

i postanowione dziś rozbieram choinkę, koniec leniuchowania bo smierdzę leniem na kilometr

• Mamusia
Hej brzuchole 😘
NIe wiem co jest, ale miałam jakieś problemy z zalogowaniem się na brzuszka, coś mi szwankuje 😜
Ja po wczorajszym usg zadowolona, na 100 dziewczynka, kruszyna waży 2100g i termin z usg to 5 marzec, ale dalej obstawiam tą 9 bo ciężko się tak nagle przestawić 😉

• Mamusia
Kurde ale jestem szczęśliwa! dostałam od mamy na czas ciąży spodnie, nawet fajne, biodrowki rozciągliwe, są może pyćkę o 1 cm za duże w udach co mnie ucieszyło bo już myślałam że mam uda identyko jak mama..choć moja mama nie jest gruba aż tak, ale jest puszysta i ma sadełko i dupeczkę i bioderka takie troszkę tego 🤨 no tylko do sąsiadki do skrocenia nogawki i mogę śmigać 😁 bo ocieplane leginsy rozwlaiły się na dupsku, czarne leginsy normalne 'po domu' mimo prania śmierdzą jak rzygi, nie wiem czemu i już są tak schodzone że prześwitują na maxa, no i mam jeszcze 1 szare porządne, ale na zimno nie mogę w nich za bardzo, bo są za cienkie 😞

• Mamusia
Ggulek no są tacy faceci 😞 w sumie trochę jak moj na początku, ale teraz już się zmienił 😁 może tamten tamtej kobitki też się zmieni 🙂 ale biedna, skoro już z brzuszkiem to już zaawansowanie musi stać a chłop dalej taki niereformowalny 😞
Ja to jak jestem u gin to często kobiety przychodzą z facetami 😁 i oni siedzą i np. jak ja idę i się rozbieram z płaszcza albo jakaś inna to im jest niezręcznie, ale wstają i ustępują miejsca 😁

• Mamusia
Obdarzona, właśnie Twój się zmienił, a tamten wątpię, dziwny koleś. Nie brałabym go nawet ze sobą. Tam gdzie ja chodzę właśnie rzadko facetów widać 😁 To ładnie, że ustępują, w autobusie nadal bez różnic chociaż kurtkę miałam rozpiętą. Nawet dostałam ochrzan od starej babki, że nie ustępuję starszym ludziom :P Za to w sklepie do kasy puściło mnie 2 przystojnych mężczyzn 🤪
Sztunia no mało widać, nie wiedziałam chwilę nawet co jest co 😁

• Mamusia
Info od Izuni: jest mega wkurzona, ma rozwarcie na 2 palce, myśli że jeszcze może sobie poleżeć w szpitalu, będzie mieć luteinę na podtrzymanie,, szyjkę ma skroconą, miała usg i wszystko jest ok z Alankiem, więcej dowie się od ordynatora, ma dużego doła 😞
Izunia, musisz się trzymać bo na pewno wszystko będzie dobrze! 😘 😘