Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ech widzę, że tu już jakies szpitalne przygody się zaczynają robić na porządku dziennym :/

Mnie Koteczek wymasował i od razu mi lepiej 🙂 Choć te żebra to naprawdę mi dają w kość wieczorami. Czekam aż się brzuch obniży to pewnie odżyję.

obdarzona może masz fajniejszy przepis na cytrynowca. Ten według mnie nieudany. Jeszcze się tabliczkę skruszonej białej czekolady dodaje do masy i według mnie to wychodzi za słodkie. No i takt tłuste jest, że przy pieczeniu aż ten tłuszcz kipiał i wylewał się na blachę w piekarniku 🥴 Całą kostkę masła trzeba było dodać, a to najwyraźniej za dużo.

• Mamusia
ej w ogole jaki ja miałam dziś sen, no ja pierd**** skąd on się wziął to pojęcia nie mam. Wczoraj wieczorem Ewcia coś pisała chyba i czytałam ją jako ostatnią i może dlatego.
Śniło mi się, że moj Mateusz odbierał Ewci porod a jej dzidzię położył w łożeczku Filipka, takie całe we krwi świeżo z brzucha wyciągnięte, całe łożeczko było brudne.
Ja się pytam, skąd taki sen, dlaczego akurat nasza Ewcia z moim M!!??? najlepsze jest to,że miałam wrażenie, że ten sen trwał całą noc, bo co się budziłam na mleko, to jak zasypiałam sen wracał 😁

• Mamusia
Jest lepiej po kapieli.Mlody sie wyciszyl.....maz sie cieszyl,ze kolejne dziecko chce przyjsc w niedziele na swiat.Niko w niedziele sie urdzil,maz tez z niedzieli jest 😉Wariat jeden.....ale ja tu musze ogladac Box,a nie do szpitala jechac 🤪 🤪

A Was wywialo 😠

Spadam ogladac 😉

Hej! Ja wczoraj miałam niespodziewane spotkanie ze znajomymi 🙂 Szybki telefon i za pół godziny byliśmy u nich 🙂 Oczywiście główną atrakcją imprezy był mój brzuch 😉 Wymęczyła mnie dwuletnia córka znajomych. Spośród 10 osób akurat mnie sobie upatrzyła do zabawy - ona miała po prostu niespożytą energię, a ja po całym dniu latania ze ścierką i mopem o 22 praktycznie padłam. Ale zostałam najlepszą ciocią, więc warto było 😁

Wiecie co robi moje dziecko?! Kopie mi w jakiś nerw i mi takie prądy przechodzą do pachwiny, że aż podskakuję. Wczoraj aż się mąż przestraszył co to mi się stało.

• Mamusia
hej 😁 pobudka śpiochy 🙂 ja już po jajecznicy, wyczyściłam krolikowi klatkę i teraz mam lajt 🙂

Izunia, może urodzisz w niedzielę 😁 a może tak za tydzień?

Kasia, oo to lubisz sporty i bijatyki 😁

Leliva, to musiałaś być nieźle wymęczona 😁 a co do tych prądow to ja chyba mam te co Ty, tzn Filipek się poruszy, czuje taki prąd do pachwiny i do lewej nogi, a czasem czuję prąd do prawego biodra z tyłu tak.

Ja dziś cały pobyt w łożku rano miałam twardy brzuch jak kamień. Nie minutę czy 2, tylko przez godzinę miałam poostawiony brzuch, ale mi przeszło 😁 bo już byłam zesrana. 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
hej 😁 pobudka śpiochy 🙂 ja już po jajecznicy, wyczyściłam krolikowi klatkę i teraz mam lajt 🙂

Izunia, może urodzisz w niedzielę 😁 a może tak za tydzień?

Kasia, oo to lubisz sporty i bijatyki 😁

Leliva, to musiałaś być nieźle wymęczona 😁 a co do tych prądow to ja chyba mam te co Ty, tzn Filipek się poruszy, czuje taki prąd do pachwiny i do lewej nogi, a czasem czuję prąd do prawego biodra z tyłu tak.

Ja dziś cały pobyt w łożku rano miałam twardy brzuch jak kamień. Nie minutę czy 2, tylko przez godzinę miałam poostawiony brzuch, ale mi przeszło 😁 bo już byłam zesrana. 🙂

po wizycie 28.02 moge rodzic 😉
Ja tez leze dzisiaj.Maz idzie do Kosciola sam,bo maly musi mamy pilnowac-cwaniak wiedzial co powiedziec,zeby nie musial isc.
Ugotuje rosołek i moze jakies miesko dla meza zrobie.Mielismy jechac na obiad,ale mam problem z ubraniem butów 😠Chodze w skarpetkach,bo kapcie male sa.Ale jeszcze troche i jak wybuchne na porodowce to Opole zaleje.

• Mamusia
Izunia, hehe no w tedy to ja też chyba mogę 🙂 ale najbliższą wizytę mam 22.02, jak sobie pomyślę że zaś mam mieć takie bolesne sprawdzanie szyjki to szlak mnie trafia 😠
ja nie chodzę w kapciach już bo schowałam wyprane do torby do szpitala. Ale w normalne buty po dworze też ledwo mieszcze się, ogolnie mam też grubsze stopy , palce grube 😞
haha no może zalejesz całe Opolskie, jak dotrą do mnie jakieś fale to będę wiedziała, że Twoje 😎