Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziołszyska 😁
ja jem śniadanie, zaś z tą słoną szynką 🥴 jem tylko aby zaspokoić głod ale z obrzydzeniem.

Izunia, nie stresuj się bo jeszcze tam urodzisz.

Astra, też mam to same, tyllko mnie tabletki nie budzą lecz zgaga i przeważnie od 3 do 6 nie śpię 😁 ale potem muszę jeszcze kimnąć się bo wyglądam jak zombie.

Kasia, ja też mam sahare ale w salonie u siebie w domu 🤢 jeszcze u mnie w domu wszyscy palą fajki, rodzice co chwilę normalnie a ja tam przesiaduję na serialach: klan, m jak miłość, barwy szczęścia, na dobre i na złe, oraz czasem jakiś program lub film. Jeszcze tam jest tak gorąco, a moj tata jak uchylam okno to do mnie z pyskiem ' chcesz mnie przeziębić?' a nie czuć nawet chłodu..Nie wiem jak ja mogłam palić tyle czasu te papierosy, mam nadzieję że jak teraz nie palę to już nie będę nigdy 😞

Moja mama dziś nie w humorze 🤨 trzaska garami 🥴 z nerwem otwiera szafki i szuflady ohhh, ciężki dziś będzie z nią dzień 😞

• Mamusia
Ja się dziś też cos nie wyspałam. Lola latała po domu od 4 rano i polowała nam na stopy :/ Jak się tylko wysunęło stopę spod kołdry to kot już robił skok i łapał łapkami 😜 Za dużo wczoraj spała w dzień i za dużo energii się w niej skumulowało. Zamknęłam drzwi od sypialni to miauczała pod drzwiami. W końcu Łukasz ją wsadził pod kołdrę i przysnęła 😜 Co za kot 😜

fikumiku: widzę, że teraz mnie do rozsyłania numerów zatrudniono to przyślij mi na priv, a ja podam dalej i wyślę Ci naszą listę 🙂

Co do zębów to chyba najgorszy pech jak się coś zrobi w ciąży. Mnie w sumie tylko raz mocno bolał ząb, rosnąca ósemka, ale on nawet popsuty nie jest to już sobie wyobrażam jak boli popsuty. Choć stan zapalny przy nim miałam i zebrała się ropa. Aż dziw, że ząb wyrósł zdrowy. Kuzyna żona zawsze mówi, że ból zęba jest dużo gorszy niż poród. Ale ona z tych szczęśliwców co to 3 parcia i dziecko na świecie było 😉

• Mamusia
Lady, haha no co my mamy z tymi kotami 🙂 ja dziś zostałam obudzona o 5 rano przez Figę( tzn. jak zawsze i tak dobrze że jeden raz) zażyczyła sobie żeby ją wypuścić. A że na dworze śnieg więc nastawiłam sobie budzić na 5:30 aby wpuścić tą marudę. Tak mi się zajebiście spało, budzik mnie obudził a ta cwaniara nie chciała jeszcze wejść do domu 😠 teraz plusowe temp. to taka mądra i jej się podoba na dworze. Potem o 6 musiałam wstać i tą krowę wpuścić 😁

To Twoja znajoma tak mowi z tym zębem jak moja bratowa, tylko ona mowi , że zapalenie pęcherza jest 100 razy gorsze od porodu. Co z tego jak ona Julkę też może na 3 parcia urodziła, bo ma biodra jak armagedon 😁

• Mamusia
A żona mojego kuzyna to chudzina, także to chyba nie ma znaczenia 🙂
Idę się popluskać.
Dziś mnie odwiedzi koleżanka ze studiów. Może przyjedzie ze swoim szkrabem - jeden z kandydatów na narzeczonego dla mojej Werki 😉 W ogóle same chłopaki u znajomych i wszyscy chcą tą moją Werkę z nimi swatać 🤪 😉

• Mamusia
Lady, moj Filipek ma 2 kandydatki, Oliwię i Nadię. Tylko to byłyby starsze koleżanki 😁
też chcę aby mnie ktoś odwiedził 😞

Nefre , spokojnie 😁 urodzisz. Kurcze ja też myślałam że będę miała parcie na rodzenie a ja nie chcę 🥴
a probujesz jakiś domowych sposobow na przyspieszenie? ja czytałam o takich w necie, ale nie mam odwagi i nie chcę, może sam wyjdzie 🥴
jedyne co to sexxx 🤪 to probuję ale nie uważam tego za probę tylko za rzecz ktorą i tak robiłabym bez względu na termin czy nie termin, ciążę czy nie ciążę 🙂

• Mamusia
Haalloo 🙂
Moja noc również ciekawa, Wy narzekacie na koty a a na psa, ostatnio ma takie fazy, że mlaszcze przez sen a mnie to do prowadza do białej gorączki 🤢 w ogóle to mnie znowu suszyło i ciągle wody sobie dolewałam 🙃 rozbudziłam się jak poszłam do łazienki, w tej galaretce to w nocy miałam żyłki krwi... Same nowości u mnie z dnia na dzień 😮
Astra ja miałam szczawiany wapnia, uroseptem wyleczyłam, nic mi po tym nie było, żadnych kamieni etc 🙂
Izunia mnie jeszcze nigdy ząb nie bolał, także nie wiem co to w ogóle znaczy, u mnie w rodzinie modna jest paradentoza a bóle zębów to rzadkość 🙃
Jutro będę przeterminowana 🤪
Obdarzona nie masz dosyć brzuszka? Oddaj mi trochę Twojego pozytywnego nastawienia 🤪

O nie, Izunia, współczuję 🙃

natalla, już dzwoniłam do mojej ginki, a uroseptu u mnie dostatek 😉 mam brać. I to najprawdopodobniej przed ten Isoptin własnie i wapń w Prenatalu 😮

Grochówkę gotuję, pierwszy raz odkąd jestem w ciąży, bo nie mogłam na nią patrzeć 🤪

• Mamusia
Natalla zwierzęta bywają gorsi niż ludzie, Twoj mlaszcze a ja mam kota co chrapie, szturchne ją i mowie: nie chrap to minuta ciszy i zaś 🥴
hehe no ja jestem pozytywnie ale zesrana chyba 😁 a brzuszek mnie denerwuje ale wolę jego niż porod. Ale Filipka chciałabym już 🙂 Jutro będziesz w miarę zdatna do terminu, pojutrze już będziesz przeterminowana i nie zdatna do spożycia, hehe nie no żartuję 😁

Izunia, to nie wyrwała Ci go? a protestowałaś aby wyrwała Ci?

• Mamusia
Astraaaa, bo forum zasmrodzisz przez tą zupę 😁 nie no, może nie. Ale ja miałam nie dawno grochowkę i była taka pyszna, a niestrawność taka zajebista mmm 🙂 Ale zjadłabym bo lubię 😁
ja mam dziś ruskie pierożki oraz pierożki z farszem pieczarkowo-mięsomielono-boczkowym 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Natalla zwierzęta bywają gorsi niż ludzie, Twoj mlaszcze a ja mam kota co chrapie, szturchne ją i mowie: nie chrap to minuta ciszy i zaś 🥴
hehe no ja jestem pozytywnie ale zesrana chyba 😁 a brzuszek mnie denerwuje ale wolę jego niż porod. Ale Filipka chciałabym już 🙂 Jutro będziesz w miarę zdatna do terminu, pojutrze już będziesz przeterminowana i nie zdatna do spożycia, hehe nie no żartuję 😁

Izunia, to nie wyrwała Ci go? a protestowałaś aby wyrwała Ci?

za duze ryzyko 😞Bo jest slaba i bedzie ciezko cala usunac czy jakos tak......Wali mnie to juz,ale na zywca wiercila i wkladala trucizne.Słabo mi było i prawie odpłynełam......niech juz mijaja 2 h 😠 😠

• Mamusia
Hehehe a moja Lola nie chrapie, ale dopiero skończy 2 latka w kwietniu, więc ma fiubździu w głowie i szaleje czasem po nocach jak za dużo w dzień pośpi 😉
natalla siedzisz na bombie już teraz można powiedzieć 😁 Zazdroszczę, już też bym chciała mieć bliżej. Oczywiście nie przed terminem za bardzo tylko żeby czas szybciej poleciał 😉
Idę robić ciasto cytrynowe z białą czekoladą i migdałami na kumpeli przyjście 😁

• Mamusia
Obdarzona w teorii niby tak jest, ale jak widać po mnie w praktyce wychodzi inaczej hehe 🤪
Nawet już się na biegunkę cieszyłam, jak jebnięta i nadal jestem z Wami, a szafę tyle razy sprzątałam, żę męzowi popierdzieliło się co gdzie jest 🤪

w ogóle to mnie znowu suszyło i ciągle wody sobie dolewałam rozbudziłam się jak poszłam do łazienki, w tej galaretce to w nocy miałam żyłki krwi... Same nowości u mnie z dnia na dzień

natalla, to co, szykuj się lada dzień, bo z opisu to raczej jest czop 🤪

Agato. Natychmiast przywołuję Cię do porządku i uroczyście oświadczam, iż...nie pierdzę po grochówce 🙃 🙃 w ogóle po niczym 😁 mam przepust jak krowa 😜

Ej gdzie Sztunia?

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Hehehe a moja Lola nie chrapie, ale dopiero skończy 2 latka w kwietniu, więc ma fiubździu w głowie i szaleje czasem po nocach jak za dużo w dzień pośpi 😉
natalla siedzisz na bombie już teraz można powiedzieć 😁 Zazdroszczę, już też bym chciała mieć bliżej. Oczywiście nie przed terminem za bardzo tylko żeby czas szybciej poleciał 😉

ja tez chce ciacho.......

• Mamusia
Lady, ja też tak chciałam aby czas mi szybciej zleciał 😞
ja już mowiłam, że ja chciałaby zostać Twoją koleżanką i odwiedzać Cię. Bo co do Ciebie jakieś Dorotki przychodzą czy inne to Ty rogaliki robisz, jakieś muffinki, teraz ciasto. Hm... jakby tu u Ciebie załapać jakieś względy 😎 hehe 😁 nie no żartuję 😁
moja Figa też jak była młoda odwalało jej, teraz bawi się przez 15 min rano i to tak zawalato i leniwie 🙂 a chrapie ze starości 😁

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
lady_m4ryjane napisał(a):

ja tez chce ciacho.......

To zapraszam do siebie 😉