Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Lady to tak jak ja, zanim skombinuję porządny aparat to zdjęcia będą ale już bezpośrednio małego Filipka znalezionego po drugiej stronie brzuszka 🙂

Izunia, ahha 🤢 🤢

ja mam dziś na obiadek ziemniaczki i rybkę - tak po Bożemu, pierwszy raz od roku 😁

• Mamusia
no i mi zajeli kibel gdzie ja będę swoje kupy robić wczoraj popsuli mi prysznic a dzis go naprawiają tak kończy się wymiana jednej rurki od wody 😠 😠 😠 najebali mi a ja już miałam luksus w domu na przyjazd hubusia i co znowu muszę sprzątać 🥴 😠 😠

• Mamusia
mulant napisał(a):
nie mogę rodzić bo wyprałam wczoraj jedyne spodnie w które się mieszczę 🙃 🙃 🙃

ja pierdziela ja tak samo,a dzisiaj chcialam na zakupy jechac i dochodze do wniosku,ze w majtasach,ktore i tak juz sa ciasne 😉
Mam pelno spodni ciazowych,ale coz wszystko male.Maz chcial mnie wyslac po malego i po pianki do okien,a ja w szmatach nie pojade 🙂

• Mamusia
nefretetete666 napisał(a):
GRATULACJE Sztunia
od wczoraj odchodzi mi czop, mam nadzieje ze niedlugo sie zacznie bo inaczej sie załamie
mały ma 3900 i zatanawiam sie jak mam go urodzic

mój ma 3775 i troszkę czasu mi zostało witaj w drużynie :P

• Mamusia
obdarzona-przepraszam,że dopiero teraz odpisuję ale coś mi się zacinało 🤢
Tak na ostatnim usg lekarz stwierdził,że to będzie chłopiec tak więc Ksawery,bardzo mi się podoba to imię.U lekarza byłam w poniedziałek powiedziała mi,że szyjka się wygładziła ale jeszcze wszystko jest pozamykane zobaczymy co powie jak teraz do niej pójdę,.
Co do brzucha to twardnieje coraz częściej i bóle są jakby mocniejsze. Od wczoraj zrobił się jakiś taki mały,zmienił się kształt i jest niżej więc mam nadzieję,że niedługo zobaczę swojego smyka 🙂

• Mamusia
Jejciu ale śliczniusia taka słodziusia księżniczka. Piękna 🙂

Ciekawe jak tam Sztunia się czuje w ogole, a ciekawe też jak tam Maja 😁 czy zobaczyła siostrę czy to wydarzenie jeszcze przed nią 😁

Jaszminka, Ksawery bardzo ładne imię. Poważne dość, ale takie hm... na czasie i kojarzy mi się z kimś takim wysoko postawionym np. prawnikiem 😁 ale to może dlatego,że oglądam serial Barwy Szczęścia i jest tam Ksawery- prawnik 😁 przystojny i taki tego fajny 😁
Jaszminka, ja mam to samo z brzuchem.. zmalał i w ogole jakiś dziwny. Wyglądam na 7 miesiąc a nie na 9 😞 a jakieś czopy zauważyłaś ? ja też mam zgładzoną szyjkę i skroconą ale wszystko pozamykane 😠
A często masz jakieś bole przepowiadające? ja ostatnio nie mam 😞

Nefre, no jak Ci teraz odchodzi czop to ja Ci daję max 12 godzin na rozpoczęcie akcji 😁 bo tak czy siak już jesteś przeterminowana, bo miałam termin na 23, na 27 lutego? a wstępny chyba na 1 marca czy jakoś tak? a dziś 2 marca 😁

Izunia, może mamy tę samą koleżankę? hehe moja przyjaciołka jutro 3 marca kończy 20 lat 😁 ale dziś idę do niej na urodziny 😁