Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
leliva napisał(a):
Kasiu, ja w 38 tygodniu, a dokładnie 10 dni przed terminem.

Acha 🙂 czyli ja muszę jeszcze poczekać troszkę 🙂 🙂 bałabym się teraz rodzić, umarłabym ze strachu o dzidziusia, Sztunia pewnie też się denerwuje teraz. Napisałam do Niej smsa, ale nie odpisuje, tak więc będziemy czekać.

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
leliva napisał(a):
Kasiu, ja w 38 tygodniu, a dokładnie 10 dni przed terminem.

Acha 🙂 czyli ja muszę jeszcze poczekać troszkę 🙂 🙂 bałabym się teraz rodzić, umarłabym ze strachu o dzidziusia, Sztunia pewnie też się denerwuje teraz. Napisałam do Niej smsa, ale nie odpisuje, tak więc będziemy czekać.

Tez do niej pisalam rano 🙂

• Mamusia
O matko , co za informacja 😁 jak czytałam co Sztunia napisała to nie wiedziałam czy ona se jaja robi czy co? no ja pierdziele ale zajebiście 😁

Fikumiku, spokojnie, na pewno będzie dobrze 🙂 za Twoj stan odpowiadają hormony. Ja już nie mogę się doczekać aż zobaczę ten taki nieświadomy uśmiech przez sen ohh 😞

Kurde!! a mi żaden czop nie odchodzi, co to ma być!!
Kasio odchodzi, Sztuni odszedł a na mnie czas i nie odszedł, wkurwiłam się tylko.
Jeszcze Kasia zacznie rodzić tu zaraz, Sztunia pewnie dziś urodzi bo odejście wod oznacza tylko jedno i co, i będzie nas tu mało, nie będzie do kogo gęby otworzyć 😞

• Mamusia
CC jest fajne. Ciekawe uczucie, serio. Czujesz wszystko co robia, kazdy ucisk ale zero bolu, blogostan. Tylko potem napierdala jak to po operacji. Da sie przezyc 🙂

Sztunia kurcze co za niespodzianka 🙂 oby poszlo szybko i sprawnie i zeby Pola byla zdrowa, to najwazniejsze!

Ja dzis wylaze do domu 🙂 chyba musze kupic kilka bodziow malych bo moj facet niski wylazl i w tych standardach sie topi.

• Mamusia
fikumiku napisał(a):
CC jest fajne. Ciekawe uczucie, serio. Czujesz wszystko co robia, kazdy ucisk ale zero bolu, blogostan. Tylko potem napierdala jak to po operacji. Da sie przezyc 🙂

Sztunia kurcze co za niespodzianka 🙂 oby poszlo szybko i sprawnie i zeby Pola byla zdrowa, to najwazniejsze!

Ja dzis wylaze do domu 🙂 chyba musze kupic kilka bodziow malych bo moj facet niski wylazl i w tych standardach sie topi.

a chcialam cie odwiedzic w pon 🙂

• Mamusia
Obdarzona spoko oko doczekasz sie i Ty a jak juz bedziesz w trakcie to bedziesz marzyc zeby albo sie skonczylo albo bylo tydzien przed coby sie moc nastawic. Chyba ze lekki porod Cie czeka, czego zycze :P
Poki co ciesz sie bebenkiem i nie narzekaj na bole, mi strasznie brakuje brzucha. Najbardziej chcialabym i to i to 😁

• Mamusia
Ggulek, hehe a jak Cię skurcze złapią nie wiadomo skąd?

Fikumiku, hehe ale to uczucie trwa jakiś czas krotki a potem te szwy ciągną tyle czasu 😞 a w ogole jak tam Twoje szwy? i jak tam Jasiu? kiedy zdjęcie zobaczymy 😁?

Tak w ogole to śniła mi się dziś Sztunia, przypomniało mi się przed chwilką. Tzn. śniło mi się, że czytałam na forum jak ona napisała, że ma skurcze co 3 minuty 😁

Bo mi się co noc śni to forum jak was czytam, albo piszę z wami, ale to mi się śni tylko jak mam płytki sen, przeważnie potrafi mnie zbudzić byle gowno i sobie myślę, czy mi się to śniło czy na serio ktoś napisał to coś na forum co mi się niby śniło 🙂 a , że od ponad miesiąca mam płytkie sny to i śni mi się forum 🙂

• Mamusia
fikumiku napisał(a):
Obdarzona spoko oko doczekasz sie i Ty a jak juz bedziesz w trakcie to bedziesz marzyc zeby albo sie skonczylo albo bylo tydzien przed coby sie moc nastawic. Chyba ze lekki porod Cie czeka, czego zycze :P
Poki co ciesz sie bebenkiem i nie narzekaj na bole, mi strasznie brakuje brzucha. Najbardziej chcialabym i to i to 😁

mowisz,ze idzie cc przezyc.Mam nadzieje,ze ja tez bede mialam juz po niedzieli.

• Mamusia
Fikumiku, ale ja już wariuję 😁 wiem, że tak bardzo chcę aby akcja się zaczęła ale jak już zaczną się prawdziwe bole i będę w szpitalu to przeklnę cały świat 😞 Też obawiam się, że będę tęsknić za bębenkiem 😞 masakra, ale no sama wiesz jak to jest jak się chce już urodzić 😁
Jeszcze obawiam się, bo ostatnio jestem taka słaba i w sumie dużo leżę , drzemię itd a na końcu powinno się chodzić, sprzątać dużo itd a ja zamiast tego się bycze, ale jakoś moj organizm sam mi mowi,że mam się położyć. Może on zbiera podświadomie siły na porod, ale boję się, że leżąc nie będę miała rozwarcia i że urodzę po terminie grubo albo pojdę na wywołanie 😞