Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Spoko spoko na razie nie rodzę, skurcze bez zmian 😉 Ale czuję, że najpóźniej jutro mogę tulić małą 🙂 Obdarzona chodź na spacerki to wywołasz Filipka 😁
Kasia u nas 2 stopnie i słońce, z tym śniegiem to niezłe jaja 🤪

Jeee, ile mam nadrabiania!

NEFRE, GRATULACJE!!! Czekam na zdjęcia 🙂

Izunia, trzymam kciuki, żeby wszystko gładko poszło! Odezwij sie jak tylko będziesz mogła.

Ggulek, dziś może byc Twój wielki dzień 🙂 Skurcze masz już regularnie co 10min? Wrzuć sobie już torbe szpitalną do auta, wróżę Ci wycieczkę jeszcze dziś 😉 Ale się dzieje!!!

• Mamusia
Laski a co to może oznaczać, o ile coś oznacza, bo siadłam siku a wyleciała mi chyba z tona takiego gęstego i lekko żółtawego galaretowatego śluzu. Na pewno nie był to czop, bo on inaczej wygląda. I do tego brzuch mnie boli jak na okres :/ zaczynam rodzić? Hahahahhaha 🙂 🙂

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
Laski a co to może oznaczać, o ile coś oznacza, bo siadłam siku a wyleciała mi chyba z tona takiego gęstego i lekko żółtawego galaretowatego śluzu. Na pewno nie był to czop, bo on inaczej wygląda. I do tego brzuch mnie boli jak na okres :/ zaczynam rodzić? Hahahahhaha 🙂 🙂

ej ja dziś miałam to samo i zaraz po tym dostałam rozwolnienia ale my się wszystkie straszymy he he :P

Siemanko 🙂

Nefre, gratulacje
🤪

Teraz czekamy na wieści od Izuni i rozwój sytuacji u Gulka 😁
Mi brzuchol co chwilę się stawia, ból okresowy mam non stop i krzyż boli 🙃 łeeee... niech jeszcze siedzi, bo matka się boi 🤪

• Mamusia
Leliva regularne takie co 9/10/11 minut, ale jak na razie trwają krótko i są słabe 😉 Wydaję mi się, że trochę kaszel je też wywołał więc spokojnie czekam 😁
Kasia hehe ja przed wczorajszym dniem nigdy galaretki nie miałam, a wczoraj była typowa galareta gęsta, nie można tego śluzem nazwać. Może dostaniesz okres? 😁

Astra, weź no zaczekaj:P daj innym szansę co są pierwsi w kolejce

Przecież ja się nigdzie nie wybieram, a bynajmniej nie na porodówkę 😁
Idę za to do kuchni zrobić surówkę i wstawić ziemniaki, bo kurczak już tak pachnie,że obiad będzie dzis wcześnie 😜

• Mamusia
Kurde zrobiłam sobie kawe sypaną, jaka siekiera. O matko 😁

Kasia a pisałaś że masz ochotę na gorącą czekoladę z b. smietaną 😁 JA teżżż, masakra 😞 wczoraj pojechałam z moim M do Nomi bo on musiał odebrać naszą kabinę prysznicową a ja pojechałam z nim specjalnie bo wiedziałam , że tak jest automat , wrzucę 2 zł i będę miała gorącą czekoladę z mlekiem 😁 Jechałam tam z wywieszonym jęzorem, doczołgałam się do automatu, wrzuciłam 2 zł i wcisnęłam 'gorąca czekolada' a nie gorąca czekolada z mlekiem 😠 wkurwiłam się, wypiłam. Dobre było 😁 ale potem zrobiłam kolejne podejście, i chciałam tym razem ' gorącą czekoladę z mlekiem', wrzuciłam 2 zł, i jakaś baba z dzieckiem szła w moją stronę i się zapatrzyłam na wozek i zaś wcisłam ' gorącą czekoladę' bez mleka 😠 a potem już byłam opita i miałam w dupie tą z mlekiem po ktorą tak jechałam.
Ale opowieść 😎

• Mamusia
Jestem podniecona na maxxxxxaaaa! idę coś porobić bo mnie chujoza trafi 😁 najpierw ostrugam ziemniaki, bo dziś gorące i jędrne piersi z kurczaka oraz coś tammmm 😁 ohh 😁 mam ochotę cały czas wymawiać brzydkie słowa 😁 w myślach cały czas mam słowo ssssexxx, ku*wa, dupa, c*pa , ch*j, ja pie*dole . Ehhhh... co za rozgardiaaszzz 😁 idę strugać bo się wstydzę samej siebie ☺️ 🤪

• Mamusia
Obdarzona jesteś za mocna 🙂 🙂 niezła historia z tą czekoladą 🤪 😁
Jak takie brzydkie słowa typu ch*j, pierd**le, dupa, cipa to może oznaczać że.......... chce Ci się ostrego sexuuuuu 🙂 🙂 kuuuurwa mi też, a Michał nie i nie, to już Go nie namawiam! 🙂 🙂

Ale jestem głodna, chyba się nie doczekam i zjem samą surówkę 🙃
obdarzona, dobrze się czujesz? 😁 😁 😁

Idę kompot jeszcze wstawię, zjemy i pójdziemy na spacerek 😜

Astra trzymaj się i przynajmniej nas z Obdarzoną puść

No a co ja cały czas robię? Nogi zaciskam hehe
Najpierw Emilka i Filip, Wikucha potem 😎

• Mamusia
haha Ggulek, no u mnie przedwczoraj też było cicho, teraz też jest cicho i właśnie w tym sęk:P tylko brzuchol mi twardnieje i mam jakieś bole idące z podbrzusza do lewej nogi 😁

Kasia, oj chce mi się 😁 ale z moim bęckiem seks chyba nie może udać się na ostro 😞

Astra, Ty głodomorko 😁 widzę, że nie tylko mi i domownikom domu w ktorym bytuję zdarza się wpierdzielić surowkę nim wszyscy zasiądą do stołu 😁