Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
obdarzona najpierw trzeba wstac aby sie zabrac za porzadki 😞 a mi sie nie chce ale bedzie trzeba.. potem na kolacje jak jaśnie pan mąż wróci frytki zrobie, potem sobie z 15 minut w wannie poleze i jakis masazyk wodny wlacze, maly relaks mi sie chyba tez nalezy 😁 a co do lozka to tez kiedys tak mialam ze jak do chlopaka jakiegos swojego chodzilam to zawsze jak sami bylismy to do sypialni gdzies ten tegooo.... 🙂) az w koncu sie swojego doczekalam wyrka 😁
dobra trzeba ryszyc te wielkie dupsko i posporzatac ...

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):

Lady, to mała będzie musiała mieć za duże kapcie, buty, rajstopy i skarpetki jakieś porządne nie za tanie 😜

To nic nie daje. Czasem nawet jak mam za długie rajstopy, że mi się obarzanki robią to i tak wyciągam nogę z buta, a tam dziura na paluchu, czasem i po pierwszym założeniu nowych rajstop 😁 Gdyby nie ten mój palec to bym miała rozmiar 38, a tak mam 39 😉 Wstawię później stopę małej jak zeskanuję zdjęcia.

A ja nie sprzątam. Nie mam siły. Będę w brudzie zalegać, kurzu i sierści kota :P Nie wstanę, tak będę leżeć 😉

A kotka co mnie kocha teraz strasznie, bo została sama na kilka godzin, a ostatnio przecież rzadko zostaje sama na dłużej, więc się stęskniła. Chodzi teraz i grucha, przymila się, trąca nosem, monitor mi zasłania 🙂

• Mamusia
Lady, aha. Hm.. no myślę, że w 25 tyg też bym mogła.. tak w poniedziałek bym skoczyła sobie na takie badankoo 🙂 ja też chyba wezmę cytrynkę może pozwolą mi wkropić 😜 no i nie chcę być tam sama, bo gin powiedział, że 2 godziny trzeba czekac po wypiciu tego. A nie wiem czy moj M pojedzie ze mną bo jest dziś na rozmowie kwalifikacyjnej i jak dostanie pracę to będę sama tam 😞

Love, no tak. Wstać to jest połowa sukcesu;D a i tak będziesz musiała wstać aby te frytki zrobić 😜 no takie łożka są super, ja to jak rodzice gdzieś jechali to jak chłopak u mnie był to wiadomo że łoże rodzicow trzeba zaliczyć;D Ja też będę takie miała już w marcu 😜 już się doczekać nie mogę, co prawda będe w tedy w połogu ale jak tylko nabiorę sił i się zagoję to nie popuszczę. Bo takie łożka same wołają i zachęcają 🤪 🤪

• Mamusia
Lady, hm... no to będzie dziewczynka z dużym palcem i jakoś będzie musiała się przyzwyczaić jak Ty 🙂
Ja też mam pełno sierści:/ ja mam sierść wszędzie, przez 10 lat się nazbierało mimo sprzątania 😜
moja kotka dziś obraziła się, bo od tygodnia moja mama ją opieprza że myszy nie łapie w domu i ona ma już dość:P w sumie po tylu latach rozumie mniej więcej co do niej się mowi, o co chodzi a jak gadamy jej o myszach to czai wszystko. Ale przejdzie jej 🙂

idę na serio sprzątać 😜

• Mamusia
Lady no pewnie maluśkie;D ja pamiętam jak z allegro zamawiałam jak byłam gdzieś w 16 tyg śpioszki rozm 56 z napisem ' kocham mojego tatę' to to takie maluśkie przyszły ale takie na serio małe, rozm 56 po najniższej linii oporu 😁 zresztą wszystko o tym rozmiarze jest takie chudziutkie i malutkie, bo to na pierwsze dni 🙂

• Mamusia
Love, miod z wodą? nie piłam:P mi się wydaje, że Ty dziś nie posprzatątasz, chyba to nie jest Twoj dzień 😜 może siły przyjdą do Ciebie jutro;D
O kurde to maleńka..Moj Fifi też może być mały więc 56 będzie jak ulał, ale mam też sporo 62 a mam też wiele od 3-6 miesięcy 🙂 mało w sumie mam malutkich rzeczy, mam wymieszane 😜

CZEgo Ty będziesz się uczyć?

Lady, to Ci zazdroszczę 😜 ja myję od miesiąca co drugi dzień, a wcześniej myłam co 4 dni, chyba, że gdzieś szłam. Zaczęły mi się przetłuszczać:/

• Mamusia
No to u mnie właśnie na odwrót. Przed ciążą nawet codziennie myłam, albo co drugi dzień.

A ja nic nie mam z ubranek odziedziczone. Moje przyjaciółki się obijają i nawet im nie w głowie dzieci przed trzydziestką, ja i Łukasz jesteśmy jedynakami. Moi kuzyni wprawdzie już są tatusiami, ale jeden ma 2 chłopców, a drugi dziewczynkę 5-miesięczną i są z Poznania 😞

• Mamusia
Lady mam to samo 😞 nie mam po kim ciuszkow dostać albo pożyczyć. A przecież to normalne, że jak dzidzia w drodze to znajomi/rodzina pożycza po swoich dzieciach. Ja właśnie mam koleżanki w moim wieku czyli 19 lat i tak: moja przyjaciołka miała ledwo 18 jak urodziła- wszystkie sprzedała, ale twierdzi , że mi załatwi jakieś za symboliczną cenę:P kolejna koleżanka też ma 19 lat, jest przyjaciołką tej mojej przyjaciołki i też jest w ciąży i ma termin na 1 kwietnia jak Ty jakoś , moja kupmela co ma 21 lat ma 2 dzieci, prawie 2 latka i 3 miesiące i chyba od niej nie dostanę, moja kumpela też 19 lat ma już coreczkę, ale twierdzi, że wszystko dała kuzynce. Eh;/

Kurcze teraz modlę się codziennie o moją chrzestna, ponieważ mimo, że ma już 2 synow

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
Dziewczyny podłamałam się, muszę chyba wziąć dziekankę od teraz ;( Plamię dalej i lekarka mi kazała leżeć i oszczędzać się jak najbardziej... ;(

bierz i sie nie martw.Dzidzia jest wazniejsza niz wszystko inne,albo jeszcze bardziej sie oszczedzaj 😉

• Mamusia
Ggulek bierz dziekankę bez zastanowienia. Kurcze no;/ czy wszystko musi się tak komplikować..

Izunia, ale wielki brzuchoool 🤪 🤪 rośnie 🤪

co do mojej chrzestnej co miałam dokończyć, to ona ma już 2 synow w wieku 6-9 lat gdzieś albo 7-9 lat i teraz bardzo chciała trzecią dzidzię. Bardzo się starała i nic 😞 i poszła na badania ze swoim mężem i okazało się, że ma tylko jeden jajnik drożny i tak drożny bo drożny oraz wszystkie jej procesy kobiece są takie są bo są..a jego nasienie takie sobie, nie najlepsze.
I ona tak płakała i w ogole.
Ale w niedzielę już była w Poznaniu w klinice niepłodności i w poniedziałek miała zabieg taki jak in vitro, tylko z jej jajeczka i jego plemnika. Mam nadzieję, że się przyjęło i że donosi tą ciążę! oby.. bo co prawda ma 34 lata i to jest taki już prawie ostatni dzwonek..

ale jakie to dziwne.. że wiesz, że właśnie jesteś zapłodniona i masz świadomośc co teraz się dzieję w Twoim organizmie 😁 dobrze, że są takie możliwości 😜

idę się kąpać 😜

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ggulek bierz dziekankę bez zastanowienia. Kurcze no;/ czy wszystko musi się tak komplikować..

Izunia, ale wielki brzuchoool 🤪 🤪 rośnie 🤪

co do mojej chrzestnej co miałam dokończyć, to ona ma już 2 synow w wieku 6-9 lat gdzieś albo 7-9 lat i teraz bardzo chciała trzecią dzidzię. Bardzo się starała i nic 😞 i poszła na badania ze swoim mężem i okazało się, że ma tylko jeden jajnik drożny i tak drożny bo drożny oraz wszystkie jej procesy kobiece są takie są bo są..a jego nasienie takie sobie, nie najlepsze.
I ona tak płakała i w ogole.
Ale w niedzielę już była w Poznaniu w klinice niepłodności i w poniedziałek miała zabieg taki jak in vitro, tylko z jej jajeczka i jego plemnika. Mam nadzieję, że się przyjęło i że donosi tą ciążę! oby.. bo co prawda ma 34 lata i to jest taki już prawie ostatni dzwonek..

ale jakie to dziwne.. że wiesz, że właśnie jesteś zapłodniona i masz świadomośc co teraz się dzieję w Twoim organizmie 😁 dobrze, że są takie możliwości 😜

idę się kąpać 😜

obdarzona ja tez mialam ta swiadomosc 🤪I co najlepsze to na drugi dzien lezalam placiem z blem brzucha....pozniej juz bylo ok 🙂I powiedzialam do meza chyba sie udalo 😁

• Mamusia
obdarzona widze ze nie wierzysz we mnie 🙂 ale posprzatalam 😁 hihihihihi
no i sie pouczylam, a teraz przerwa 🙂 a uczylam sie angielskiego... tzn slówka 😁 i czasy se poprzypominalam bo mi sie pierdzielą powoli... ;/ no i uporzadkowalam noptatki z polskiego.. tzn lektury...
i juz nawet zrobilam i pozarlam wszytskie frytki i sie nie podzielilam 😞
a co do wlosow to ja kiedys codziennie musialam myc a teraz co drugi dzien 🙂
izunia myslisz ze doszedl by w calosci?