Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ewcia, no raczej ,że jest jej na pewno ciężko po tylu latach walki z tą chorobą 😞 na prawdę wspołczuje 😞 trzeba być dobrej myśli 🙂)
A moj M w Polsce siedzi dzielnie, tu też znalazł pracę i remontuje nasze mieszkanie 😁 i poki co nigdzie się nie wybiera i chyba nie ma zamiaru bo mu nagadałam,że ma tu siedzieć 😁

Co do cyckow, to zaraz zobaczę. Pościskam, choć tylko domyślam się jak i może coś poleci 😜

Lady, mieszają mi się informacje już, ale mdłości na tym etapie to i tak chyba nic złego 😉
a węch jak pies też mam i to jest przerąbane:/

• Mamusia
a chcicę na słodkie to ja też mam 😁 przed ciążą nie przepadałam a teraz jeeeemmm ile wlezie. I też biorę witaminy z żelazem + słodkie = wiadomo 🥴 🥴 🥴

ja mam fazę na kinder bueno, na bąboladę, na czekoladę kokosową, mleczną, batony mleczne no i takie tam rożne 😉 no i ciasta, rożne takie smakołyki z cukierni z bitą śmietaną, jak rurki z kremem, te takie eklerki czy omleciki 🤪 🤪

• Mamusia
kurdeee mi też poleciało 😲 ścisnęłam prawą brodawkę dwoma palcami wskazującym i tym środkowym i sutek się zabłyszczał, jakby taki przeźroczysty nalot na niego napłynął, jakby się spocił 😎
hm..jak ktoś to czyta to ma taki ubaw, ale ja chciałam obrazowo opowiedzieć. Myślałam,że to kropla z tego wyjdzie a to taka rosa na sutku 🙃

• Mamusia
ej nie ściskajcie se tych cycków tak bo to nie za dobre 🙂

z naszej sali zabrali babke w 23tc na porodówke, bo szyjka się zaczeła roziwerac i wody odchodzic, boze co bedzie z dzidzią 😞 pomódlcie się przez chwile 😞

ggulek no tak bo ty niebawem pani bedziesz wiec idx szaleć tylko sie nie nawal :P

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ej nie ściskajcie se tych cycków tak bo to nie za dobre 🙂

z naszej sali zabrali babke w 23tc na porodówke, bo szyjka się zaczeła roziwerac i wody odchodzic, boze co bedzie z dzidzią 😞 pomódlcie się przez chwile 😞

ggulek no tak bo ty niebawem pani bedziesz wiec idx szaleć tylko sie nie nawal :P

kurcze 😞daj znac.Ale w 23 tyg.rodzic 🥴

• Mamusia
nie wiemy czy zyje bo ona jest na poroówce a my na ginekologii, pietro wyzej, ja nie bede miała odwagi się zpytać wole nie wiedziec, chyba że współlokatorka podpyta położne ale ja wole myslec że zyje, w sumie nawet nie wiem czy w 100% sie urodziła bo ona tylko powiedziała że małe sa szanse na przezycie bo jest w tym tygodniu duzo jest niedorozwojów i za niska waga.
nie chce juz sie tym zadreczać

• Mamusia
izunia pierwze co to skocze do sklepu 🙂, no jakoś musze to ogarnac a tapeta mi się podoba wiec juz kupie jak coś. mam nadzieje że Michał mnie nie zlinczuje za ten pomysł 🙂 po kilka rzeczy niestety bede musiała wyjść nie ma opcji hihihi niechaj pierwsza bedzie tapeta

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
izunia pierwze co to skocze do sklepu 🙂, no jakoś musze to ogarnac a tapeta mi się podoba wiec juz kupie jak coś. mam nadzieje że Michał mnie nie zlinczuje za ten pomysł 🙂 po kilka rzeczy niestety bede musiała wyjść nie ma opcji hihihi niechaj pierwsza bedzie tapeta

moze lepiej po mikolaju,bo koperty tez roznosi 😉