Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzis nasze świeto 🙂 nie robimy nic leżymy brzuchami do góry hihi 🙂

Oczywiscie moja córeczka jest innego zdania i od rana memla mi cycka 🙂 teraz ja chwilke odpoczne i zaraz zabieramy sie na spacerek 🙂

Gosia wooo, aż tak żle może podrzuć małego do dziadków i spedzcie sami jeden wieczor - jakas kolacja, kino moze sie jescze wszystko wyprostuje 🙂

• Mamusia
wszystkiego najleprzego kochane kobity !
Gosiu przykro mi ze sie pokluciliscie 😞

a ja czuje sie sennie bo caly weekend bylam na wycieczce z mezem i synem w poznaniu 🙂

a dzis w nocy sie wystraszylam ze mi wody odchodza bo wczoraj sie kapałam i widocznie dostala mi sie woda do wiecie czego i w nocy wyplyneła a ja poczulam ze mi bardzo mokro i sie wystraszylam maz tez 🙂 ale to chyba fałszywy alarm bo to bylo tylko 1 i narazie spokoj wiec podejrzewam ze to bylo spowodowane wczesniejsza kąpiela jednak zwroce uwage na stan mojego krocza zeby czasem to niebylo to co mysle bo bede musiala leciec do lekarza .

ahh rozne rzeczy sie dzieja w ciazy no nie dziewczyny ?

• Mamusia
madziorka- biedactwo ja tez mialam ostatnio takie jakies dziwne uciski jakby parcie do porodu na krocze masakra ale własnie dlatego luteine dostalam tobie to juz niepotrzebna 😉
fajnei jeszcze roche i bedzie malenstwo z toba 🙂
zapomnisz szybko o trudach ciazy a w sumie to bedziesz miala na głowie co innego 😉

• Mamusia
ja to chyba ostatnie 2-3 tygodnie ciazy przespie centralnie bo znow mnie zaczyna mulic w ciazgu dnia a pospac niemoge bo po malego do przedszkola a tu obiady gotowac itd ...
jak tak czytam moje ostatnie zdanie to juz wiem po co jest dzien kobiety 🙂

• Mamusia
Wszystkiego najlepszego kobitki w dzien naszego swieta 🙂

Ja sie mecze od soboty z bolem zeba, wlasnie wrocilam od dentysty, zobaczymy kiedy bol minie.Dostalam jeszcze w razie czego recepte na antybiotyl.Pol nocy nie spalam,tylko woreczki z lodem przykladalam 😞a dzis zdycham ...

• Mamusia
Hej mamuski.

Jest w miare... ale poklocilismy sie strasznie...
super prezent na dzien kobiet, gdyby nie synek to bym sie nie zastanawiala i pojechala gdzies sobie razu. ale z malym to nie tak latwo,
Kasiu godzenia w nocy nie było , ciezko tak wszystko w kilku słowach opisac...
ale jest mi przykro bo nawet zyczen mi nie zlozyl... eh faceci

• Mamusia
mam nadzieję, że szybko mu przejdzie..
wiem, że było Ci smutno 😞

U nas to jak się pokłócimy, to na krótko - albo ja mięknę i wyciągam rękę, albo Paweł.

wczoraj dostałam z allegro skoczka dla Grzesia 🙂 póki co służy jako huśtawka, ale jak będzie miał mocne nóżki, to będzie się na niej odbijał 🙂
zdjęcie z dzisiaj 🙂 [img size=192]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie083-2b2349f447c08639dbd085b00dd136c2.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />